Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Go down

Pisanie 17.04.16 15:00  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Dzień dobry, szukam kogoś kto byłby w stanie mi pomóc znaleźć dobry art ze Sweet JP, czyli bohaterem Redline. Byłbym wdzięczny za każdy art nadający się wymiarowo, i który wygląda po prostu dobrze.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.04.16 0:33  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Jestem ciekawa czy ktoś ma może jakies super wyrąbiasczo fajne arty laski przypominającej Ced których ja nie mam :I

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.04.16 16:43  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
ALFONSO:
1) Faworyt- klik
2) kilk
3) klik
4) klik
5) klik

Nie wiem czy to trafia w Twoje gusta, ale jak coś Ci w miarę przypasuje to możesz wyszukać w google podobne obrazy tudzież, jeżeli stwierdzisz, że jakiś art jest okej, tylko powiedzmy kolor oczu się nie zgadza, to możesz na spokojnie poprosić o przeróbkę w avatarni.

SWEET JP:
kliku

Niestety mam tylko jeden art sklecony na szybko. Ciężką postać sobie dobrałeś. Większość artów z nim nadaje się tylko na sygne. No, ale coś mam, byś nie czuł się pominięty~

CEDNA:
1) klik
Tak się składa, że jakiś czas temu dostałam art, niestety nie pasuje mi do Mercedes także podsyłam go Tobie. Może go nie masz.~

2) klik
3) klik
4) klik
5) klik
6) klik
A co do reszty (2 – 6), to miałam pod ręką ów ciekawostki, więc sobie obczaisz.

Ostatnio zmieniony przez Cayen dnia 23.04.16 16:56, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : kod)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 1:19  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Cayen dzienia. Nie zauważyłem że napisałeś i nie wziąłem tego avka zato znalazłem na necie obecny.

Czy ktoś mógłby wyszukać mi Avatar podobny do tego, który mam obecnie? Bardzo bym prosił i z góry dziękuję.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 2:03  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
http://www.zerochan.net/930157
Dobra, następne to trochę pedały, ale nie wiem, co ta współczesna młodzież lubi:
http://www.zerochan.net/910792
http://www.zerochan.net/329590
Trochę inny kolor włosów, ale może jesteś mistrzem Photoshopa:
http://www.zerochan.net/1064324
Jeśli czujesz się artystycznie:
http://www.zerochan.net/1201670

A tak w ogóle, to turystycznie: Bigby Wolf, który wygląda jakby był w tym apatycznym stadium depresji. Z reguły, niestety, jest zbyt gniewny na sklapciałego życiowo Franza.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.08.16 19:38  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Growlithe.
Szukam postaci z aparycji (a przede wszystkim z mimiki twarzy) podobnej do Nine'a z Final Fantasy. Brak mi jakiejś zadziornej mordy. Kolor włosów czy oczu jest mi obojętny. Miszcz Painta nie boi się wyzwań.

Ruuka.
Potrzebuję nastolatka z dłuższymi, falowanymi włosami, najlepiej związanymi w kitkę. Włosy czarne, jak węgiel zaklinowany w kopalni. Najlepiej niech będzie wesoły. W sensie, chłopak, nie węgiel. Ale też może się trochę pośmiać, jak mu w tej kopalni przykro.

Liriell.
Ciemne włosy z grzywką zasłaniającą oko (to brzmi tak tandetnie, ale co poradzę, że jest postrachem sanepidu). Najlepiej, by wyglądał względnie młodo. Byle bez przesady. Nie chcę kompletnego shoty.

Plus.
Dodatkowo, jakby ktoś miał postać z krótkimi włosami na wydaniu, to jestem chętny. Tak krótkimi, jak u Aomine z "Kuroko no Basket". Marzy mi się.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.08.16 15:26  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
To ja też poproszę o pomoc w poszukiwaniu artów na parę postaci ;-;

Nathair

Najlepiej to z grzywką i dłuższymi kosmykami z przodu. Włosy jasne. Postać raczej młoda, ale też nie dzieciak. Najlepiej z jakimś takim złośliwym/zadziornym wyrazem twarzy. Albo wkurwem. Albo zdegustowaniem. Bo Nath mi trochę zgrzybiał |:

Limbo

Dzieciak, w okolicach 10 lat, z burzą jasnych włosów, najlepiej dziki wyraz twarzy. Bo to dzikus.

Jinx

Dorosły facet, z psychodeliczny wyrazem ryja, ciemne włosy, najlepiej wygolone z jednej strony. Wiecie, asymetria.

I dla Shiona

Dzieciak o znudzonym wyrazie twarzy/ewentualnie bez wyrazu, najlepiej jasne włosy.

+

Dzieciak o smolistych włosach, roztrzepanych (najlepiej z kocimi akcentami)

Help ;-;

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.08.16 16:28  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
A nuż widelec coś ci z tego podpasuje, Nathair.
Limbo
Limbo
other
Shion
Jinx

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.09.16 20:09  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
To dosyć cięzkie zadanie i powątpiewam, aby ktokolwiek coś znalazł, ale... jak przyczaicie jakiś art, który przypomina wam obecną postać Aequalisa z avatara to zarzućcie mi nią proszę tutaj. A nóż widelec...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.12.16 22:17  •  Darmowa wyszukiwarka artów - Page 14 Empty Re: Darmowa wyszukiwarka artów
Ludu help ;-;
Tak patrzę na swój obecny avatar i trochu mnie oczu i dupka boli, że jest takim shitem w porównaniu do innych xD.
Znajdzie mi ktoś coś w ten deseń co mam teraz?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość :: Avatarnie

Strona 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next