Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Pisanie 10.03.18 22:16  •  Ograniczenia artefaktów - Page 3 Empty Re: Ograniczenia artefaktów
Chash, ale każde moce i artefakty tak czy siak są ograniczane postowo. Nawet w przypadku, w którym admin pod kartą nie dał wymogów - tutaj już kiedyś temat był obgadywany. Specjalnie po to jest wpis w temacie z kodem KP, byśmy przy akceptowaniu nie musieli klepać stale tej samej formułki. Więc jeżeli nie daliśmy ograniczeń, to znak, że są standardowe - czyli 3/4.

Poza tym, jak dorzuciłem w tym temacie. Jest różnica między zwykłą, spokojną fabułą, gdzie zmienisz sobie kolor włosów z rudego na blond (i nie naliczasz postów działania - bo po co?) a wydarzeniem, gdzie kolor włosów, oczu i skóry może zmylić przeciwnika (więc nawet jeżeli nie jest to coś bezpośrednio bojowego/obronnego wciąż daje postaci profity).

Więc tak.
Ograniczenia dalej miałyby miejsce.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.18 22:20  •  Ograniczenia artefaktów - Page 3 Empty Re: Ograniczenia artefaktów
... to dobrze wiedzieć, bo ja w karcie Liselotte nie dostałam ograniczeń na jedną moc - bo podobno jest na tyle niegroźna, że nie były potrzebne. A zapis o tym, że moce bez określonych ograniczeń dostają z automatu 3/4 pojawił się dużo później.

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.18 22:20  •  Ograniczenia artefaktów - Page 3 Empty Re: Ograniczenia artefaktów
Arcanine napisał:Chash, ale każde moce i artefakty tak czy siak są ograniczane postowo. Nawet w przypadku, w którym admin pod kartą nie dał wymogów - tutaj już kiedyś temat był obgadywany. Specjalnie po to jest wpis w temacie z kodem KP, byśmy przy akceptowaniu nie musieli klepać stale tej samej formułki. Więc jeżeli nie daliśmy ograniczeń, to znak, że są standardowe - czyli 3/4.

Poza tym, jak dorzuciłem w tym temacie. Jest różnica między zwykłą, spokojną fabułą, gdzie zmienisz sobie kolor włosów z rudego na blond (i nie naliczasz postów działania - bo po co?) a wydarzeniem, gdzie kolor włosów, oczu i skóry może zmylić przeciwnika (więc nawet jeżeli nie jest to coś bezpośrednio bojowego/obronnego wciąż daje postaci profity).

Więc tak.
Ograniczenia dalej miałyby miejsce.

Okay. Nie mam nic do dodania, rozwiałeś moje wątpliwości.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.03.18 0:07  •  Ograniczenia artefaktów - Page 3 Empty Re: Ograniczenia artefaktów
Ogólnie jestem za. Jak wszystkie artefakty to wszystkie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.03.18 12:52  •  Ograniczenia artefaktów - Page 3 Empty Re: Ograniczenia artefaktów
Wszystkie trzy propozycje - na tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.03.18 18:52  •  Ograniczenia artefaktów - Page 3 Empty Re: Ograniczenia artefaktów
Wybaczcie za obsuwę.

1. Zmiana ograniczeń — x postów działania = x + 2 postów przerwy
Za: Arcanine, Jekyll, Verity, Warner, Fucker, Arthur, Hachirō, Incubus, Faith, Chashka, Shane.
Przeciw: Yū.

2. Dodatkowe skutki uboczne.
Za: Arcanine, Jekyll, Verity, Warner, Fucker, Arthur, Hachirō, Incubus, Faith, Yū, Chashka, Shane.
Przeciw: -

3. Konieczność posiadania źródła.
Za: Arcanine, Jekyll, Verity, Warner, Fucker, Arthur, Hachirō, Incubus, Faith, Yū, Chashka, Shane.
Przeciw: -

Temat zamykam.
Za moment zbiorę to wszystko do kupy i przedstawię wnioski w tym temacie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3
- Similar topics