Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 47 z 55 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 51 ... 55  Next

Go down

Pisanie 27.04.17 16:08  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Zawsze próbuję ogarnąć, skąd się wziął. Zapisuję go na różne sposoby, analizuję, szukam w internecie, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Może za mało ogarnięta na to jestem. W każdym bądź razie, przechodząc już do samej oceny - jest krótki i prosty. Nie zdobył może mojego specjalnego uznania, jednak jest bardzo łatwo go zapamiętać i zdążyłam się już do niego przyzwyczaić. Niemniej moje serce podbiła godność Cedny. Strasznie mi się podoba.
Avatar: Cudny jest. Naprawdę. Te czerwone oczka, ta fryzura, kszałt twarzy - po prostu bosko. Bardzo pasuje mi do mojego wyobrażenia Cedny (które mam w myślach). Nawet ten dopisek jest fajny... i dość chwytliwy, jak się go przetłumaczy. W każdym bądź razie - zdecydowanie na plus.  
Podpis: Hmh. Trochę za duże jak na mój gust te sygnatury, z kolei napisy są bardzo estetyczne. Niekoniecznie pasuje mi do twojego avatara, ale generalnie nie jest zły.
Postać: "Kto nie zna Cedny?" Jej nie w sposób nie kojarzyć. Jedna z najaktywniejszych postaci kobiecych, w dodatku bardzo oryginalna. Cenię w niej tę bezpośredniość, w dodatku automatycznie wywołuje sympatię. Inżynier-mechanik, seks bomba, trochę alkoholiczka. W naszym realnym świecie pewnie byłaby znaną skandalistką lub coś w tym stylu. Generalnie, wiele rzeczy mi się w niej podoba i coraz chętniej zerkam na fabuły, w których występuje.
Posty: Dotychczas najbardziej wczytywałam się w twoją fabułę z Pradawnym oraz sytuację w barze, nie licząc pojedynczych innych. Lubię je. Wydaje mi się, że twój sposób pisania wpływa również na odbiór postaci. Piszesz bardzo lekko, swobodnie, doskonale opisujesz jej zachowania, przez co wydaje się być bardzo żywa i realna. Nie widzę również błędów językowych, czy jakiś tam innych, chociaż z drugiej strony - nie zawsze takie rzeczy zauważam, jeśli post jest ciekawy i sprawia, że próbuję go jak najszybciej przeczytać, by zobaczyć, jak to się wszystko po kolei rozwija.

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.17 21:19  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Już na samym początku zwróciłam na niego uwagę, przede wszystkim dlatego, że kiedy się rejestrowałam był jednym z nielicznych "polskich nicków". O ile nie jedynym? No, w każdym razie za to duży plusik.
Avatar: Do tej pory wszystkie twoje avatary lubiłam, z tym jest tak samo, chociaż poprzedni bardziej skradł moje serce. Nie, to nie przez tę gołą klatę. *kaszl*
Podpis: Shgsdhsag uwielbiam cię za cytat z Imperium Trujki. Ogólnie jest całkiem przyjemny, nie za duży, nie za mały, w sam raz. I związany ze Skoczkiem, bo ptaki, także podoba mi się.
Postać: Ech... chciałam dla odmiany napisać, że coś mi w nim przeszkadza, ale nie przeszkadza mi w nim nic. Za tę jego naturę fajtłapy lubię go jeszcze bardziej, a skoro jest gadułą, to sama chętnie bym go w rzeczywistości poznała, o tak. Za każdym razem kiedy wyobrażam sobie Skoczka, mam bardzo konkretny obraz przed oczami. Nie wiem, dla mnie zwyczajnie jest stworzony wyjątkowo realistycznie, a to dobrze. I lepszego sekretarza Psy nie mogły sobie chyba wymarzyć.
Posty: Są w porządku. Szybko mi się je czyta, no i przyjemnie, pomijając naszą misję trochę ich tam kiedyś śledziłam. Kolejne plusiki, tym razem za przemyślenia, za myśli postaci, w sumie za całość, a co.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 19:09  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Osobiście nie przepadam za krókimi nickami, myślę, że o wiele lepiej brzmiałby on będąc w formie pełnej. Shenae za to podoba mi się strasznie.
Avatar: Brak, a przynajmniej mi się nie wyświetla D:
Podpis: Fajny. Lubię tę czcionkę i jej kolor. I jestem fanką wszelkich angielskich cytatów bądź fragmentów piosenek.
Postać: Wielki plus dla profesji. Jednak rzadko spotyka się grywalne prostytutki. A tak to, niestety - nie znam postaci zbyt dobrze.
Posty: Widziałam jeden, może dwa, jakoś nie było okazji pisać ze sobą. Teraz z ciekawości przeczytałam kolejne dwa posty, czytało się gładko i ogólnie stwierdzam, że jest w porządku. Nie dostrzegłam literówek, znaki interpunkcyjne są. Tak czy siak wiele o Tobie powiedzieć nie mogę, żałuję. :c

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 19:19  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Imię. Nie jest krótkie, ale mimo długości ładne. Lubię jak nick to imię.
Avatar: Twoje avki zawsze są dość oryginalne, podobają mi się przez kolorystykę C:
Podpis: Znośny. Sama nie umiem robić podpisów, ale w twoim nie ma nawalone za dużo, nie rzuca się po oczach, jest wszystko co być powinno. Nie rozprasza, za co plus.
Postać: Nie śledziłam zbytnio wątków, ale miałam okazję liznąć trochę informacji w wydarzeniu oraz na misji. Karta nieco przybliżyła mi postać, ale czytałam dawno i prawdopodobnie się od tamtego czasu Marc zmieniła. Ogólnie: fajna jest. Dość oryginalna.
Posty: Lubię. Czyta się szybko i przyjemnie, mają ładną długość (ani nieprzebyta ściana ani dwa zdania na krzyż). Co prawda nie chce mi się na ogół śledzić wątków, ale twoje bym mogła :3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 19:26  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Nie lubię za bardzo nicków z łaciny, ogólnie łacina wydaje mi się taka rozmymłana. Znaczenie, hmm... nie pamiętam, bym widziała gdzieś pokazy zazdrości Inv. Może wszystko przede mną, nick oceniam pół na pół. Bo ani mi się nie podoba, ani podoba.
Avatar: Wcześniej miałaś ładniejszy, w tym jakoś trochę się gubię, mocne zbliżenie na twarz. Za to bardzo ładnie dodany jest efekt iskierek śmigających płynnie po jego powierzchni. Za to plus, bo ogólnie i wcześniejsze i ten są utrzymywane we w miarę jednolitym klimacie.
Podpis: Pustawy, przyzwyczaiłam się do obrazków w podpisie. Aczkolwiek podstawowe dane, kolorek głos, muzyka. Czasami wystarczy tylko to i jest okej.
Postać: Wielki plus za wieeelką biokinezę. Kojarzę może z jedną jeszcze postać, która zamienia się w coś o takich wymiarach. Do tego wielkie ptaszysko! Szkoda mi tylko, że nie pojechałaś po całości i nie dałaś jej w tej formie ptasich nóżek, jak czasami mają harpie i skrzydeł zamiast rąk. W każdym razie, nie chciałabym mieć takiego ptaszka latającego mi na głową, czekającego na potknięcie.
Posty: Chociaż tyle, że miałam okazję pisać w jednej fabule z tą postacią i śledzić inne. Powiedziałabym, że typowa przedstawicielka KNW, patrząc na to, jak wyglądały moje inne fabuły z zielonymi. Szukająca motywu religijnego gdzie się da, walcząca modlitwą i słowami. Plus za to, że nie jest byle kim, ziółko z niej jest >D

Ostatnio zmieniony przez Yuu dnia 05.10.17 19:34, w całości zmieniany 1 raz

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 19:27  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Lubię go, bo przynajmniej nie sprawia mi problemów z wymawianiem (nie żeby wymawiał go często), a poza tym brzmi całkiem spoko. Jest też krótki, więc szybko zapada w pamięć. No i najważniejsze — pasuje mi do postaci.
Avatar: Jest boski, według mnie jeden z lepszych jakie miałaś (o ile nie najlepszy). Wcześniej mnie irytowało jak z każdym odświeżeniem strony zmieniały Ci się grafiki, więc dobrze, że ustawiłaś teraz jedną konkretną i to TAK DOBRĄ. Dodatkowy plus za to, że avatar jest zachowany w szarościach.
Podpis: Podoba mi się, bo jakoś tak pasuje do avatara. No i jest wilk, a zwierzęta to ja lubię. A, no i cytat jest niezły, więc w sumie całość nieźle się prezentuje.
Postać: Lubię ją i to w jaki sposób ją prowadzisz. Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie nikogo innego, kto mógłby rządzić Łowcami — po prostu Yuu uplasowała się na miejscu przywódcy i właśnie taką ją widzę. Twarda babka, która nie da sobie w kaszę dmuchać, której do twarzy z władzą. Po prostu.
Posty: Przyznam się szczerze, że nie śledzę Twoich wątków nałogowo, ale trochę postów poczytałem, więc bez problemu mogę stwierdzić, że ciekawie piszesz i że Twoje posty dobrze się czyta. Czytałem też kartę postaci, bardzo podobała mi się historia.

Ostatnio zmieniony przez He dnia 05.10.17 19:48, w całości zmieniany 2 razy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 19:34  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Ta sama sytuacja co wcześniej z She (stwierdziłam, że to jakaś ironia losu, ale po zajrzeniu w kp już wiem, że to nie był przypadek). I tutaj również uważam, że imię jako nick brzmiałby fajnie. Zresztą - podobnie jak Invidia lubię, gdy imię postaci jest przy okazji nickiem.
Avatar: Rzuca mi się w oczy przez ostrość konturów. Osobiście wolę trochę "lżejsze" i przyciemnione arty.
Podpis: I tutaj już art totalnie podbija moje serce. To jest mój styl, moja kolorystyka, moje klimaty. O ile do angielskich cytatów czy tekstów piosenek mam słabość, tak przy polskich nogi mi miękną. >D
Postać: Nie miałam okazji poznać, jednak skusiłam się i trochę przejrzałam, poklikałam to tu, to tam. Bardzo spodobała mi się karta pod względem wizualnym i stylistycznym. Z samą postacią chętnie bym się kiedyś spotkała na fabule.
Posty: Widziałam kilka. Przykuwają uwagę - są długie, ale nieprzesadnie, zdania złożone z sensem, brak literówek, ale czasami zapominasz o interpunkcji. Ale i tak posty czytam chętnie - nigdy o tym nie wspominałam, ale przyznaje, że uwielbiam metafory czy epitety, u Ciebie jest tego sporo.

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 20:10  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Prosty. Bez udziwnień. I szczerze, idealnie pasuje do bohaterki.
Avatar: Fajny, podoba mi się. Miła odmiana do tych, które miewasz zawsze. To znaczy, Marcelina w postaci hieny.
Podpis: Nie za duży, też nie jest jakiś malusi. Ładnie prezentuje się.
Postać: Na pewno można pokusić się o słowo unikalna. Rzadko kiedy widzi się na forum postacie stricke zezwierzęcone, to czyni ją dość oryginalną. Ma swoje upadki i wzloty. Podejmuje niewłaściwe decyzje, które potem rujnują jej dorobek. Także na plus.
Posty: Pisaliśmy jedną, może dwie fabuły. Nie mam co się przyczepić. Lekki styl, czytało się dobrze. Nie widziałem niczego, co raziłoby mnie w oczy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 20:14  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Lubię go. Jest ładny i łatwy do zapamiętania. Chociaż muszę przyznać, że nadal mam problem z jego odmianą xD
Avatar i podpis: UWIELBIAM. Zresztą, to wiesz. W sumie ty zawsze masz ładne awatary, nad którymi zawsze się rozpływam. Fajnie dobierasz arty do postaci i do tego zawsze są ładnie obrobione. I nie zmieniasz ich tak często, więc można się pozachwycać bardzo długo.
Postać i posty: Oh god, KOCHAM GO. Cudownie się w niego wczuwać, twoje posty są zawsze przyzwoite i ciekawe, nieziemsko wciągają i po prostu aż chce się z tobą pisać. No, przynajmniej ja uwielbiam z tobą pisać i z tego co widzę, masz rzeszę fanów swojego stylu. Musimy koniecznie wnet znowu coś rozegrać >D I jestem pewien, że taki Pride w twoi wykonaniu również będzie boski. Podsumowując: Shane to taki kolejny seksiak i badass Desperacji. Brałbym B|

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.10.17 20:37  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Skojarzył mi się z Pokemonami, być może właśnie dlatego zaskarbił sobie moją sympatię. Jest krótki i przy tym łatwy do zapamiętania. Lubię go wymawiać, bo ma dźwięczne brzmienie.
Avatar i podpis: Z tego co pamiętam, na tej postaci zawsze miałaś bardzo ładne avatary i ten nie stanowi żadnego wyjątku w tej materii, w zasadzie to wydaję mi się, że jest jeden z lepszych i totalnie pasuje do przedstawionego w karcie postaci wyglądu Sheby, ale być może jest to też kwestia mojego wyobrażenia Jinxa. Podpis jest niezmienny i właściwie wcale się nie dziwię – dobrze komponuje się z tym „poziomem E” nad nickiem i pasuje do postaci.
Postać i posty: Nie miałem z nim fabularnego do czynienia – jest szansa, że w końcu nadrobię tę zaległość, więc tym bardziej mnie to cieszy, mniej jednak po zapoznaniu się z treścią karty, trzeba przyznać, że jest charakterny i wzbudza ciekawość. Twoje posty mogę ocenić z perspektywy pisania wątków z Twoimi innymi postaci – nie są przerażające długie, ale treściwe i na temat, co bardzo sobie cenie. Nie zawierają rażących błędów, a styl masz zgrabny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.10.17 17:41  •  Oceń osobę powyżej - Page 47 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Na początku nie mogłam się przestawić z "Mukuro" na "Havoc". Zarówno jedno i drugie ma bardzo fajne tłumaczenie. Czy tam raczej znaczenie, zależy, pod jakim kątem na to spojrzeć. Tak czy owak w końcu się przyzwyczaiłam i powiem, że brzmi bardzo przyjemnie. Może to też sentyment, bo na pierwszym forum, na którym grałam, również była osoba o loginie "Havoc". Tak czy owak duży plus.
Avatar: Niewątpliwie dość wiernie oddaje wygląd postaci, ale mam wrażenie, że widziałam kiedyś znacznie lepszy art na tym koncie. A ogółem najbardziej podoba mi się ten wizerunek w KP, ale to szczegół.
Podpis: Olbrzymi plus. Serio. Sygnatura i podnapis są bardzo klimatyczne. A to, co w spojlerze... awh. Urocze. Świetne.
Postać: Powiem ci, że masz dar do tworzenia nietuzinkowych postaci. O naprawdę dużej głębi. Havoc również taki jest - połączenie oschłości emocjonalnej z fascynacją w temacie ludzkiego ciała, czy też samego faktu bycia mordercą, a jednocześnie informatorem S.SPEC sprawia, że nakreślenie jakiegoś ogólnego profilu tej postaci jest utrudnione. Pomysł oryginalny, zresztą ciężko wrzucić Havoc'a do jakiegokolwiek worka, czy utartego schematu, nawet jeśli socjopatia teoretycznie nie jest rzadka na forum. Aż szkoda, że na razie nie mam kogo zaoferować do jakiejś relacji z nim.
Posty: Trzymasz poziom, jak zawsze. Świetnie odgrywasz postać, łatwo wczuć się w sposób myślenia wykreowanego bohatera, w dodatku są bardzo schludne i porządnej długości. Nie czytałam co prawda dużo twoich postów na tym konkretnym koncie, ale te, które widziałam, wzbudziły naprawdę wiele pozytywnych odczuć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 47 z 55 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 51 ... 55  Next
- Similar topics