Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 21 z 55 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 38 ... 55  Next

Go down

Pisanie 09.03.15 14:04  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
NICK: Ciągle przywodzi na myśl piosenkę HU. W sumie ciężko dopasować mi go do Sher, bo jednak wcześniej miałaś go na Mio, ale może faktycznie to ona jest bardziej lwia. Co. Nie lubię oceniać nicków, bo nigdy nie wiem, co napisać. Lubię angielski. Jest w porządku.
AVATAR: Ładny. To się wysiliłem. Nie no. Znam ten art. Wydaje mi się, że wykonawcę też. Podobają mi się oczy postaci, przeróbka też nie gryzie, chociaż jakoś tak jestem zwolennikiem braku napisów, a jak je dodaję, to zwykle muszą być na środku avatara. Pedantyzm tak bardzo. No i... to tyle.
PODPIS: Kliknij, aby odkryć prawdę. Nie no. Nie ma, więc nie ma co oceniać.
POSTAĆ: Tururu, pamiętam Sher mającą być kimś z rodziny Salema, tak. Siostrą? Kuzynką? Mam Alzheimera. Nie wypaliło. W sumie nie wiem, co mogę powiedzieć o tej postaci. Wydaje się zrobiona bardziej na poważnie, więc tym zaplusowała (kij, że to słowo nie isnieje w słowniku) w moich oczach. I właśnie dlatego powinna być wrogiem Zero. Nie no. Na razie nie jestem w stanie powiedzieć o niej więcej, ale ogólnie to chcę jakąś relację. Nie ma, że boli. Bo w sumie to nie chciałaś.
POSTY: Na tej postaci za wiele i za długich ich nie było. Czemu mówię tylko o niej? Bo tu mam wrażenie, że prowadzisz postać jednak jakoś inaczej i to też przekłada się na treść. Może dlatego, że postać – jak już wyżej wspomniałem – jest poważniejsza? O ile posty zazwyczaj były poprawne, w miarę przyzwoitej długości i nie przejawiały się błędami, które waliłyby po oczach do tego stopnia, że odechciewałoby się je czytać, tak często wplatałaś tam trochę bezsensowne rzeczy, które pozwoliłyby na... nie wiem, przedłużenie ich? Ogółem miało się wrażenie, że ciężko jest poprowadzić z tobą jakiś poważniejszy wątek, bo zawsze znalazły się pierdoły, które psuły klimat. Nie twierdzę, że humor w postach jest zły – czasem i mnie powalał, hue. Jest po prostu zły w nadmiarze i zły w chwilach, gdy nie powinno go być. Chyba że to ja starzeję się i poważnieję. Tak bardzo. Może to czasem było powodem, dla którego człowiekowi ciężej odpisać. Tutaj miałem wrażenie, że jednak posty są bardziej konkretne, ale... no. Anyway, powinnaś zacząć jakiś wątek Sher, żeby jednak mieć większe pole manewru niż na zgromadzeniu i pozwolić innym na dokładniejszą ocenę. Na przykład takiemu mnie. Ale jest okej.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.15 22:03  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick:
Generalnie to najpierw mam ochotę cię zhejtować. Naprawdę. Wszędzie gdziekolwiek się nie ruszę to widzę jakieś reklamy "Tylko u nas ZERO (...)", "Zero (...) tylko dziś", "Raty ZERO procent!" i inne. I od razu, ale to naprawdę od razu mam takie 'Lol Zero', widzę twój avatar i chce mi się śmiać z własnej głupoty. XD
Ale ogólnie mimo tego, że jest taki prosty to strasznie mi się podoba. I szybko się go pisze. Dlatego mimo, że wszyscy wołają za tobą "Take" to ja jednak zostanę przy "Zero". *kiwa głową*
Avatar: Kocham. ._. W ogóle ostatnio strasznie polubiłam avatary bez napisów, bo wydają mi się dużo czystsze (choć jednocześnie często lubię wciapać jakieś pasujące przemyślenie), ale ten jest taki... melancholijny? I jednocześnie jego wzrok jest taki typu "Get the fuck out".
Podpis: Kiedyś byłam przyzwyczajona do długich podpisów, gdzie zawarte były te wszystkie 'miłości', 'podoba mi się' i inne pierdoły, ale z czasem zastąpiły to pola profilu. I teraz doceniam takie krótkie estetyczne~
Obrazek ładnie pasuje do avatara, więc nie mam do czego się przyczepić. I znowu badass look. *wcale nie ma słabości do badassów*
Postać: Wcale nie czytałam twojej karty pięćdziesiąt razy. Wcale.
Rany, nie potrafię być do końca obiektywna przez to, że nie mogę się doczekać naszej wspólnej fabuły. Po prostu sam zamysł między naszymi postaciami tak mi się podoba, że już mam skrzywienie psychiczne i takie "Taktaktaktaktakafajnapostaćdajciemiją". I te skrzydła, otwieranie się ran, bycie mieszanką, nienawiść do innych aniołów. Pamiętam że strasznie mnie rozbawiło to, że Zero nie cierpi broni palnej i wyobraziłam sobie, że podczas apokalipsy zombie pewnie zabiłby przez przypadek naukowca, który był jedyną nadzieją. Widziałam to w jakimś filmie.
Ale i tak rozwalę cię w pasjansa. XD
Posty: No czekam. I Webb teraz też, tym bardziej że on zna mój plan. I wysłałam mu kawałek naszej rozmowy z dzisiaj hahaha XD Są długie, ale lubię twój styl. Zwłaszcza kiedy Zero się zachowuje jak taki... no bezuczuciowy dupek! Mrozi krew w żyłach, hou. A jednocześnie jak są te jego wewnętrzne przemyślenia to mam ochotę go przytulić. Takie sprzeczne emocje. Piszę dzisiaj jak jakaś naćpana, ALE NIEWAŻNE.
Mam taką cichą nadzieję, że też się jakoś rozkręcę i moje posty będą choć w połowie tak świetne jak twoje.

Ale teraz będę musiała być dla ciebie wredna fabularnie, bo tyle ci nasłodziłam, że mi cukier podskoczył. |: Przynajmniej będzie śmiesznie.
R.I.P Rhy.

Ostatnio zmieniony przez Rhyleih dnia 09.03.15 22:36, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.03.15 22:06  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Na początku miałam zagwozdkę, jak go przeczytać. Później, gry już się do niego przyzwyczaiłam, bardzo mi się spodobał. ładnie brzmi w wymowie, pasuje do postaci i nie jest pospolity, dzięki czemu łatwo odróżnić postać od reszty.
Av: Pikny związek Rhy z suszarką, shipuję bardzo <3 A tak naprawdę to ładnie rysujesz i w ogóle. Z tym, że kiedy podczytywałam Twoją kartę postaci w mózg wrył mi się obraz z pierwszego avatara - taka chłopczyca z nietypową fryzurą, pewnym siebie spojrzeniem... a teraz nagle serwujesz nam dziewuszkę o wyglądzie, niestety, czternastolatki. Wolałam dawną odsłonę.
Podpis: Pomijając rozwinięcie z punktu powyższego, jest ładny. Podoba mi się użyta czcionka i pasująca kolorystyka.
Postać: Co ja Ci mogę powiedzieć o Rhy. No lubię postaci, które umieją postawić na swoim, są pewne siebie, a jednocześnie nie są we własne odbicie zapatrzone i potrafią troszczyć się o innych. Może to dlatego, że brakuje mi tych pierwszych cech i upatruję się idealnego połączenia ._. Lubię Rhy i będę z zaciekawieniem obserwować dalszy rozwój postaci.
Posty: Jeszcze was nie stalkuję, ale pewnie będę. Za to przyznaję bez bicia, że Twoja historia postaci w KP była póki co chyba pierwszą tak długą, którą przeczytałam na jeden raz, bez robienia sobie przerw, po prostu "chaps" i już. Masz styl pisania, który przyjemnie mi się czyta.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 7:24  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
W ogóle, to aż muszę odpowiedzieć, więc to zrobię: Take, bo chodzi o piosenkę HU; tak, Sher jest bardziej lwia; yup, Salem miał być adoptowany do jej rodziny. :I Alzheimer Ci pół życia zabiera

Nick: Jak przeczytałam go pierwszy raz, to szukałam potem po użytkownikach Stitcha. Serio-serio, taki ze mnie głupi derp. No, ale jak go NIE ZNALAZŁAM, to dopiero wtedy weszłam w dane o użytkowniku, jakim byłaś Ty i-... kolejne zdziwko, przecież Lilo miała wszystko ciemniejsze, co się dzieje, gdzie Stitch, czemu to coś jest takie blade i blond. xD Ogólnie, ta zmyłka mnie w sumie rozbawiła, a poza tym, ten nick jest uroczy i mega pasujący.
Avatar: Kolejna doza słodyczy. Znaczy, wiesz, ja osobiście kiedyś sprawiałam, że na widok Mio cukier wylewał się z ekranu, więc chyba przywykłam, a nawet lubię takie coś. Kolory są przyjemne, stonowane, a ja cały czas skupiam się na niewinnych oczach Lilo i chyba taki był zamysł. No, może trochę mam zastrzeżenia co do kreski artu, ale to już dlatego, że ostatnio inaczej patrzę właśnie na takie słodyczki. Ale mi się podoba - swoją prostotą mnie ujmuje.
Podpis: Nie.
Postać: Dobroć, słodycz i kilka sprzeczności - bo czemu nie? Osobiście lubię motywy postaci, które mają konflikty wewnętrzne przez sprzeczne cechy, jakie posiadają, bo i ja sama czasem u siebie takie zauważam i mam: oh my, jak to. Ogólnie Lilo to wytwór jednej z tych osób, które nie cisną się na bycie true fallen angelem do mordowania, bo ooo, pewnie będę oryginalny, a ostatecznie wcale nie jestem, bo wszyscy tak pomyśleli. Jest taka, jaka tylko powinna być i teraz w sumie nie wyobrażam sobie, jak nagle miałaby się stać mrocznym chujem.
Posty: Są długie, w porządku napisane i trzymają się kupy, bez żadnych błędów. A ja jestem mało elokwentna, bo jako, że nie miałam okazji otrzymać takiego postu jako sam adresat, to-... no, ciężej mi. Hyhy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:06  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Kojarzy mi się z batonem, serio. A potem z Francją. Ale najpierw z batonem.
Avatar: Ładny, estetyczny, choć co do napisu, to muszę przyznać, że chwilę mi zajęło, zanim rozszyfrowałam to "deserve". I czy to jest cytat z piosenki SOAD?
Posty: Nie pisałam z tą postacią, ale pisałam z Repair Boy'em, więc pokuszę się o stwierdzenie, że posty są podobne. Stylistycznie są dosyć poprawne, w miarę przyjemnie się je czyta, choć na razie jest ich trochę mało i ciężko cokolwiek powiedzieć. Aczkolwiek widać, że czujesz postać, jaką prowadzisz, że jest ona przemyślana od początku do końca.
Postać: Ułożony anioł, spokojny, niczym się za bardzo nie wyróżniający. Taki typowy dorosły, stereotypowy wręcz, który jest poukładany i wszystko ma na swoim miejscu. W sumie nie wiem, co jeszcze mogłabym dodać. Może jak naskrobiemy wspólnie jakąś fabułę, to będę mogła powiedzieć coś więcej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:35  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Przy wymowie kojarzy mi się z "Dzidzi". Nie wiem czy to zabieg zamierzony czy też nie, ale... nie podoba mi się. Trochę zalatuje mi infantylnością, ale z drugiej strony pasuje do postaci. Brzmi dziecinnie i w końcu Niji to postać o wyglądzie dzieciaka.
Avatar: Art jest dość okey, ładny, chociaż taki trochę... nieproporcjonalny? Albo to moje spaczone spojrzenie. Obróbka okey, brakuje mi jednak ramki. A tekst - cóż, nie podoba mi się i generalnie zmieniłabym na delikatniejszy font (chodzi o główne napisy)
Postać: Nie znam, ale ogarnęłam kp i... nie podoba mi się ta postać. Pewnie głównie przez to, że nie lubię dzieci, hue. W każdym razi pierwsze, co dla mnie osobiście jest mało klimatyczne to moc... żelków. Poważnie? ._. Do tej pory zastanawiam się "jak". Ale dobra. Dalej... anioł, który jest zimną suką? Bezwzględną? Coś mi tutaj zgrzyta. Mam trochę wrażenie, że robiona była na szybko, bez większego przemyślenia (choć pewnie się mylę w tej kwestii) po to, by posadzić abstrakcyjną osobę u władzy. Ale mam nadzieję, że rozwiniesz ją kiedyś fabularnie, hue.

Ostatnio zmieniony przez Nathair dnia 11.03.15 23:54, w całości zmieniany 1 raz

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:41  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Oceniam Evendell.

x NICK: wiesz, że wolałem Evendell, niż Senpai's Stalker, ale to dlatego, że z samym „stalkerowaniem senpaiów” mam zwyczajnie złe wspomnienia i to moje indywidualne natręctwo.  
x ZESTAW: TO.NAJŁADNIEJSZA.EV.JAKA.ISTNIEJE. Wszystkie pozostałe też mi się podobały, bo jak nie były rewelacyjne, to chociaż na poziomie, ale ten? Ten mnie urzekł maksymalnie. Wygląda jak rasowa Evendell.
x POSTY: poprawne, ciekawe, fajne, zresztą, ty wiesz.
x POSTAĆ: jedna z moich ulubionych postaci, co pewnie też wiesz, bo jednak większość twoich kont to dla mnie gwóźdź do trumny. Jak można tak fajnie prowadzić tak zróżnicowanych bohaterów? Skurwysyński Jinx, Shion, którego nawet nie wiem, jak opisać, ale ma to swoje „tchórzliwe-a-wcale-że-nie” zachowanie, które po prostu ubóstwiam... i na początku tego łańcucha niewinna, głupiutka Ev, która po Kryjówce chodzi w za dużych ubraniach Growlithe'a i która nie patrzy w ogóle na to, że ten nie chciał jej w swoim pokoju.
Generalnie jedno wielkie nieszczęście z niej, ale dobrze, że wrzucasz ją nawet w najgorsze bagno, bo fajnie się ją potem ratuje ją rozwijasz na tyle, że pchasz do przodu również inne postacie. Dzięki akcji DOGS, gdy Ev była porwana, Growlithe był przecież w stanie postawić cały gang na nogi, byle tylko ją ratować. Jednego, cholernego kociaka, którego można przecież zastąpić każdym innym, cholernym kociakiem. A tu co? Wystarczyło zniknięcie dziewczynki, by dolać oliwy do ognia przy konflikcie „DOGS vs S.SPEC”. Teraz wiesz, jaka jest ważna.
I jedyna w swoim rodzaju. Jasne, że jest mnóstwo niewinnych aniołów na forum, ale tylko Evendell jest w stanie mnie tak całkowicie rozczulić. Początkowo nie chciałem, żeby była tak blisko Growlithe'a, bo... bez przesady. Nie po to kreowałem bohatera nie znoszącego innych, żeby nagle z dupy miał tylu sprzymierzeńców i przyjaciół. Ale ostro bym żałował, gdyby Eviee nie była jego pupilkiem. To jej chowanie się za Growlithe'em, gdy jest przestraszona, jej naturalne nieogarnięcie, niezdarność, nawet fakt, że w nocy chrupie mu nad uchem – NO JAK TU BYĆ TWARDYM. KAŻDY BYŁBY MIĘTKI.
Nie mogę się też doczekać naszych zaplanowanych wątków. Tak postrzelenia Growlithe'a przez Ev, ataku przez bycie levelem E, jak i momentu, gdy dotknie jego ręki i zadziała artefakt z marami. Jeszcze kiedyś chciałem, żeby mu coś ugotowała i nawet widzę, że ma to w umiejętnościach, więc by się nie otruł, wow. Ale Grow też jej może coś ugotować, hłe.
Z wyglądu? Wiesz, że widzę ją jako osobę niższą. A na pewno niższą przy Growie. Poza tym jest perf. ~ Raz: blondynka o niebieskich oczach. Usposobienie niewinności. Dwa: blizny. Serio sądzę, że dodają jej uroku. Żeby tego było mało, dobijają Growa, a ja lubię, jak moja postać jest skopana i dobijana, he. Trzy: jej styl ubierania się.
The. Tak jak pisałem wyżej: jest jedną z ulubionych postaci, jakie spotkałem w ciągu mojej wałkującej się kadencji na forach PBF. I o ile nigdy nie lubiłem dzieciakowatych bohaterów (a już tym bardziej bohaterek), nierzadko dając w kartach przy wadach „nienawiść do dzieci”, tak Evendell jest pierwszą, którą polubiłem mimo wrodzonej awersji. I to do tego stopnia, że przełożyłem to nawet na Growlithe'a i jego szeroko pojęte skurwysyństwo w tym temacie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:42  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Growa już kiedyś opisywałam, więc dziabnę na tapetę Hirokiego:

Nick: Jedna z nielicznych postaci na tym forum, której nickiem nie jest jeden wyraz, a imię i nazwisko. Zapada w pamięć, acz myśląc o tym osobniku i tak w głowie pojawia mi się samo "Hiroki". Ani tak, ani tak.
Av: Niezły, z pandziowatymi oczkami (a ja lubię pandy). Duży plus za ubogą kolorystykę, czerń i biel podbija moje serduszko.
Podpis: Ładny, podkolorowany (jak zazwyczaj nie lubię brązu, tak do postaci smoka mi pasuje). Nazwa linku to takie... wat O.o
Postać: Czternastoletni wymordowany, który już zaciągnął się do najemników. W dodatku niemowa, który przesyła informacje telepatycznie... ciekawe, ciekawe. Aż mam ochotę kiedyś się z takim spotkać i przekonać się, jak to w praktyce wygląda. To jeden z tych typów postaci, których sama nie umiałabym prowadzić. Ale właściwie to dobrze, że mamy taką różnorodność.
Posty: Nie wiem, czy jest jakaś różnica między postami na postaci Growa a Hirokiego - jeżeli jest to niestety, ale nie stalkuję Ci fabuł (aż tak często) i nie umiem tej ewentualnej różnicy ocenić. Ale i tak lubię to jak piszesz - w taki sposób, ze przyjemnie się czyta i coś się dzieje.

Ostatnio zmieniony przez Lilo dnia 10.03.15 22:53, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:44  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej

x NICK: wiadomo, z kim mi się kojarzy i pewnie długo kojarzyć będzie. Szlaja się za mną ten nick już od jakiegoś czasu, ale nigdy bym nie przypuszczał, że to będzie anielica. Człowiek, może wymordowany od biedy, ewentualnie jakiś kosmita, ale żeby anioł? Never. Finalnie się przyzwyczaiłem, chociaż wolę skrót Lil albo Lilcia.
x ZESTAW: wyrywałbym. Fajnie, że w kolorze, bo takich tutaj mało i art też ładny (te.jej.ślepia.)
x POSTAĆ: nie znam, postów nie czytałem, nie śledziłem żadnych fabuł, ani nic, ale jeśli prowadzisz ją tak, jak opisałaś w karcie postaci, to Growlithe pewnie będzie się chwiał na nogach, bo mu zmiękną, ta. Na bank nie starczy mu insuliny. Jest śliczna, urocza, niewinna, w dodatku medyczka, owr. Anioł idealny, a do takich szczególnie mam słabość, bo gra dobrymi charakterami w złym świecie jest zwyczajnie trudna (dla mnie, przykładowo, za trudna). Chcę z tobą popisać, co pewnie wiesz, bo trułem, jak zawodowy cyjanek. Jak się zgodzisz, to zaplanujmy kiedyś wątek w całkowitych ciemnościach. Przestraszona Lil... i jak tu nie być zadowolonym. ~

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 11.03.15 22:07, w całości zmieniany 1 raz

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:45  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: No wiesz, ta nazwa zawsze, wszędzie będzie mi się kojarzyć z tym pokemonem, który sam w sobie był ładny, ale strasznie mi się przejadł, bo większość osób, które znam go uwielbia. No i miałam okazję spotkać już osoby, które używały tego nicku i nie jestem w stanie się wyzwolić z pod wpływu skojarzeń i porównać. A chcę. Bardzo chcę, bo od jakiegoś czasu Growlithe zaczyna mi się kojarzyć z tobą, a nie tylko z pokemonem, co jest już fajniejsze.
Avatar: O ten to strasznie lubię. Przez to, że nie ma napisów wydaje mi się taki czysty i i... prosty, no bo w końcu taki jest. Tyle, że bije od niego taka świeżość. Do tego dochodzi ładna edycja i cudny obrazek i nie raz kiedy przeglądam forum to sobie tak na niego kukam, bo jest taki tajemniczy i ciekawy. Jest jak puszka pandory.
Podpis: Poza spoilerem z ważnymi informacjami reszta jest taka dosadna i głęboka jak większość rzeczy na tym forum. Cóż mogę powiedzieć? B)
Postać: Gdyby nie to, że moja postać jest opryskliwa i wredna to na pewno prowadziła by jego fanklub, ponieważ strasznie, ale to strasznie, bardzo, mocno i jeszcze bardziej podoba mi się ta postać. Kierujesz nim tak prawdziwie i nic tu nie jest przesadzone, bo po prostu każde słowo, gest, czynność oddają jego charakter, który znowuż pasuje do wyglądu, który pasuje do stylu bycia i tak dalej i tak dalej. Każdy element tej układanki pasuje idealnie i tworzy niesamowity obraz, twór, któremu powinno się stawiać pomniki. Więc personalnie jestem fanką tej postaci.
Posty: Chyba najstraszniejszy podpunkt, w którym jestem pewna, że cokolwiek bym nie napisała to i tak nie oddam wspaniałości twojego stylu pisania. Czyta się je tak lekko, słowa niemalże płyną przed oczami tworząc spójną, logiczną całość z początkiem i końcem. Do tego dawka humoru, która nie jest w żaden sposób wymuszona czy przypadkowa, wszystkie te porównania, które pasują idealnie do kontekstu. Zauważyłam, że przede wszystkim opisujesz czynności swojej postaci, ale jednocześnie nie brakuje w tym w żaden sposób otoczenia, ale tło jest tutaj mało istotne, bo potrafisz w niesamowity sposób przyciągnąć uwagę czytającego w odpowiednich momentach. Jest budowanie napięcia, zwodzenie słowami, kreowanie historii, która przypomina mi najlepsze książki jakie czytałam. Serio, Grow, mogę Cię pod tym względem wychwalać w referatach, książkach i całych trylogiach. Ludzie nie kłamali, kiedy mówili mi, że jeżeli raz zacznę z tobą pisać, to nie będę chciała przerywać.

Ostatnio zmieniony przez Yuu dnia 10.03.15 23:30, w całości zmieniany 1 raz

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.03.15 22:46  •  Oceń osobę powyżej - Page 21 Empty Re: Oceń osobę powyżej
x NICK: oryginalnym go nazwać nie mogę, bo na co drugim forum, na którym przewijają się japońskie klimaty, znajdę przynajmniej jednego, symbolicznego użytkownika o tym nicku. Za to jest prosty w wymowie i łatwy do zapamiętania, a to zawsze jest na plus – nie łamię sobie języka w sześciu miejscach. Podświadomie wydaje mi się, że do postaci pasuje.
x ZESTAW: bardzo ładny. D:< Uwielbiam arty tego autora kimkolwiek jest i jakkolwiek się nazywa. Już jakiś czas temu je przeglądałem, chcąc wygrzebać postać przypominającą Growlithe'a, ale na marne. Do Yuu z kolei pasuje jak ulał. W dodatku ładnie prezentuje się podpis z tymi przeskakującymi obrazkami. I czerwone akcenty, mru.
x POSTAĆ&POSTY: >D
Jak mnie siłą wypchnięto, żeby Growlithe zawiązał ponowny sojusz z Łowcami, to nie wiedziałem czego się spodziewać. Z jednej strony to tylko niecałe 170 centymetry, z drugiej – jednak łowczyni. W dodatku pamiętałem, że fajnie przedstawiłaś ją w karcie postaci. Silniej, chociaż Yuu nadal nie straciła dla mnie na kobiecości. ODEPCHNĘŁA GROWA. |:< Smutek na dzielni. Ale podobało mi się to, że zachowywała spokój, mimo rosnących niepewności i tego, jak zachowywał się Growlithe, który jednak posiada w sobie sporo zwierzęcego pierwiastku (to co dla innych jest „chamstwem”, bo kogoś pocałował, dla niego jest wyrazem emocji, niekoniecznie wielce burzliwych, namiętnych uczuć). No i była podejrzliwa, chociaż oferował jej królestwo za konia. Żeby było śmieszniej – to jedna z moich niewielu fabuł, na której nic nie knułem i jeszcze się irytowałem, że nie chciała się zgodzić od razu na warunki, które były tak mocno stworzone „pod Łowców”, że aż mnie to bolało. xD
W temacie o postaciach opisałaś jej „zachwiania jaźni”. Pod tym kątem przypomina mi mocno Nishiki z „Donten ni Warau”. Masz ode mnie dużego plusa za to, że Yuu została wychowana w klanie, gdzie dominowali sami faceci. I jak zawsze byłem szczeniakiem, który chce łamać wszystkie stereotypy, tak tym razem podziwiam cię za to, jak opisałaś historię Kami, bo odwaliłaś tam kawał dobrej roboty. Dodatkowe punkty lecą za to, że Yuu zachowuje się/wygląda z lekka chłopięco.
Co do samych postów: są w porządku, poprawne, dynamiczne, lubię z tobą pisać. No.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 21 z 55 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 38 ... 55  Next
- Similar topics