Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 13 z 55 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 34 ... 55  Next

Go down

Pisanie 29.12.14 21:50  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Marcelina; "kobieta nosząca to imię zawsze osiąga zamierzone cele, bo ma do tego wszelkie predyspozycje – jest przebiegła, pełna sprytu i umie wykorzystywać nadarzające się okazje". I jak tu się z tym nie zgodzić? Tak generalnie, strasznie mi się podoba, w sumie sama nie wiem czemu. Może dlatego, że nie łamie języka, fajnie brzmi i nie jest japońskie, co dla mnie z reguły jest dużą zaletą.
Avatar: Mrrh, aż brak komentarza. Jest po prostu ge-nial-ny. Według mnie, rzecz jasna. Obróbka, art, stopień pasowania do forum; prawie że zazdroszczę.
Podpis: -
Postać: Uh, jest fabuła, jest ocena. Oryginalna. To pierwsze słowo, które nasuwa mi się namyśl. Nawet, jeśli spotykałam się z postaciami o podobnym charakterze to jednak twój styl prowadzenia jej i marcelinowy wygląd jest wprost nie do opisania. Podsumowując, ma w sobie "to coś", jakąś taką wyjątkowość, tak.
Posty: *Zachwyt na twarzy*. Uwielbiam. Ta dokładność, ta lekkość, ten sens... ughhg, naprawdę braknie mi słów, by to opisać. Genialnie ją prowadzisz, a przynajmniej tak mi się wydaje z tego, co dotychczas przeczytałam. Nic, tylko bić brawo. No, tyle w temacie.

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.12.14 21:56  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Zaklepuję

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.12.14 22:34  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Blight. B-Light, Blajt... Niezależnie od tego jak spróbuje to sobie w głowie powiedzieć, do głowy wpada mi jedna z bajek siostry, gdzie bohaterka też ma takie imię ._. Nie zmienia to faktu że jest fajne, serio. Jest cholernie brzmiące i łatwe do zapamiętania, i... Szkoda go nie lubić, o.

Avatar & Podpis: Moje oko estety jest raczej sztuczne i pozlepiane już klejem, ale nie zmienia to faktu, że są avki które lubię i avki które nie lubię. Tak jak i podpis. Avatarek wydaje się troszkę niewyraźny w moim spojrzeniu... Ale poza tym faktem - jest całkiem spoko. I ta sygnatura... Kiedyś używałem tego artu gdzie indziej A raczej miałem w planie. Lubię go, więc ogólnie masz pozytywną opinię mojego oczka. A teraz go poszukam ._.

Postać: Blight to postać, która mnie ciekawi. Choć nie śledzę twoich postów, wiem że masz ją spore plany, i to się chwali. Lubię ambitne postaci, które mają w celu więcej niż gadu-gadu między sobą i chcą jakoś zaistnieć. Plusik dla ciebie, i chcę mieć w końcu okazję z tobą popisać. Jakoś. Kimś. Kiedyś. Teraz, ale nie mam jak nawet ._. Bu.

Posty: Jak wyżej pisałem - nie śledzę twoich postów, acz czasem rzucam okiem, i wydajesz się umiesz opisywać detale i myśli, bez zbyt dużego lania wody. Nie napiszesz na dziesięć zdań o tym że woda jest przezroczysta, ale jednak można poczuć w tym co piszesz - że faktycznie się do tego przykładasz, i sprawia ci to przyjemność. Posty nie wyglądają na wymuszone, wymęczone... Są napisane wtedy gdy są. I to jest fajne.

Ostatnio zmieniony przez Lentaros dnia 29.12.14 23:35, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.12.14 23:15  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Lentaros. Wpisałam to w google i wyszły śmieszne rzeczy. Nie no, w każdym razie nick mi się podoba. Ale i tak wolę formę Leniek. <3
Avatar: Seksiak na avku. Tylko nie wiem czemu, ale napis mnie denerwuje. XD Ale owrr, super zrobiony avek, ja tam lubię.
Podpis: Mops. Mopsy są super, lubię mopsy. Bo to psy. A psy są świetne. Polecam psy. |D *łamie serce Ailenowi, bo kot* Nie no. Ten dopisek po prawej stronie na dole mnie rozwalił. Ale fajnie jest. |D
Postać: Ciekawa. Kiedyś ze sobą popiszemy. Lubię Leńka, jest słodki na swój własny sposób. Masz na niego plany i to się ceni, hue.
Posty: Są dobre. Ja tam lubię Twoje posty. Są takie akurat~ c:

Ostatnio zmieniony przez Gavran dnia 30.12.14 20:51, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.12.14 19:11  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Fajny. Lubię. Gavran brzmi tak majestatycznie. Seksiak z niego. Brałbym na parę sposobów. Gavra brzmi trochę jak rodzaj grzyba. Lubię to.
Avatar: Seksiak. Taki męski i seksowny. Brałbym. Bądź mój.
podpis: Lubię kruki. Najbardziej na obiady. Tak bardzo. Kruki dobre są.
postać: No seksiak. Trochę głupek, ale seksiaki nie muszą być mądre. Tak więc jest okey. Lubię postać Gavrana, bardzo. Wygląda tak rosyjsko. <3 Mru. Dostaniesz gofra z krymem.
posty: Chcę z Tobą pisać. Dorwę Cię na fabule, zobaczysz. Nauczę Cię wszystkich tajnik miłości. Tak. Seksiak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.12.14 19:14  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Putin-chan. No cóż... japońska wersja Putina. Kawaii!
Avatar: Cóż... świetny. Idealnie komponuje się z postacią. Do forum także. I ten tekst - mru i miód.
Podipis: -
postać: Po prostu u w i e l b i a m. Jedna z najlepszych karykatur, jakie kiedykolwiek widziałam.
Putin-chan napisał:Chcę z Tobą pisać. Dorwę Cię na fabule, zobaczysz. Nauczę Cię wszystkich tajnik miłości. Tak. Seksiak.
Nic dodać, nic ująć.
XD

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.01.15 21:29  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Taki prosty i... mruczny. Prosty i mruczny, tak.
Avatar: Ten avek jest starociem, ale chyba lubię go najbardziej ze wszystkich dotychczasowych avatarów Marceliny. Jest taki... klimatyczny. Pasuje i do Marcysi, i do kolorystyki forum, więc go serduszkuję, ot co.
Postać: Oryginalna i bardzo fajnie prowadzona. Podoba mi się, że wprowadzasz do postów też *zerk* Aragota, o! A tak w ogóle to Marcelina jest przesympatyczna w swojej dziwności, rly.~
Posty: Zawsze coś wnoszą i nie można się nudzić przy czytaniu ich *^*"

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.01.15 22:07  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Rin, Rinek, Rinetto, Rineł... Można mnożyć zdrobnienia, a osobiście - uwielbiam trzy-literowe nicki :3 No i ten jest nader fajny.
Avatar: Ostatnio macie trochę mody na gify, ale to nawet ciekawa odmiana. Rin taki zawstydzony ._. Lubię jednak! Serio!
Podpis: ... Czemu ja nigdy nie mogę mieć sygnatur ._. Szczególnie takich mega jak ta. A jest mega. Mega-man jest za mało mega by o nim mówić mega jak mówię mega o tej sygnaturze, o.
Postać: Motyw chłopca któremu wydaje się że jest człowiekiem wydaje mi się znajomy... Ale jednak jest ciekawą odmianą - tym bardziej że androidów na forum mało. A jeśli już są - to są w pełni przekonane o swojej maszynowatości. To nadaje Rinowi fajny, specyficzny charakter i osobowość :3 Lubię go.
Posty: Jedyne do czego mogę się do nich przyczepić to fakt, że jest ich za mało i pisane są za wolno Poza tym faktem - są naprawdę dobre. Niezbyt to długie, a zarazem treściwe do tego stopnia, by bez trudu znaleźć miliardy punktów zaczepienia by pisać własny. No i Rinek... Rinek jest poprostu fajny i tyle ._.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.01.15 22:24  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Lubię, brzmi jak sześć, choć nie do końca wiem co z szóstką ma wspólnego. Ale istnieje planszówka Neuroshima Hex, którą bardzo lubię :3
Avatar: Też mi się podoba, choć nie przepadam za tymi animowymi. To żółte oko jest genialne. I napis, tak.
Postać: Czytałam kartę oraz kilka postów i nie mogę się doczekać jakiejś ciekawej fabuły, serio. To zatruwanie ludzkich dusz jest niesamowite, o czym już wiesz, bo nie omieszkałam Ci tego powiedzieć na początku. Tak i faktu, że zawsze masz strasznie przekombinowane postacie. Aż zazdroszczę takiej inwencji twórczej.
Posty: Długie, to pierwsze co mi przychodzi na myśl. Czytałam Hexa, czytałam też inne Twoje postacie i wiem, że masz zwyczaj wprowadzania chaosu do swoich postów, nie do końca przypadło mi to do gustu, ale taki Twój urok. Nad literówkami mam nadzieję, że pracujesz. Jak coś to polecam siebie jako edytora, przynajmniej od czasu do czasu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.01.15 22:43  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Nie jestem pewna, czy dobrze go wymawiam, aczkolwiek brzmi dość oryginalnie (dla mnie), tak... wytwornie, arystokratycznie wręcz, ale to ma swoje plusy. Wydaje mi się, że pasuje do postaci.
Avatar: Na początku byłam nim zachwycona. Serio. Tak dogłębnie. Teraz nieco art mi się przejadł, ale dalej zdobywa w pewien sposób moje serce. Co zaś do obróbki... strasznie podoba mi się czcionka.
Podpis: Lubię takie krótkie podpisy z sygnaturami. Według mnie przekazują dosłownie wszystko i potrafią oddać cały charakter postaci. Tutaj podoba mi się zarówno sam "obrazek" jak i dobrany tekst (aczkolwiek jego dogłębną analizę i nawiązanie do samego "bannera" zostawię sobie na kiedy indziej).
Postać: Czytam od czasu do czasu twoje posty i muszę przyznać, że Taihen wydaje mi się być ciekawą osobą, na którą ewidentnie masz pomysł i cały czas ją rozbudowujesz, a to się teraz ceni. Dużą zaletą jest, że wydaje się być wbrew takiemu ogółu... "ludzka", ciężko mi trochę znaleźć inne określenie, ma swoje słabości, ma swoje zalety, nie jest całkowicie wyprana ze wszystkich uczuć.
Posty: Trzy razy tak, przechodzisz dalej. A tak na poważnie; zawsze odpowiednia długość, brak jakiegokolwiek chaosu, błędów jak dotychczas się nie dopatrzyłam (na interpunkcję nie patrzę, bo to u mnie leży i kwiczy) oraz zawsze rozumiem, co chcesz przekazać. Bardzo... estetyczne. Nie wiem czemu ciągle nasuwa mi się wobec ciebie określenie w stylu "elegancja", "wytworność", "dokładność". Może to przez avatar, huh.

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Pisanie 17.01.15 17:31  •  Oceń osobę powyżej - Page 13 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Skoczek kojarzy mi się z... myszoskoczkami *u* miałam grupkę. Urocze stworzonka ~
Avatar: K o l o r o w e włosy bardzo.
Podpis: Nie bądź szynką - zrób podpis!
Postać: No wreszcie mężczyzna nie kipiący testosteronem, ale za to z niewyparzonym jęzorem... nie jakiś dryblas, a raczej skromny chłoptaś. Charakter jest nietypowy, bardzo nietypowy, tak bardzo, że jest jednym z moich faworytów, ba - wyróżnia się spośród innych, fakt faktem trochę zlewających się osobowości.
Posty: Przyzwoita długość, brak błędów, spójność, logika. I brak nudy, co najważniejsze - nie trzeba główkować, by wbić te kilkadziesiąt linijek, a wręcz przeciwnie, same wchodzą. Nim się człowiek obejrzy, a już zapełnił już całą jedną stronę w wordzie. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 13 z 55 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 34 ... 55  Next
- Similar topics