Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Postacie

Strona 8 z 55 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 31 ... 55  Next

Go down

Pisanie 11.09.14 20:32  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
nick: całkiem przyjemny, chociaż za cholerę nie wiem, jak go czytać "D wikisłownik mówi, że po irlandzku nathair to wąż -- fajne imię dla anioła, niecodzienne.
avatar: pojęcia nie masz, jak mi się on podoba. obróbka całkiem fajna, ale przede wszystkim świetny kadr. fajna praca teksturą -- podejrzewam, że av w oryginale czarno-biały, czy tam z wywalonymi kolorami poza tą czerwienią, ale nie jest nudny, bez tekstury pewnie by był. podoba mnie się.
podpis: lubię jak podpis i avatar do siebie pasują, grafiki w sygnaturach mi zwykle nie leżą, ale ta jest spoko. imho byłaby lepsza, jakby była niższa o jakieś 50 pikseli, ale to moje spaczenie. jest ok.
postać: "Nathair jest leniwą kluchą, której nic się nigdy nie chce, marudzi i jęczy." JEZU NO MOJA KREW >D lubię postacie, które z założenia powinny być dobre, a wychodzą jak zwykle nie całkiem. nie że od razu złe, ale nieidealne, z wadami.
posty: przejrzałam i wyglądają ok, żadnego zbędnego pierdololo i lania wody na kilometry.

GŁASZCZCIE MOJE EGO

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.09.14 22:36  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Tak perfidnie mi się z kimś kojarzy. Jakaś postać gdzieś - w jakiejś mitologii, książce, filmie, opowiadaniu musiała jakoś brzmieć podobnie, Damn it! Z samej tej racji mi się chyba podoba. Nie umiem stwierdzić, bo wciąż staram się rozkminić skąd ja to kojarzę.
Avatar: Fajny. Podoba mi się art. Od razu kojarzy się, że to kobieta-drzewo. Nawet od razu skojarzyłam KP.
Podpis: Tu się nie popisałaś/eś. Nie chodzi tu, że brak obrazka, bo to przecież nie reguła ani wyznacznik piękna, ale znak podłogi (_), który oddziela napis od postu. Jest przerywany, przez co wygląda źle. Wiem, że to jest narzucone odgórnie. Nie mniej jednak wygląda nieelegancko, zwłaszcza że idzie w parze z bardzo ładną antykwą. U ciebie zwyczajnie się to nie sprawdziło (imo).
Postać: Pamiętam, że KP wzbudziło bardzo pozytywne uczucia, więc trzy razy na "tak".

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 12.09.14 11:48  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Uwielbiam go ._. Świetna kombinacja i zestawienie ze sobą słów. Prosty, łatwy do zapamiętania a jednocześnie niebanalny. Mhh, lubię takie noo.
Avatar: Ciekawy. Niby na pierwszy rzut oka niewpisujący się w klimat Virusa ale to tylko pozory. No i ten Jokerski uśmiech, hue.~
Podpis: Rażąca czerwień, meh.
Postać: No wydaje się świetna. Już chyba wspominałam, że pragnę relacji z Tobą i fabułę. Najlepiej tu i teraz ._. Postać świetnie przemyślana i pomimo swej specyficzności wpasowująca się w klimat Virsa. Brawo.~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.09.14 22:55  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Oryginalny. Kiedy się nad nim zastanawiałem, czy czasem nie niesie za sobą jakiejś ukrytej treści, dostrzegłem tam "włosy Nathaniela - NatHair" albo "powietrze Nathaniela - NathAir" co bardziej pasuje, zważywszy na jego moc manipulacji elektrycznością. Niby mało wspólnego, ale we wszystkich grach błyskawice były w magii powietrza, więc tak mi się kojarzą.
Avatar: Świetna kolorystyka, ta szarość w połączeniu z kontrastującą czerwienią. PS. Wygląda, jakby go ugryzł zombie albo urządzał wampirzą orgię. Napis ciekawy.
Podpis: Bardzo pasuje do avatara. Kolorystyka i tekst bardzo dobra. Zwłaszcza te ślimaki : )
Postać: Kurczak. W tym momencie przyszło mi na myśl KFC, ale to trochę dlań okrutne. Ogólnie dobra, pyskata i uparta.
Posty: Ładne, schludne i długie. Nie znajduję tam błędów ortograficznych, interpunkcyjnych. ani innych - może dlatego, że zwykle skupiam się na przekazie, a nie formie, więc dopóki błąd nie jest rażący, to go nie widzę. Widać, że dobrze wczuwasz się w postać. Nie wiem, co mogę jeszcze powiedzieć. Ogólnie masz ode mnie plusa za wszystko.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 20.09.14 23:37  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
No to tak...
Nick: Plaga, rdza, śniedź - same nieprzyjemne rzeczy dla dość przyjemnego naukowca. Z drugiej strony, przez większość czasu czytałam to jako "bright" w sumie nie wiem czemu.
Avatar: Jestem tu właśnie po to żeby pochwalić i się pozachwycać. Jest śliczny, o niebo lepszy od poprzedniego, a w dodatku tajemniczy, jako że nie widać połowy twarzy. Tak. Zaś napis jest wyjątkowo kokieteryjny, choć z drugiej strony też makabryczny. Wiem, że mam piękne jelita, ale niech zostaną na swoim miejscu ._.
Postać: Niedostępna lecz egzystująca. Bardzo podoba mi się motyw roztrojenia jaźni w karcie.
Posty: Czytałam posty do innych postaci, Blighta jakimś sposobem przeoczyłam (lecz nadrobię!), i muszę przyznać że podobają mi się. Militaria nigdy nie były moją mocną stroną, Ty jednak wydajesz się doskonale czuć w wojskowym otoczeniu na jakie są zdane Twoje postacie. Błędów nie zauważyłam, zaś zdania są dynamiczne, przez co całość czysta się bardzo przyjemnie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.09.14 10:16  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Na początku, podobał mi się, bo brzmiał japońsko i nie był jakoś strasznie udziwniony. Potem dowiedziałem się, co on oznacza i stwierdzam, że jest zajebisty : D
Avatar: Nie wiem, czy to tylko mój monitor, ale wydaje mi się odrobinę za jasny. Poza tym bardzo ładny, pasujący do postaci : )
Podpis: Ładny, chociaż wydaje mi się, że zestawienie wyblakniętego (?) podpisu z pełnokolorowym artem trochę się kłóci. Ale to tylko mi. Oba są świetne. A, jeszcze. Zaskoczyło mnie to, że ona pod tą szatą jest naga (ale tylko dlatego, że zauważyłem to może po tygodniu)
Postać: Smutna. Żyjąca w ciągłej pogoni za mężczyzną, którego nie pamięta, słysząca głosy nieistniejącego boga... Ale fajna.
Posty: Schludne, bez wyraźnych błędów w pisowni, długość odpowiedzi jest zawsze proporcjonalna, co jest dobre. Bardzo pasują do postaci : )

Nie mogę jakoś zebrać myśli

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.09.14 19:31  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: B L I G H T. Blajt. Blajcik. Bardzo przyjemny, prosty, łatwy do zapamiętania nick.
Avatar: Ten nowy jest po prostu... *wstrzymać oddech* KAWAI. No normalnie boski! Uwielbiam avatary przedstawiające wizerunek człowieka z ucietą twarzą/połową twarzy.
Podpis: Niestety, nie ma, więc nie mam co oceniać... :c
Postać: Nie przepadam za szalonymi naukowcami, ale ta w jakiś sposób się wyróżnia, choć na fabule widziałam ją tylko dwa razy.
Posty: Ładne, bez błędów językowych, długie. Patrząc na to, ile masz do pisania, ile masz roboty tu... to na prawdę ładne. .3.

Ogólnie cała postać - jak dla mnie - 8/10.

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.09.14 19:53  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
nick: mam daleką kuzynkę, która ma na imię marcelina. upiorne dziewczę. ale ostatnio to imię mi się kojarzy raczej z marceliną królową wampirów, czyli całkiem przyjemnie. ładnie leży na języku
avatar: miodny, lubię ten styl obróbki.
podpis: mój perfekcjonizm jęczy, że tekst i obrazek nie są tej samej wysokości, ale poza tym dobrze. sporo tych znaków szczególnych, może to i lepiej, że zamieszkały w podpisie, a nie w polu profilu.
postać: nie mogę się określić. nie lubię zazwyczaj takich odjechanych, kolorowych postaci, ale z drugiej strony cyśka jest całkiem przyjemna.
posty: czekałam na to pole, żeby trochę wazeliny powciskać. głównie czytałam twoje posty jako mg, i powiem tyle: czapki z głów. konkretne, nie za długie, nie za krótkie, miło się czyta, odpisy w miarę żwawo, no po prostu cud miód. byle więcej takich mg <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.09.14 20:24  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: A tak z ciekawości sobie sprawdziłam co to imię znaczy... ciekawe owo I like it~
Avatar: Art nawet ładny... ale brak mi fajnego napisu :c
Podpis: Brakuje mi tuuu... i ten tekst mógłby być przedzielony, że to od "and" mogłoby być pod początkiem.
Postać: Hm... wydaje się interesująca. Chętnie bym kiedyś z nią popisała.
Posty: Nie za krótkie, przyjemnie się je nawet czyta - według mnie w porządku~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.09.14 20:33  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Wreszcie złapałam naszą dealer'kę w swoje puchate łapy sprawiedliwości!
Nick: Aww, drug dealer. So much looove.
Avatar: Co tu dużo mówić - cudo! Uwielbiam kolorowe postacie, barwne podpisy i avatary. I kolorowe włosy *o*
Podpis: Niczego mi nie brakuje. Ładny obrazek + linki do najważniejszych tematów.  
Postać: Muszę ją w końcu zaklepać na fabułę i powciągać wspólnie proszek do prania~
Posty: Miałam przyjemność czytania co najmniej czterech. Większość jest wciągająca.

Dla mnie postać 10/10!

Marcelina
Poziom E
Marcelina
Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.09.14 22:34  •  Oceń osobę powyżej - Page 8 Empty Re: Oceń osobę powyżej
Nick: Niby taki prosty, po polsku... i właśnie dlatego tak mnie urzekł! To nie jakiś tam wydumany nick, na którym możnaby połamać sobie język i za to masz plusa, bo nie lubię nie wiedzieć, jak coś czytać XD" Nie no, ogólnie jest taki swojski i... no, świetny ~
Avatar: Fajny, chociaż już przyzwyczaiłam się do tych chudzielców bez twarzy na twoich poprzednich avach o:
Podpis: Literki mogłyby być nieco większe, bo muszę ładować nos w monitor, żeby coś przeczytać XD" Ale poza tym kompozycja fajna. I strasznie podoba mi się ten art *^*"
Postać: Zarąbisty koncept, zarąbiście ją prowadzisz, oryginalna i w ogóle same pozytywy. Strasznie ją lubię. ~
Posty: Są bardzo fajne; przyzwoitej długości, pomysłowe i zawsze coś się w nich dzieje. Czasami tylko brak mi w nich ciągłości wydarzeń, jakbyś nie pamiętała, co pisałaś w poprzednich (czemu przed szpitalem nagle jest Aragot, skoro wcześniej miał mieć urlop? XD"), ale poza tym wszystko jest jak najbardziej na plus. ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Postacie

Strona 8 z 55 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 31 ... 55  Next
- Similar topics