Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 86 z 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Go down

No nadal nie mogę uwierzyć, że zrobiłeś aż tyle i jeszcze śmiesz narzekać, że to brudne szkice. Jak dla mnie taka luźna kreska nadaje im życia. Wszystkie są takie świetne, że aż brakuje mi słów. TYM BARDZIEJ, ŻE JUŻ WSZYSTKO CHWALIŁEM. Growa to totalnie bym brał (może kiedyś to dojdzie do skutku, hehe). W każdym razie serio liczę na to, że będzie więcej dni, kiedy natrzaskasz aż tyle szkiców naraz. Ba! Nawet 10 artów na dzień. Kocham twoją kreskę i będę jej fanem do końca życia. B|

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Gosh, te szkice. Świetne są, kurde bele. Growa komentowałem już, ale no, wiesz które oblicza podobają mi się najbardziej. Dobra robota. BARDZO DOBRA.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To mówisz, że jutro kolejne arty?

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

NO. Kurde. Już znasz moje zdanie, ale no, ja muszę. EV JEST TAKA UROCZA. Ukradłbym ją. Wszyscy wyszli ci tak dobrze. Uwielbiam tą Growią kompilację. Totalnie mnie zdobyła. Ta jego parszywa morda jest zbyt idealna. W ogóle ta poza jak się pochyla - co. Podziwiam. Cholernie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

*dostała zawału*
BORZE TEN ARTH. TE ŚLEPIA. TE ŁUSKI. Cała reszta też zacna, milordzie.
Chcę wincyj Arthura. I dobrze o tym wiesz |: Weź go machnij z Growem czy coś. Dowal dobitnym wykazaniem różnicy pomiędzy ich wzrostami. Wincyj.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wow. So good. Wow. Wow.

Nie no serio, kocham twój styl i kreskę. Jest świetna. Więcej, choćby i szkiców. <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Grow, zgadnij co robię. *kaszl* Szkice są cudne, z pierwszych najbardziej urzekła mnie Ev, a z kompilacji z Growem podoba mi się Grow z chustą na twarzy i w łóżku. Ten nos jest piękny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nathair napisał:KOCHAM TO. Wiesz. Jęczałam ci prywatnie, jakie to jest boskie. I TEN GROW. TYLE GROWÓW. Czuję się spełniona. Zwłaszcza za nagiego Growa *ślini się intensywnie* WIĘCEJ. WIĘĘĘĘĘĘCEJ @u@/

Półnagiego. I to był ostatni raz, jak rysuję ludzi bez ubrań, bo wymaga to ode mnie ZBYT WIELU ZSZARGANYCH NERWÓW. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Już nie wspominając o tym, że dawno po fakcie dostrzegłem kilka błędów, które chciałbym poprawić, ale jednocześnie nie chce mi się chwytać za rysik i jak żyć, jak istnieć...

Skyler napisał:Raczej "Dlaczego jeszcze nie podpisałeś tych papierów? To tylko dziesięć stron, a musisz jeszcze przejrzeć następne czterdzieści raportów" *kaszl*

Ale generalnie rzecz ujmując... to jest świetne. Pozwól, że najpierw pozachwycam się nad Chrisem, bo oddałeś go w 100%. Mina, tatuaż, stos papierów i książek, komentarz oczywiście też. Cudo, Grow. Cudo.
Generalnie u wszystkich postaci podoba mi się mimika. Serio. Ten uśmiech u Gava i Arthura, a także mina Ev... naprawdę świetne rysunki.
A Grow w chuście totalnie zdobył moje serce. Podobnie jak wilk.

Czyli serce zdobyte. *zaciera ręce* Teraz jeszcze umysł i mogę wojować.

Fucker napisał:No nadal nie mogę uwierzyć, że zrobiłeś aż tyle i jeszcze śmiesz narzekać, że to brudne szkice. Jak dla mnie taka luźna kreska nadaje im życia. Wszystkie są takie świetne, że aż brakuje mi słów. TYM BARDZIEJ, ŻE JUŻ WSZYSTKO CHWALIŁEM. Growa to totalnie bym brał (może kiedyś to dojdzie do skutku, hehe). W każdym razie serio liczę na to, że będzie więcej dni, kiedy natrzaskasz aż tyle szkiców naraz. Ba! Nawet 10 artów na dzień. Kocham twoją kreskę i będę jej fanem do końca życia. B|

Bo to są brudne szkice, w tym problem. Jak widzę u niektórych czystość kreski to aż mnie boli, że u mnie zawsze jest taki harmider. No ale postaram się teraz na dniach więcej rysować, chociaż wszystko zależy od chęci. Popróbowałbym jednak te wilki...

Neely napisał:Gosh, te szkice. Świetne są, kurde bele. Growa komentowałem już, ale no, wiesz które oblicza podobają mi się najbardziej. Dobra robota. BARDZO DOBRA.

Czyli jesteśmy umówieni? ∠( ᐛ 」∠)_

Nathair napisał:To mówisz, że jutro kolejne arty?

Nie odpowiadam na pytania osób, które same nie wstawiają swoich prac, chociaż je robią.

Shay napisał:
NO. Kurde. Już znasz moje zdanie, ale no, ja muszę. EV JEST TAKA UROCZA. Ukradłbym ją. Wszyscy wyszli ci tak dobrze. Uwielbiam tą Growią kompilację. Totalnie mnie zdobyła. Ta jego parszywa morda jest zbyt idealna. W ogóle ta poza jak się pochyla - co. Podziwiam. Cholernie.

TY TEŻ MASZ RYSOWAĆ, a nie podziwiać. D| Chociaż dzięki. Miałem już zardzewiały nadgarstek, gdy przysiadałem do tych szkiców, więc fajnie wiedzieć, że JAKOŚ wyglądają.

Arthur napisał:*dostała zawału*
BORZE TEN ARTH. TE ŚLEPIA. TE ŁUSKI. Cała reszta też zacna, milordzie.
Chcę wincyj Arthura. I dobrze o tym wiesz |: Weź go machnij z Growem czy coś. Dowal dobitnym wykazaniem różnicy pomiędzy ich wzrostami. Wincyj.

To był pierwszy i ostatni raz. Arthur jest za trudny sam z siebie. Już prędzej machnę Goździk albo Rath. ~

Alpha napisał:Wow. So good. Wow. Wow.

Nie no serio, kocham twój styl i kreskę. Jest świetna. Więcej, choćby i szkiców. <3

Szykuj się. Alpha i Neely są pierwszymi w kolejce, których mam zamiar uwiecznić jako wilki.

Ui Reiji napisał:Grow, zgadnij co robię. *kaszl* Szkice są cudne, z pierwszych najbardziej urzekła mnie Ev, a z kompilacji z Growem podoba mi się Grow z chustą na twarzy i w łóżku. Ten nos jest piękny.

Widziałem już te kolory. *wink* Ale serio, korzystajcie sobie. Aż ciężko uwierzyć, że komuś chce się to kolorować. >D

Bierz go, tygrysie.
Jest już cały twój. B|

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Byłam pierwsza z moim patyczkiem... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Wygląda na to, że tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 86 z 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next
- Similar topics