Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 87 z 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Go down

Nie oddawaj Growa, bo Zero będzie smutno. :/ Nie żebyś się tym przejmował, ale no. I próbuj te wilki. Jak będziesz je rysował, to może sam jeszcze popracuję nad własnymi! Chciałbym umieć jakieś smuklejsze sylwetki u nich.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Arcanine napisał:To był pierwszy i ostatni raz. Arthur jest za trudny sam z siebie. Już prędzej machnę Goździk albo Rath.

To weź go zawiń w prześcieradło "|D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Te szkice są cudowne. <33 Grow, rządzisz. A gdy patrzę na nagiego Growa, to żałuję, że konto Giggle jest usunięte. |D
Ten Gavran jest przecudowny. <33 Kocham.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dawno mnie tu nie było, zatem czas nadrobić zaległości. Lubię sposób w jaki rysujesz układ włosów, oczy i w ogole rysy twarzy oraz jej detale, ale to już wiesz i zdecydowanie zdania nadal nie zmieniłem. Moim faworytem z pierwszego zestawu zdecydowanie jest Chris i Arthur, ale zwlaszcza ten pierwszy. Po prostu bardzo mi się podoba wyraz jego twarzy. Co do rysunków Growlithe'a - ta jego krzywa morda jest bardzo przystępna *kaszl* Tu chyba najbardziej podoba mi się ten z chustą i oczywiście w łóżku. Czekam na więcej artów~

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Nathair napisał:Byłam pierwsza z moim patyczkiem... :c

Grow jest bardzo dużym chłopcem i na pewno wystarczy dla wszystkich. *wink*

Neely napisał:Wygląda na to, że tak.

*zaciska palce w pięść zwycięstwa*

Fucker napisał:Nie oddawaj Growa, bo Zero będzie smutno. :/ Nie żebyś się tym przejmował, ale no. I próbuj te wilki. Jak będziesz je rysował, to może sam jeszcze popracuję nad własnymi! Chciałbym umieć jakieś smuklejsze sylwetki u nich.

Zero niech wreszcie wróci z misji, a nie się smuci po kątach. /: I sam bym chciał umieć smuklejsze sylwetki, ale patrząc na to, jak wiele umiem teraz ogółem (czyli nic), to chyba nie mam jeszcze na co narzekać.

Arthur napisał:
Arcanine napisał:To był pierwszy i ostatni raz. Arthur jest za trudny sam z siebie. Już prędzej machnę Goździk albo Rath.

To weź go zawiń w prześcieradło "|D

Ostatnim razem zawijałem Ev w koc i tak już została. Więc może lepiej tego nie praktykować. *kaszl*

Gavran napisał:Te szkice są cudowne. <33 Grow, rządzisz.  A gdy patrzę na nagiego Growa, to żałuję, że konto Giggle jest usunięte. |D
Ten Gavran jest przecudowny. <33 Kocham.

Dzięki. Nie daj się Kotom, Gav. My nadal w ciebie wierzymy.

Jekyll napisał:Dawno mnie tu nie było, zatem czas nadrobić zaległości. Lubię sposób w jaki rysujesz układ włosów, oczy i w ogole rysy twarzy oraz jej detale, ale to już wiesz i zdecydowanie zdania nadal nie zmieniłem. Moim faworytem z pierwszego zestawu zdecydowanie jest Chris i Arthur, ale zwlaszcza ten pierwszy. Po prostu bardzo mi się podoba wyraz jego twarzy. Co do rysunków Growlithe'a - ta jego krzywa morda jest bardzo przystępna *kaszl* Tu chyba najbardziej podoba mi się ten z chustą i oczywiście w łóżku. Czekam na więcej artów~

Ta jego krzywa morda nie powinna być przystępna, więc to tylko sygnał dla mnie, że nadal źle go rysuję. Zanotowane.

I skoro mowa o rysunkach:

Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 87 Fgsdgpng_qhaqnsp

Co prawda to tylko chibi, ale łapcie. Od lewej: ja, Take i Ev. Miało być jedynie do tematu z konkursem plastycznym, ale teraz żałuję, że usunąłem powiększoną wersję, bo na tej niewiele widać. To jednak cała prawda o naszej trójcy. XD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

On wróci, spokojnie. Nie ma innego wyboru. A wtedy nie myśl sobie, że wywiniesz się od fabuły. I JAKIE NIC, JAKIE NIC. Umiesz więcej niż ja, dlatego nie zgadzam się z koncepcją tego chibi (choć jestem na nim bardzo przystojny) i to ty powinieneś mieć Mona Lisę na kartce. Już sam ten rysunek to potwierdza. I hańba ci za zamknięcie programu przed zapisem. Takich perełek się od tak nie wyrzuca. :/ A poza tym dusjdhirkshdjd kocham to, o czym już wiesz. Tak bardzo, że piszę ten komentarz z telefonu.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Ale problem w tym, że to tak właśnie jest. Kiedy rysujemy wszyscy w trójkę, to ty odjebujesz już jakiś artystyczny obraz, wart zawieszenia w narodowym muzeum sztuki współczesnej, Ev kończy lineart, a ja mam dopiero patyczka. Z cyckami. I ból na twarzy, że zajął mi tak dużo czasu. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ale ładni jesteście. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Bo to chibi. *kaszl* W realu nadal mam niewyjściowy ryj. Ale dzięki. Teraz czekam na twoje chibi. >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Cute. Ja w chibi nie umiem. Zawsze jakieś mutanty wychodzą z zbyt duża ilością szczegółów, że aż skrętu żołądka dostaje i tyle z tego jest.

Przez ta cała loterię wpadły mi do głowy dwa pomysły na obrazy. Jeśli je narysuje to wrzucę. : |
Fabulous Alpha must happen.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Kjut te chibiki.~

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down