Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 82 z 100 Previous  1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100  Next

Go down

Aw. Wspomnienia~ Miło jest zobaczyć te postacie w wydaniu Twojej aktualnej kreski, bo zauważyłam całkiem spory progres od tamtego czasu. Chociaż dalej kocham Twój stary art z Gilbertem i Koyą. *głask plik w folderze*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ev, lepiej sama coś narysuj i pokaż. Coś susza się zrobiła w twoim temacie z twórczością.

Właśnie, co do SUSZY W TEMACIE Z TWÓRCZOŚCIĄ, Kot, nadal rysujesz? Bo dawno nic nie wstawiałaś. I dzięki wielkie. Planuję jakoś niedługo, jak wpadnie mi chwila, machnąć coś w kolorze z nimi.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

To się kiedyś odkurzy... kiedyś... |: Kiedy zacznę kończyć prace, zamiast przerywać w połowie i zaczynać nowe- *kaszl*
Machaj w kolorze :c Machaj cokolwiek w kolorze! Tak ładnie wyglądają Twoje arty, gdy są barwne. Niech to niedługo będzie dzisiaj/jutro. I dare you.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Grow, ja mam usprawiedliwienie czemu dawno niczego nie rysowałam :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

GFIUDHFIUGDF. Moje OTP życia. Kocham te rysunki i nadal nie mogę uwierzyć, że stworzyłeś tak super prace w tak krótkim czasie, chociaż powinienem w to wierzyć, bo przecież zawsze mówię, że ci się uda. Długo nie rysujesz, a potem wracasz z hukiem i mam nadzieję, że teraz ten huk będzie się ciągnął jeszcze przez długi czas i zrobisz tę pracę w kolorach, o której pisałeś! Pamiętaj, że mam cię na oku.

I już ci to mówiłem, ale powiem jeszcze raz – teraz przy wszystkich, żeby nie było, że się wywiniesz – serio uważam, że powinieneś pomyśleć o jakichś komiksach i o tym filmiku do muzyki na poważnie. To jak rysujesz postacie – ich twarze i wszystko jest tak miłe dla oka, że no nie mogę. Zakładam fanklub i jak nie wierzysz, to spójrz w podpis. Teraz będę tym tak sobie świecił. |: Prace już zapisane w 30 kopiach, żeby przypadkiem nie zginęły. Naprawdę wyszli ci genialnie i przypomniałeś mi jak bardzo za nimi tęsknię. Nostalgia kurde. *zabiera ze sobą Gilberta i Take* Muszę to wydrukować na ścianę. ♥

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Hehe :3

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Uuu. Bardzo dobrze. B|

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Arcanine napisał:Potrzebuję jakiegoś zapalnika, żeby znów się wdrożyć w rysowanie. Ktoś coś?

Arcanine napisał:
Do narysowania:
☐ Take - dwie osoby
☐ Rath/Arthur
☐ Lilo
☐ Lilo x Yuu
☐ Jarek
☐ Tyrell
☐ Ev
☐ Ruff

...tak zwane "*kaszl*".
Nie żebym od czasów False czekała na rysunek Arthura, tak btw...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W kolorze mogę pokazać art dla Tyrella z okazji jego urodzin. Przy okazji mam nadzieję, że o nim nie zapomnieliście, bo stał się jeszcze większym dziadkiem. *kaszl*

Ja z Tyrellem

TAKE.
To lekka przesada. D:<
Właśnie za rzadko rysuję, żeby podejmować się takich wyzwań, chociaż nie ukrywam, że kiedyś chciałbym spróbować. Może jak wpadnie mi trochę więcej czasu do kieszeni, to przysiądę do tego na poważnie; albo zrobię sobie challenge jak z czytaniem. To działa motywująco. Co nie zmienia faktu, że masz usunąć to z podpisu. EV, TY TEŻ.

Arth, przypominanie o zaległościach nie jest motywujące. Potrzebuję zapalnika. A nie poczucia winy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*ten art też ślini*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

To będę ci o zaległych przypominać częściej, żeby jeszcze bardziej cię demotywować, żebyś w końcu je zrobił |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 82 z 100 Previous  1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100  Next
- Similar topics