Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 81 z 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Ten Tyrrel wygląda jak YuuChrzan.

A tak wracając do filmiku, weź może anime od razu zrób ^^

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

OMÓJBORZETENTYRREL. Te kolory są cudne i te włosy... I wszystko. Aż mi wstyd, że kiedykolwiek pokolorowałam Twój szkic. *rozkłada namiot* Czekam na więcej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Zaprosiłem, więc słabo tu mówić o wpieprzaniu się. Zawsze możesz też zarezerwować mnie prywatnie. *wink* Ale poważnie: z kimś rysuje się lepiej. Zdecydowanie lepiej.

No i bo dookoła jest tyle ładnych prac od was, że mogę zrobić sobie wolne.
Nie ma wolnego.
Zachrzaniamy.

Nie ogarniam jak tak można ładnie rysować? U ciebie nawet szkice wyglądają jak gotowe arty, które można spokojnie wstawiać na avatary. Oczywiście wyczekuję więcej. Totalnie.
No właśnie niekoniecznie. U mnie wszystkie szkice wyglądają, jakbym jednocześnie w drugiej ręce trzymał przerwane kable i doświadczał porażenia prądem. I:

Tyrell: od szkicu po kolorowanie? Nie wiem czy będzie opcja. *kaszl* Za długo mi, póki co, na tym schodzi, a nie mogę za długo wysiedzieć bez odpisywania wam wszystkim na telegramie. Także no. Tak. Sam mógłbyś coś nagrać.

Kami: ale bez szyderstwa. I:<

Ui: jaki wstyd? Świetnie ci to wyszło. Zresztą, czemu sama nie rysujesz, skoro masz predyspozycje?

I ludzie, jest problem. Potrzebuję weny. Ostatnio nic mi nie wychodzi.
Podrzucę co najwyżej randoma — tajemniczego jegomościa narysowanego wczoraj, podczas pobytu u znajomej. Ale poza tym nie mam nic.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Wygląda trochę jak dorosły Hiroki *^* Kocham i macam.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Hej, faktycznie wygląda trochę jak Hiroki... *kaszl* I nie macać. Bo nadzór kuratora.

PS Odpisz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No ja staram się teraz codziennie coś tam machać na tej kartce, byleby to robić po prostu. Mam już nawet pomysł na kolejny rysunek, a i dałem sobie challenge, o którym ci mówiłem. Mam nadzieję, że któregoś dnia przysiądziesz ze mną do rysowania. I że nie będzie jak z tym nieszczęsnym filmem... A randoma już komentowałem. Jest świetny, jak zresztą każdy twój rysunek. Mam wrażenie, że nawet jak masz przerwy, to potem umiesz przysiąść i stworzyć coś, co wygląda dobrze, więc totalnie czekam na kolejne prace i może też zrób sobie challenge pełnego artu. Nie będę sam. :/

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Będę macać. Bo mogę *mac mac*

Też mi odpisz... ;-;/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Gilbert i Takanori

To postacie z poprzedniego forum, których nie rysowałem już pewnie... przeszło ze dwa albo i trzy lata. Ale skoro miałem dziś wolne, to chciałem je jakkolwiek spożytkować. Potrzebuję jakiegoś zapalnika, żeby znów się wdrożyć w rysowanie. Ktoś coś?

Ostatnio zmieniony przez Arcanine dnia 01.09.17 1:27, w całości zmieniany 1 raz

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

*ślini jego talent*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Ty idź. Po tym, jak dziś pokolorowałaś ten art, nie masz prawa ślinić się do samych szkiców. /:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Nigdzie nie idę. Zostaję w tym temacie, bo mi tu dobrze :/ I będę się ślinić B|

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 81 z 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next
- Similar topics