Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 80 z 100 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100  Next

Go down

To chyba niebieski... I prawdopodobnie coś kliknąłem w międzyczasie, a potem nie usunąłem do końca i leciałem dalej. #szkiceGrowa Chociaż szkic jak szkic. Raz narysowałem art dla Tyrella i TAM też jest jakaś randomowa niebieska kreska (przy włosach).

Dzięki. Mam zamiar - kiedyś... jakoś... - machnąć bardziej ogarnięty speedpaint. Już mam w zanadrzu parę pomysłów, w jednej z nich właśnie mieści się twoje chibi, Take.

I tak, przez te kropki chibi mojej wersji wyglądają jak alieny. Pamiętaj tylko, że sam masz coś nagrać. Wszystkich pewnie ciekawi, jak rysujesz. (๑و•̀ω•́)و

Edit:

JESZCZE wyjściowy.
Albo ty masz zagięte poczucie wyjściowości. *kaszl* I tak naprawdę jest szpetny, ale wpada w twój gust. A prawda jest taka, że póki co nie idzie mi rysowanie tak, jak bym chciał i nie zawsze prezentuje się to wystarczająco szkaradnie.

Ale ogólnie narysowałeś go dość szybko, zazdroszczę umiejętności, serio.
W 23 minuty dokładnie. Filmik, wiadomo, przyspieszony, dlatego może się wydawać, że to na pstryknięcie palcami.

I to "TYRELL, MIEJ GODNOŚĆ" XDDDDDD
Bo kurde. xD

I tak, Neel jest uroczy. No po prostu.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Już mam w zanadrzu parę pomysłów, w jednej z nich właśnie mieści się twoje chibi, Take.
Gryzł wilk razy kilka... pogryźli i wilka. - Page 80 Tenor

Pamiętaj tylko, że sam masz coś nagrać. Wszystkich pewnie ciekawi, jak rysujesz. (๑و•̀ω•́)و
Nie umiem w nagrywanie z kompa, a już tym bardziej nie umiem w tak płynne rysowanie czegokolwiek. Miną wieki, zanim zdecyduję się ujawnić moje sposoby rysowania przed wszystkimi tak, by było to w miarę znośne. Rozumiesz. xD
I on chyba wpada w gust wszystkich z tą swoją brzydotą. Zwłaszcza w mój. *kaszl* To dlatego moja postać totalnie na niego leci.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

To i tak szybko, ja się męczę godzinami i nic mi nie wychodzi. B|
I nie, ten ryj nie jest szpetny. Definitywnie nie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Jaki tam zaś szpetny. Proszę nie szerzyć fałszywych danych.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Mogę ci podrzucić dwa fajne programy, które mi to umożliwiły. Są tak łatwe w obsłudze jak Sasha Grey. I nawet jak robisz przerwy, to zawsze możesz jakoś skleić fragmenty, żeby tworzyły całość i pewnie i tak byłoby dobrze. v: A razem łatwiej się pogrążać.

Neel... tak sobie myślę... Kiedy zaczniesz rysować? I nam to ujawniać? /: Bo ja tu wciąż czekam.

Lilly, no to mi nie wyszło. W zamiarze Grow jest o kant dupy roztrzaskać z tym swoim pobrużdżonym ryjem. Czas zacząć mu nakładać masę blizn na każdym odcinku ciała.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ech, brak mi motywacji i pomysłów, więc pewnie nie w najbliższym czasie. B|
edit. W ogóle dopiero teraz zobaczyłem tego świetnego Tura. Nie no, kozacki jest.

Ostatnio zmieniony przez Neely dnia 12.06.17 23:34, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

... to rysuj ze mną i Take. I: W trójkę jeszcze lepiej się pogrążać.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No to jak uznam, że to dobry moment na nagrywanie, to się do ciebie zgłoszę. Na razie jakoś ciężko mi sięgać po tablet, żeby brać się za rysowanie. Pewnie dlatego, że już dawno nie rysowaliśmy razem. No i bo dookoła jest tyle ładnych prac od was, że mogę zrobić sobie wolne.

I akurat w momencie, gdy to pisałem, rzuciłeś o rysowaniu ze mną. Ty, ty.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Nie lubię tak się wpieprzać. Rysujcie sobie sami, a ja może w weekend też coś zacznę. Może dokończę tą She w pudełku po frytkach.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Rysujcie. Totalnie.
Nad Growem już piski były. Teraz piski dochodzą nad resztą.
Nie ogarniam jak tak można ładnie rysować? U ciebie nawet szkice wyglądają jak gotowe arty, które można spokojnie wstawiać na avatary. Oczywiście wyczekuję więcej. Totalnie.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Genialne. Po prostu... Agh. Tyle ile ci pisałem i wysyłałem moich reakcji to nie zliczę. Za każdym razem jest coraz lepiej. O ile może być coraz lepiej, bo przecież już jest wybitnie. Chibi - uwielbiam, Neely skradł moje serce, zwłaszcza te oczy - są mega. A filmik... Profesjonalna robota. Chciałbym zobaczyć kiedyś taki w twoim wykonaniu od szkicu po kolorowanie (obiecuje, że już odzyskam godność do tego czasu *kaszelek*). To się tak cholernie, przyjemnie ogląda. Szkurde, chłopie. Ruszaj tyłek i ruszaj challenge. Cały spis przed tobą. Coś ostatnio wszyscy o nim zapomnieli, a zobaczyłbym inne postacie w twoim wykonaniu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 80 z 100 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100  Next
- Similar topics