Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 69 z 100 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100  Next

Go down

Rly. Czyli tylko ja przyglądam się jak w 2 minuty narysować 50 kadrów z różnymi postaciami i coś z tego wynoszę. *kaszl* I mi tutoriale zawsze sprawiały trudność, bo nie widziałem tego jak stawia się te kroki - widziałem tylko jaki jest ich efekt. A znajomość anatomii i różne ciekawostki (wiem, że niektórzy korzystają chociażby z motywu ciało = x ilość głów, ale nie pamiętam dokładnie ilu) na bank pomagają. Też inaczej się od razu na to patrzy. v:

Słyszałem też o jednym sposobie na rysowanie, ale to musiałby lepiej wytłumaczyć Take, bo on dokopał się do tego rozwiązania. Jak wstanie to go ogarnę i powie w czym rzecz.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Jejciu... umiesz w pozy. Ucz mnie.
Ja nawet z modeli nie umiem.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Aww, świetne! Zwłaszcza to drugie, super ujęta poza.
I cieszę, że Ray się załapie na rysunki! <3
*rozsypuje cukier dookoła*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ten drugi art przypomina mi tego ziomka z FishEye Placebo, gdy na jednym arcie wyciągał się prawie identycznie (albo ja tak go zapamiętałam) na tym ciemnowłosym, szantażowanym hakerze "D
Co nie zmienia faktu, że anatomia i proporcje wprawiają o zawrót głowy tak genialnym efektem : D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ruff... RZECZYWIŚCIE. Aż znalazłem ten art. Teraz będzie mi się kojarzyć. *kiwa głową* Zresztą, prace yuumei są jednymi z moich ulubionych, więc może i dobrze.

I dzięki wam. ~ Na dniach pewnie się ruszy pierwsze wyzwanie.

Shirōyate
Opętany
Shirōyate
Opętany

GODNOŚĆ :
Shirōyate Hiroki.

Powrót do góry Go down

Eeeeeeeeeeeeeeeej noooooo serio jak z Fisheye Placebo xDD Aż by można pomyśleć, że brało się referencję z tego!
Tak czy siak anatomia pierwsza klasa, no kurde i w ogóle, nie mam pojęcia co mam napisać, aby się nie powtarzać z masą innych ludzi, którzy już się wypowiedzieli na tema wyrąbistości tych artów, więc zostawię tylko to

tak:

Czekam z niecierpliwością na twoje wyzwania C:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Piękne
Postać bez stóp, jak to tak.
Serio, piękne. Jakby mi się chciało uczyć, to bym wrzeszczała UCZ, ale w sumie to po prostu rysuj, żeby się było czym napawać.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dzięki wam.

Podczas katorżniczych dni bez neta mojej przerwy, absolutnie nie spowodowanej tym, że wyczerpałem transfer w mniej niż tydzień i tej wersji się trzymajmy, trochę rysowałem. Nie do wyzwań wprawdzie, no ale.

#2 - to Shawn. To miał być Shawn. I:
#4 - a to Ev. Uznałem, że tak by wyglądała, jakby poddała się umiejętnościom fryzjerskim Growa.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Kocham te prace. Wszystkie. Ale Shawna mi nie pokazywałeś, jak mogłeś? I nadal uważam, że pierwsza praca powinna zostać pokolorowana. Stworzyłbyś do tego super klimat. I masz rysować jeszcze więcej. *zgarnia ramieniem jego i jego rysunki*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Ev już mu wymyśliła pół życiorysu, imię i otaczające go postacie... Nie wiem, czy to bezpieczne. *kaszl* Kolorowanie nie jest moją mocną stroną. Poza tym uznałem, że nic nie pokoloruję, póki nie zobaczę pełnej pracy w kolorach od ciebie. No i co?

Nie bocz się o Shawna. I: Musiałem go przetrzymać, bo chciałem poprawić, ale w sumie nie umiem.

Dzięki. Chociaż sam być pokazał prace.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Wszystkie wyszły ci świetnie, ale najbardziej podoba mi się jedynka. I Ev. Chociaż fryzjerem to Grow nie zostanie, ha. Zresztą, ja lubię "twoje" włosy, niezależnie od tego jak tam je ułożysz.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 69 z 100 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100  Next
- Similar topics