Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 39 z 100 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100  Next

Go down

... Zauważyłem, że przez wasze praca moje morale upadają coraz niżej i ostatecznie wole komentować niż sam zabierać się za cokolwiek.
Świetne. Genialnie. Rewelacyjne... Wybitne.
Te szczegóły powalają na kolana - blizny, piegi. Wszyscy zaznaczone z wielkim staraniem.
Ta mała dziewczyna skradła moje serce. Tak uroczo wygląda przy Growie |:  
Rysuj więcej, bo aż z przyjemnością podziwia się takie prace. I widać progres. Już rysujesz świetnie, więc co będzie za kolejne lata?
Podziwiam.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:

Ev, dzięki. Chociaż nie powinnaś się wypowiadać, skoro ja szkicowałem przez cały dzień, a ty w godzinę machnęłaś lineart...

Jaką godzinę... :v I to nie lineart. Ja po prostu robię kreske do momentu, aż moim zdaniem jest w miarę prosta, a resztę gumuję. Także... no >:c Rysuj więcej. Rób komiksy. Rób.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Bądź dumny ze wszystkiego, serio. I dobrze, że myślisz nad jakimś projektem. Poza tym myślę, że taki shot na początek i tak sam w sobie byłby dobrym sposobem na rozrysowanie się. Ale dobrze, że masz tutoriale. Podziel się nimi ze mną potem, bo może wreszcie coś narysuję, a nie to co wczoraj, że skończyło się na bucie. Moja duma i tak prysła, gdy zobaczyłem buty Growa. Mówiłeś, że to mi łatwo przychodzi rysowanie, a to u ciebie widać taką lekkość. No nie mogę po prostu. Naprawdę opadła mi samoocena, ale dla takich prac warto. Powinieneś ich pokolorować, tak swoją drogą. Chociaż szkic już sam w sobie ma taki urok.

Na następny raz spróbuję narysować Lesliego albo Ryana, chociaż to level impossible.
Vghgfhrtgb. Aww. I żaden level impossible, bo w sumie sam sobie to wmawiasz. Ale Ryan jest trudniejszy przez beznamiętność na mordzie. Zero jeszcze może być wkurzony albo nawet się uśmiechać. Za znacznie szerszą gamę wyrazów twarzy, co pewnie zdążyłeś zauważyć. A JAK NIE, TO MUSIMY CZĘŚCIEJ PISAĆ. Co do ciuchów nie mam jakichś wymagań, bo zawsze dobierasz coś dobrego, a – nie oszukujmy się – ich style ubierania aż tak się nie różnią. Chociaż przyznam, że przez przyszłość, którą szykuję dla Zero, chciałbym go zobaczyć w jakimś długim płaszczu z kapturem (niekoniecznie musi być narzucony na głowę) i w asasynim wydaniu. A na spodniach pewnie dasz radę zrobić przetarcia i jakieś paski. I korzystającego z ognia, ale to nie jest konieczne. Po prostu chcę zobaczyć, jak rysujesz ogień przy ręce. A na Ryana nie mam jakichś szczególnych wymagań, bo na pewno dasz radę go fajnie zaprezentować. W sumie na Zero też nie dałem specjalnych wymagań co do pozy, bo jestem pewien, że poradzisz sobie z niemal każdą.
I tak bardzo się jaram, że jest szansa na narysowanie ich. Weź.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Tyrrie napisał:... Zauważyłem, że przez wasze praca moje morale upadają coraz niżej i ostatecznie wole komentować niż sam zabierać się za cokolwiek.
Odpada, Tyrr. Już się umawialiśmy. Rysujesz. Wciąż czekam na jakiś art od ciebie. W ogóle na temat z artami.

Tyrrie napisał:Ta mała dziewczyna skradła moje serce. Tak uroczo wygląda przy Growie |:
Myślę, że wszystko przy Growie wygląda uroczo. *parsk* Taki jego wątpliwy urok, że dodaje innym osobom +100% do bycia kawaii.

Eevee napisał:Jaką godzinę... :v I to nie lineart. Ja po prostu robię kreske do momentu, aż moim zdaniem jest w miarę prosta, a resztę gumuję. Także... no >:c Rysuj więcej. Rób komiksy. Rób.
Ev, ale ja tez gumkuję. (ಠ_ಠ ) W tym główny ambaras. Zresztą, u mnie po ilości kresek wepchniętych w jedno miejsce widać, z czym mam największy problem w rysowaniu. Dlatego twarze zwykle są narysowanie względnie 'gładko', a przykładowo buty są nawalone.

Take napisał:A JAK NIE, TO MUSIMY CZĘŚCIEJ PISAĆ.
No ciekawe, który z nas powinien CZĘŚCIEJ pisać. Czekam na odpis. Kwitnę. ~

I wiem, że Zero ma bardziej wyszukaną mimikę twarzy, więc pewnie za niego się zabiorę na pierwszy rzut. Jest łatwiejszy sam w sobie. Kaptur, płaszcz, przetarcia, ogień, okej, robi się. Mam tutoriala odnośnie ognia... Może się przyda, bo już z góry wiem, że nie umiem. Tak.
Ale.
Jeszcze jedno.
Daj mi konkretny art z fryzurą Zero (i Ryana), bo ja serio się jeszcze nie połapałem. Wiem tylko, że ma dłuższe, roztrzepane kosmyki. Ale takie dłuższe-dłuższe? Chyba, że mam się wzorować na jakimś twoim arcie? Wtedy podaj mi taki, który jest najbliższy prawdy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Kurde, z tym może być duży problem, bo chyba nigdzie mi nie wyszły te fryzury tak jak powinny. *przegląda folder* Wyślę ci na GG tak czy inaczej.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Może być art z zerochana/dA/innej strony, na którym mógłbym się wzorować z ich fryzurami. Bo dla mnie są czarną magią nadal. Ja ich widzę łysych. B|

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No nie przesadzajmy. *parsk* Bo zaraz ogolę ci Growa na arcie. >D

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Słodka dziewczynka słodką dziewczynką, ale mnie urzekła twarz Growa. Konkretniej oczy, albo raczej ich buntowniczy wyraz. Wyszły super. Poza tym otarcia na czole i ustach, blizna na gardle. Ach.. I krzyżyk. I mini piegi. Uwielbiam takie szczególiki. Włosy też pochwalę, także generalnie ślę kolejne pokłony.
Swoją drogą, kurwpng brzmi całkiem nieźle. B|

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Widzę kilka niewielkich błędów, ale dopiero kiedy mocno się wpatrzę.
I uważam, że wszystko dobre co chciałabym tu napisać to napisał już każdy przede mną.
Przede wszystkim DAMN, to jest świetne. ŚWIETNE.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Take - próbuj szczęścia. B|

She - ... nazwa pliku wywodzi się z bulwersu, bo w pewnym momencie zacząłem rysować w png, zamiast w formacie SAIa i nie mogłem edytować (generalnie rysuję na większych formatach, o szerokości wynoszącej minimum 4000 pikseli, a tu zlamiłem i później rysowałem na o wiele mniejszej, bo nie przełączyłem na zakładkę obok i przez to kreski były jeszcze mniej ogarnięte niż zazwyczaj). I dzięki.

Yuu, mów mi zawsze o błędach, bo mogę ich nie dostrzegać. Najlepiej dorzucając pomysł, jak je poprawić, bo jeszcze jest opcja, że je widzę, a nie umiem tego ujarzmić. Dzięki.

Swoją drogą zauważyłem, że miałem rysować strasznie dużo postaci i praktycznie żadnej pracy nie zrobiłem *kaszl*. Fynn, Verity, Zero, Ryan... *wylicza* i pewnie pięćdziesiąt innych kont, o których zapomniałem, a które też usłyszały ode mnie: 'tak, podaj szczegóły, machnę szkic'. Ja to nadrobię. I: Jak zaliczę egzamin z grafiki i zrobię arty do virusowego MEPa.
I jak serio komuś obiecałem, a nadal nie dostał ode mnie szkicu, to niech się przypomni. ._.

Shirōyate
Opętany
Shirōyate
Opętany

GODNOŚĆ :
Shirōyate Hiroki.

Powrót do góry Go down

Groww napisał:Swoją drogą zauważyłem, że miałem rysować strasznie dużo postaci i praktycznie żadnej pracy nie zrobiłem *kaszl*
A ja czekam już kolejny miesiąc i co? Meh. I: *scumbag mode on*
Nie no - joke. Mi nic nie "wisisz".
Ale czekam. Czekam na rysunki tych postaci w twoim wykonaniu. I będę siedzieć sobie, o tu, tak po cichu i czekać na "premierę" artów. Tak.

Groww napisał:Odpada, Tyrr. Już się umawialiśmy. Rysujesz. Wciąż czekam na jakiś art od ciebie. W ogóle na temat z artami.
No, ja wiem. I: Alejanieumiemniepotrafięikończękarieręchoćjejjeszczeniezacząłem. |||: Za wysoko stawiacie poprzeczkę. Jesteście po prostu za dobrzy. No.
Groww napisał:Myślę, że wszystko przy Growie wygląda uroczo. *parsk* Taki jego wątpliwy urok, że dodaje innym osobom +100% do bycia kawaii.
Coś w tym jest. Ale ta jego scambagowa mina jest zajebista. Skurwielstwo w najczystszej postaci. Kupuje to.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 39 z 100 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100  Next
- Similar topics