Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 38 z 100 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100  Next

Go down

Wyszło niesamowicie! I ten kotek, aww. <3 Miziałabym. Zdecydowanie, musisz rysować częściej. I tak, jak to już wyżej pisali - zwierzęta też, bo wychodzą mega.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:
[ Ruuka ]

Nie.
Nie no, jest coś, co musisz tu poprawić: więcej kotków. Tak z dziesięć więcej. Piętnaście. Dwadzieścia. Kotki na każdym centymetrze kwadratowym, to brzmiałoby dobrze *u*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

^O tak, popieram. Możesz też dorzucić szczeniaczki.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Wooo.
Ruuchan. Genialny.
I ten kot. Popieram przedmówców. Kociaki, szczeniaki - biorę je wszystkie w ciemno. ლ(´∇`ლ)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W sumie... Grow dawno nie rysował. Trzeba go zachęcić do rysowania.

*rysuje spayem po ścianie jego domu "DAWAJ WIĘCEJ"*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Też prawda, hej *podaje kolejną puszkę farby w sprayu*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

*przychodzi, bierze wiadro z farbą i maluje na przeciwległej ścianie "SZCENIAKI. KOCIAKI. WHATEVER. CHCEMY WIĘCEJ TWOICH RYSUNKÓW"*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Zapłon - dziękuję.

[ Grow x ? ]

Nie, żeby było widać, kogo rysowałem jako pierwszego *kaszl*.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Idę być pierwszą osobą w tym temacie. *odsuwa dziewczynkę od Growa i podsuwa Zero* W sumie już nie mam słów. Wszystko, co dobrego mogłem powiedzieć o tej pracy już powiedziałem. No nie mogę po prostu. Tak ci zazdroszczę tych umiejętności, demyt. Gdyby tylko istniał jakiś przekaźnik talentu, to bym z niego skorzystał. Teraz będę totalnie czekać na Zero i Ryana. *łudzi się, że jednak mu ich narysuje* Bo serio wyszła ci ta doroślejsza twarz. Jaram się włosami i tym, że fryzury tak dobrze ci idą. Nie wspominając o ubraniach i wszelkich detalach, za które się bierzesz, mimo że nigdy wcześniej ich nie rysowałeś.
Musisz wydać jakąś mangę albo arbook. Albo robić commissiony. Kupowałbym.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

DDDDDDDDDDDDDD: Nie, żebym ci już jęczała na gg, jakie to zajebiste, ale co tam DDDDDDDDDDDDDDDDDD: Ja. Nie wiem. Ja nie ogarniam. To jest... no wow. Biję pokłony v.v

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Myślałem o mandze. Choć może to za dużo powiedziane - uznajmy, że na dobry początek o zwykłym one shocie na wybrany temat, żeby się trochę rozrysować. Ale to na bank nie teraz. Wpierw trzeba doszlifować warsztat (bo nie można stale rysować postaci od frontu, ewentualnie trochę od boku), że nie wspomnę o tym, jak rysuję buty, dłonie czy stopy. Na pocieszenie (samego siebie, lel) powiem, że szukałem ostatnio tutoriali i mam bardzo dużo pościąganych na kompa. Już dzięki nim robię szersze barki u postaci, więc może za jakiś czas ogarnę bardziej tę nieszczęsną anatomię.
Na następny raz spróbuję narysować Lesliego albo Ryana, chociaż to level impossible. Pogarda na ich twarzach powinna być nieopisana, a nie wiem, czy jestem na takim poziomie, żeby się w tym babrać. Postaram się. Jakieś wymagania? Co do ciuchów, pozy, detali? Nadal jestem dumny z tego kwiata wpiętego w jej włosy.

Ev, dzięki. Chociaż nie powinnaś się wypowiadać, skoro ja szkicowałem przez cały dzień, a ty w godzinę machnęłaś lineart...

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 38 z 100 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100  Next
- Similar topics