Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 40 z 100 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100  Next

Go down

Tyrr, ale teraz na poważnie... Obiecałem ci art? xD Bo ja naprawdę nie kojarzę, ale bym się nie zdziwił, jakby tak właśnie było. A skoro mam zamiar doszlifować warsztat (jutro to kurewskie zaliczenie, oh yeah), to chętnie naprawię zaległe szkody.

No, ja wiem. I: Alejanieumiemniepotrafięikończękarieręchoćjejjeszczeniezacząłem. |||: Za wysoko stawiacie poprzeczkę. Jesteście po prostu za dobrzy. No.
Nie ma kurwa, że boli.
Mów mi, kiedy masz czas.
Widzę w nieobecnościach wpis. Cacy. Bo ja też mam teraz sporo roboty.
Ale wracasz i siadamy z dupskiem twardo przed biurkiem i bierzemy się do pracy. >D Będę cię osobiście mobilizować, tylko zarzuć mi terminami, w których prawdopodobnie wpadnie ci do kieszeni trochę wolnych chwil (nie chcę skandować twojego imienia w pustkę).

Coś w tym jest. Ale ta jego scambagowa mina jest zajebista. Skurwielstwo w najczystszej postaci. Kupuje to.
Zależało mi na minie z serii 'Wpierdolę, jak tkniesz ją jeszcze raz'. Tym bardziej, że zwykle wychodził mi znudzony albo jakiś patologicznie dźgnięty downem, a przecież to czyste szaleństwo upchnięte w ludzkie ciało. Więc dobrze, że chociaż na tym szkicu wyszło.

Reia
Upadły anioł
Reia
Upadły anioł

Powrót do góry Go down

Nie, nie obiecywałeś. Chciałem cię tylko trochę potrollować abyś nie miał za lekko.|D Ale wiesz, nie obraziłbym się, gdybyś kiedyś, kiedyś, kiedyś, kiedyś, kiedyś [...] spróbował coś machnąć. *kaszelek*

Growie napisał:Nie ma kurwa, że boli.
Mów mi, kiedy masz czas.
Widzę w nieobecnościach wpis. Cacy. Bo ja też mam teraz sporo roboty.
Ale wracasz i siadamy z dupskiem twardo przed biurkiem i bierzemy się do pracy. >D Będę cię osobiście mobilizować, tylko zarzuć mi terminami, w których prawdopodobnie wpadnie ci do kieszeni trochę wolnych chwil (nie chcę skandować twojego imienia w pustkę).
Hai, Sensei! (-ω-ゞ
Jak tylko wyczołgam się spod nawału roboty w tym miesiącu, to w kolejnym powinno być luźniej. Wtedy na pewno się odezwę. I działamy. Nie opierdzielamy się. *taki gotowy do działania*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Kiedyś kiedyś, kiedyś, kiedyś [...] spróbuję coś machnąć.

I ja myślę.
Przy najbliższej okazji - zdaj raport.
Odmaszerować.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Szybka akcja. Wspólne rysowanie.
NOW.
Jak ktoś jest chętny - niech pisze do mnie na GG (lub w temacie, będę odświeżać co x czasu) to dodam do konfy.

Reia
Upadły anioł
Reia
Upadły anioł

Powrót do góry Go down

*czeka, aż wrzuci art Hei* >:C NO GDZIE ON, JA SIĘ PYTAM?!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

*też czeka, żeby się oświadczyć*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

*przychodzi zwabiony okrzykami oczekiwania* B| *czeka*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Heath... ciebie prawie nie widać *parsk*.

[ Bardzo niedokładny szkic Heihachiro ]

Także... no. Planuję ją kiedyś zlineartować i może machnąć kolory, ale to już nie dziś. Dziś wysiadam z naszej kolejki życia.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No cicho tam. Rozumiem, że ciężko mnie zauważyć, ale na tym polega cały urok. Może nikt nie zobaczy, jeśli mi odmówisz. W każdym razie już wychwaliłem tę pracę na wszystkie możliwe sposoby, dostałem depresji, dłubałem patykiem w ziemi. Hei nie uwolni się od obmacywania jej tych włosów. Wyszła ci tak genialnie, że nie mogę. Chyba się zakochałem. Znaczy w tobie i w twoim talencie byłem zakochany od dawna, ale teraz to osiągnęło apogeum. *kiwa głową*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Proszę państwa, ja zatrzymuję tę kaskadę ekstremalnych emocji, bo aż mam mroczki przed oczami.
Człowieku, ja ją biorę w ciemno. *mac* Ten wyraz twarzy... dżizas krajst. *wyciera cieknącą krew z nosa*
Ona jest piękna w każdym calu. Ten podkreślony cień oka.
Kuwa, a spróbuj nie zrobić linearta. ||||||:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja już mówiłam na gg |B I dalej uważam, że jestem paskudna w swej pazerności, ty wiesz. Przepięknie ci wyszła. Aż w trakcie zwątpiłam i zastanawiałam się, czy ne wyłączyć saia xD Liczę, że kiedyś serio ją pokolorujesz! <3

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 40 z 100 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100  Next
- Similar topics