Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 34 z 100 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next

Go down

Ogarnij Parkinsona. Sam muszę, możemy ogarnąć razem *brew podstępu* Tym bardziej, że ostatnio cicho coś w twórczości, gdy zwykle potężnie tu huczało od nadmiaru postów z nowymi artami, piosenkami i co tam jeszcze ludzie zdołali wyprodukować.

Ray, aprobuję ten związek. Podrywaj też Yuu. Nie zapominając o Nove. Ale kto ci broni pisać DWA WĄTKI YURI W POBOCZNYCH. JA NA PEWNO NIE.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Ray, aprobuję ten związek. Podrywaj też Yuu. Nie zapominając o Nove. Ale kto ci broni pisać DWA WĄTKI YURI W POBOCZNYCH. JA NA PEWNO NIE.

... (╯°□°)╯︵ ʍoɹƃ

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Rayissa napisał:
... (╯°□°)╯︵ ʍoɹƃ

grow ノ( ゜-゜ノ)

Ray, spokojnie, tym osobnikiem się nie rzuca, tego osobnika się szanuje.
I ja w sumie nie wiem co powiedzieć, prawie morduje Ci postać na fabule, a ty mi się odwdzięczasz Yuu. I to grającą w siatę. Kocham siatę. BARDZO kocham siatę. I ten rysunek też. Ahhhh. Dziękuję, w ogóle. Mam więcej jej szkiców od Ciebie, niż sama stworzyłam.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Te włosy. Liriell mnie kupił. Totalnie. A Yuu wyszła ci świetnie, zwłaszcza, że poza na którą się zdecydowałeś nie wygląda na łatwą. Ale mi tu brakowało szkiców twojej twórczości. |: Rysuj, rysuj, rysuj, rysuj... Rysuj częściej, bo inaczej popadnę w mentalną depresja. A tak? Już czuje się pozytywnie naładowany. Czekam na więcej. Mógłbym i ja załapać się na konferencję. Trochę was postalkować. Y'know |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

O. Mój. Borze. Walić bycie hetero, taką Yuu to nawet ja bym brała *.*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Miyu, Yuu - kiedy by wam pasowało?

Jestem raczej ogólnodostępna, szczególnie w weekendy.

I ta dłoń...jako ktoś kto nie umie rysować rączek pierwsze co zobaczyłam to ta piękna, ludzka dłoń.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

w sumie może i ja się dołączę.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Liriell wyszedł świetnie. To samo Yuu. Rysuj więcej, tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

RAY. ⁽⁽(੭ꐦ •̀Д•́ )੭*⁾⁾ ᑦᵒᔿᵉ ᵒᐢᵎᵎ

Yuu. W sumie twoja postać jest jedyną żeńską postacią, którą w miarę chętnie rysuję. Ale prawdopodobnie tylko dlatego, że Yuu to i tak jedna z niewielu bohaterek na Virusie z którą miałem choć minimalną styczność dotychczas. Poza nią mógłbym co najwyżej spróbować machnąć Verity albo Ylvę. No i Ev. Przykre.

Tyrrie, a mi brakuje twoich szkiców. Że nie wspomnę, ile razy miałem je obiecane. >D Poza tym okej, wpadaj na konfę. Im nas więcej, tym większy rozruch w twórczości.

Lilo, BIERZ JĄ. Skoro Ray uznała, że TO DLA NIEJ ZA DUŻEJ WYZWANIE...

Miyu, nad tą dłonią się mordowałem. Ale problemem okazała się lewa, którą w połowie i tak przysłoniłem piłką, bo już naprawdę nie wiedziałem, pod jakim kątem powinna być narysowana. |: I jak kilka razy sobie narysujesz ręce to potem siłą rzeczy będą ci już lepiej wychodziły; tym bardziej, jak masz jakiś w miarę korzystny dla swojej kreski sposób. Ja je dzielę na fragmenty.

Nev, dzięki wielkie.

CO DO WSPÓLNEGO RYSOWANIA. Na dziewięćdziesiąt dziewięć koma dziewięć procenta jutro i pojutrze nie będę dostępny na forum, bo wyinstalowuję się do świata rzeczywistego. Ale co powiecie na piątek albo sobotę? W godzinach wieczornych. Najlepiej koło 19 wzwyż. I trzeba wciągnąć Take, bo od niego też nic dawno nie było i temat mu kiśnie.

Chętne osoby: Miyu (nie mam twojego numeru GG; podasz mi na PW?), Yuu, Ray, Tyrell, Ev, Take (come on, bro).

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 26.04.16 16:40, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : powtórzenia, heh)

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Narysuj Ver to wezmę Yuu. *handel handel* >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Przyjmuję zakład. >DD
Chociaż mam konflikt wewnętrzny. Z drugiej strony sam chcę Yuu.
Z trzeciej co mi szkodzi machnąć Verity, mieć yuri, a potem to yuri skonfiskować do własnych celów.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 34 z 100 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next
- Similar topics