Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 67 z 100 Previous  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Next

Go down

O:
Ojej.

Jakie to jest urocze.
Mukuro odrobinę bardziej mi się tutaj podoba, ale potrafisz przedstawić interakcję pomiędzy ludźmi, szacun. I za mimikę, kocham to, że tak różnorodnie potrafisz rysować miny.

A teraz, przejdźmy do rzeczy mniej przyjemnych, bo jam jest Yuu.
- Mukuro ma za mocno głowę przesuniętą na bok, wygląda jakby mu skręciła kark D:
- Moment od końca szyi do ramienia jest nieco za płaski, bodajże to się nazywa mięsień czworoboczny, to, czego tutaj zabrakło. O, aż znajdę obrazek, żeby było wiadomo o co mi chodzi: XYZ
- Hei ma odrobinę za małą głowę/twarz w stosunku do włosów, albo bardzo bujną fryzurę.
- COŚ mi tez nie pasuje z wykrzywieniem jej lewej ręki, ale nie do końca wiem co dokładnie, nawet siedziałam teraz i kręciłam własną, żeby ogarnąć, ale nie wiem.

Przepraszam ;-; Zawsze lubię napisać coś więcej niż 'wow fajne much wart such talent', ale boje się, że ktoś odbiera to jako czepianie się ;-;

Ostatnio zmieniony przez Yuu dnia 28.01.17 20:29, w całości zmieniany 1 raz

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Yuu, a jak mu skręciła?! D:

I chcemy więcej artów od Growa!

Jinx
Mastiff     Poziom E
Jinx
Mastiff     Poziom E

GODNOŚĆ :
Servant of Evil

Powrót do góry Go down

Taaak? A jak było z filmem? Albo pytałem się, czy coś będziesz robić, a ty mówiłeś, że dopiero wstałeś. Ty, ty. Nie wywiniesz się. I nie wiem co tam było do interpretowania. Nie odmówiłem ci. :/ Masz.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Martwi ludzie nie robią zzzzzz.
Przynajmniej mam taką nadzieję!

I zgadzam się, chcemy, ja chcę, i wszyscy inni też.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Przychodzę jak zwykle z wielkim poślizgiem.

Pamiętam co miałem jeszcze powiedzieć w sprawie artu Heatha! Siedząc na tym pniu wśród przyrody w potarganych ubraniach i ze zwierzęcym ogonem wygląda jak virusowa wersja Piotrusia Pana. Brakuje tylko wianuszka wróżek wokół niego i byłoby wręcz idealnie~

Awww. Art Newta i Scarlet totalnie mnie zauroczył. Głównie to ona i ten kwiatek we włosach, ale całokształt jest bardzo wyrazisty i w sumie chciałby zobaczyć to w kolorze, o. W jakich czasach była osadzona ich historia?

Yuu, martwy Havoc to lepszy Havoc *parsk* A Seiji akurat jako android mogłaby mu bez problemu złamać kark i w geście nieopisanej satysfakcji puścić "zzz" z jakiegoś nagrania, a pewnie ma ich sporo *kaszl*
Jako, że ja nie rysuję i nie umiem rysować, jestem totalnym beztalenciem w tym kierunku, bardzo podoba mi się ten art, w zasadzie miałem jedyne wielkie wtf, a potem wow, jak go zobaczyłem. Dodatkowo Seiji jest tu taka urocza. Proszę o więcej ich artów Twojego autorstwa. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Co do tego Havoc x Kurtz only. Pffy. Kurtz uciekł i jestem na niego śmiertelnie obrażony, wiec proszę o nim nie wspominać. xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Mukuro napisał:Pamiętam co miałem jeszcze powiedzieć w sprawie artu Heatha! Siedząc na tym pniu wśród przyrody w potarganych ubraniach i ze zwierzęcym ogonem wygląda jak virusowa wersja Piotrusia Pana. Brakuje tylko wianuszka wróżek wokół niego i byłoby wręcz idealnie~
Jeśli zamiast wróżek, będą liczyć się jakieś ptaki, które będą do niego lgnąć, to wizję macie załatwioną. *parsk*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Mogą być i ptaki. Lepszy rydz niż nic. *parsk*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

To jest... zbyt dobre. *gapi się*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Nadrobiłam zaległości i w sumie to chciałam się do czegoś przyczepić, wiesz, tak dla zasady, żeby nie było, że ciągle ci słodzę (co za dużo to nie zdrowo, prawda), ale... no ale nie mam do czego. Jak zawsze świetne prace, serioserio, nawet trochę małe zazdro mnie zżera, że ja tak nie potrafię, ach, ale oglądanie twoich w zupełności mi wystarczy. ~
+ wspomniałam kiedyś, że pomęczę cię o She, więc zaczynam - dopisz ją na listę osób do narysowania, hehehe.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Uznałem, że też sobie spiszę, co mi wypadło.
Żeby było dziwniej, wpierw wybierałem postać, potem czytałem zadanie. Bo i tak już ich nie pamiętam.

#1. Alpha. Ciemność.
#2. Skyu. 1 (omg, lepszy mi się nie mógł trafić), 2 i 3. Damn. *kaszl*
#3. Izumi. KNW.
#4. Jekyll. Kung Fu Panda 3. No to powiem wam, że będzie ciekawie.
#5. Saiyuri. The Cab - Angel with a Shotgun.
#6. Arthur. Zbiorem będzie prawdopodobnie Huxley.
#7. Strumień przecinający ogrody. Już widzę te kwiaty na miarę rysunku dziecka z przedszkola. |:
#8. Tyrell. Faros północny. Aha.
#9. Jarle... |: Fajnie. Kontrast.
#10. She. + To coś. Spoko. Przetrwamy.
#11. Chashka. Magi: The Labyrinth of Magic. Why not.
#12. Nathair. Min. 5 fryzur.
#13. Hiroki. Więc przy okazji z Sinnisterem. Probably.
#14. Ruffian. Min. 5 różnych mimik twarzy.
#15. Renard. Min. 3 stroje.
#16. Ailen i Hitoshi. FIGHTO.
#17. child!Wazon. |: |: |:
#18. Lilo i Yuu. Tańczcie. ~\
#19. Banshee. Łowca.
#20. Oleander. Transistor.
#21. Ryan. Hannibal. Się trafiło.
#22. Ogez. Arcanine = 8. Rasa: anioł. Grupa: Łowcy. Meh.
#23. Rayissa. Owh. Trzy różne style rysowania.
#24. Zero i Grow. Też chcę mieć w końcu coś od życia. I: Komiks.
#25. Nex. Chibi.
#26. Ruuka. Kyōryū Rūka -> 10 liter. Dodatkowo wybrałem Ylvę i Verity. Cytat jest z Metra 2033, Gluhkovsky'ego: "Oto dlaczego promień latarki dowódcy niespokojnie błądził po ścianach, a palce zmykających pochód nieustannie dotykały bezpieczników karabinów, gotowe w każdym momencie włączyć ogień ciągły i nacisnąć spust. Oto dlaczego między idącymi padało tak mało słów: gadanie osłabiało czujność i i przeszkadzało w słuchaniu oddechu tuneli." Klimatycznie.
#27. Cedna. *wchodzi specjalnie na MALa, żeby zerknąć* Manga to X-Tai Shinsho. Pewnie ni chuja nikt tego nie zna. Nie bez powodu zresztą.
#28. Liriell. 7 liter. 21 familiarem u mnie jest leopard coralclimber.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Tymczasem:

klik
klik

Zostawię to tutaj.
Niech się dokończy samo.

Arcanine
Wilczur     Poziom E