Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 18 z 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Go down

Akurat, gdy mam chwile wolnego po szkole.
Grow, czemu tak wczesnie ;-; Jezeli bedziecie po 18 jeszcze rysowac, to moge do was dolaczyc.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Zawsze mogę was dodać po czasie. Co do godziny: jest wstępna, bo sam nie wiem, czy na 17 się wyrobię. Ale kto chętny, niech do mnie pisze: tutaj w temacie, ewentualnie na GG. I tu, i tu będę co chwila zaglądał, więc jak coś, to włączę was do konfy w trakcie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Aiko ja na pewno do 18.00 nie skończę, więc luz. |D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Dobra, konfę już założyłem. W razie czego: krzyczcie, mruczcie, wharever. Dodam.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Dobra. Dziś tak średnio wyszło, bo większość nie miała weny albo musiała sprzątać pokój wielkości przeciętnego dziesięciopiętrowego wieżowca. Kiedy macie jeszcze czas? Bo serio muszę skonstruować te cholerne arty, a samemu to już nie tak zabawnie. v:

Z dzisiejszych szkiców: Sephiroth. Łokieć mi nie wychodził, więc jest plaster. Tak, to plaster. Zaufajcie mi.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ale już jest czysto. ;C

Plasterek z Puchatkiem zawsze spoko. Też kiedyś takie miałam, ale teraz mam z muminkami. Tak, lubię kolorowe plasterki. Art mru mru, i w ogóle, mru. Rysować jutro? W sobotę? W niedzielę?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

W sumie ja weekend mam zawalony, bo urodziny rodzicielki. Jutro, a potem od poniedziałku po wsze czasy, jestem dostępny.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ja od poniedziałku do środy raczej nie mogę, ostatnie dni na uczelni i jakieś kolokwia i egzaminy. Więc w przyszłym tygodniu pewnie od czwartku będę wolna.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Osobiście mam do zrealizowania co najmniej 4-5 artów... albo i 6, jak teraz o tym myślę, więc pewnie od przyszłego tygodnia będę musiał rysować codziennie zero życia, znajomych, spania, jedzenia i brania prysznica, wyczuwam deadliny. Złapać będzie można mnie więc zawsze, konfę też da się zorganizować szybko. Więc chill, damy radę i w czwartek, i piątek, i następny weekend (choć 19 mam zajęcia, ale to tylko kilka godzin wycięte z życia).

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Ja ci mogę cię z tobą rysować od poniedziałku, aż mnie mózg padnie. Jutro jadę do współlokatorki na weekend i raczej.... hm, będzie za dużo krwi w alkoholu lD Ale od poniedziałku luz blues, będę cię denerwować swoim jestestwem i swoim beztalenciem lD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Ja ci mogę cię z tobą
Que? ლ(ಠ_ಠლ)

Od poniedziałku brzmi dobrze.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content