Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 55 z 76 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 65 ... 76  Next

Go down

Pisanie 28.05.16 0:13  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Yury, ja nie umiem w tła :v Ale mam to zapisane w formie .sai, więc... kto wie? :v

A póki co....

Ja to pokoloruję. Serio :V

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.16 17:35  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woouo. :u
Podziwiam za te włosy. One układają się tak perfekcyjnie.
Ucz mnie włosów. Wykupie nawet miesięczny kurs szkolenia. I:
Dokończ to.
P I L N I E.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 1:30  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tyrell D: Ale ja... nie wiem. To tak wychodzi. A co z twoimi rysunkami? >:c I dzięki ;-; Spróbuję to skończyć, ale ostatnio nie chce mi się.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 22:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dobra. Dziś był dzień rysowania :v

Trochę bawiłam się kolorowaniem i tłem. I w sumie całkiem fajnie kolorowało mi się. Jak nie ja

Nie znacie. No a tu... nie wiem. Takie machanie i ostatecznie powstało to.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 22:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
omaj gudnes.
Dokończyłaś to. Ty na prawdę to pokolorowałaś.
Wyszło super.
Kurde. Mówiłem - koloruj, bo będzie efekt i co?
Cieniowanie... Chyba wykupie drugi karnet. ||:
A Yume... prześwietny. Z tym nadgryzionym uchem i małym kiełkiem wygląda mega uroczo.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 22:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
OMG ;o Yume wyszedł... perfecto. Wygryw po prostu i kolejny raz - co jest bardzo dla ciebie charakterystyczne - to dbałość o te szczegóły - zwłaszcza nagryzione uszko mnie kupiło całkowicie. I ślepia, bo oczy są świetnie, ach ta gra kolorów >D

I nie mów, że nie umiesz w tło, bo ten zalążek w arcie z Nathem jest dobry i sam aniołek też niczego sobie, ale, no, musisz mi wybacz, Yume mnie kupił całkowicie ;3

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 22:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Geez, dzięki wam ._. W sumie pokolorowałam to, bo groźby Tyrella są naprawdę groźne |D
Yury, spoko, wybaczam |: Chociaż akurat przy Yume nie ma w ogóle szczegółów, bo nadgryzione ucho, nie wiem, nie traktuję jak szczegół xD

No i jeszcze raz dzięki. Miło ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 22:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Czemu musicie wstawiać prace wtedy, kiedy po całym dniu zapierdalania nie mam już elokwencji? *kaszl* W każdym razie obie prace wyszły ci świetnie i dobrze widzieć, że je pokolorowałaś! W ogóle to cieniowanie na Nathairze jest boskie, a u Yume zachwycam się tym kocim ogonem. Muszą cię tam częściej zaciągać do rysowania, skoro aż tyle działasz!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 29.05.16 23:01  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tyle osób cię już chwaliło, że ja na szczęście nie muszę.

AAAAAA. *wrzask fana* TEN.YUME.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.16 10:22  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
JAKI TEN YUME JEST UROCZY, O KURDE. Dorwę go kiedyś. Kurde... zabrzmiałem prawie jak nie ja.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 31.05.16 17:39  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 55 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Take, a dziękuję, dziękuję. Chociaż aktualnie nie mam pomysłu co rysować, meh.

Growe, .... tak, nie musisz |: Dziękuję D:

Neville, aww Nev w moim temacie ;-; Bierz go, Tygrysie :v

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 55 z 76 Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 65 ... 76  Next
- Similar topics