Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 54 z 76 Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 65 ... 76  Next

Go down

Pisanie 19.05.16 9:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Patrzę na oba i się tak zastanawiam, czemu Ci jeszcze nie płacimy za rysowanie. Śliczności. Uwielbiam te kotki na skarpetkach Ylv, a Growa i Natha to już w całości. Gdyby Ci się zechciało kolorować, byłoby cudnie~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 13:18  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ta zamiana ról, mimo że czysta abstrakcja, na twoim rysunku wygląda zbyt dobrze. Zwłaszcza Nath z wilczymi cechami. W ogóle twoja dbałość o szczegóły jest godna pochwały, a te proporcje. Zachowanie ich to sztuka sama w sobie, więc zachwycam się nimi.. Chętnie zobaczyłbym postacie w ruchu w twoim wykonaniu, bo same pozy rysujesz świetnie c:

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 23:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co was tak bierze wszystkich razem na świetne rysunki I:
No jak.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.05.16 0:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Lilo, Yury, Yuu = dziękuję! I tak, zachciało mi się kolorować :v

Grow x Nath ver. 2
Tak, wiem, tło powala |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.05.16 1:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Owa, świetne.
I podoba mi się to, jak dobierasz kolory. Są takie... intensywne i ładne.
Po napisaniu ponad dziesięciu PW dogorywam i moja elokwencja upadła, ale no.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.05.16 9:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
W kolorze im do twarzy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.05.16 9:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja już chwaliłem w trakcie progressu i nie spodziewałem się, że jednak postanowisz to skończyć, gdy napisałaś, że na dziś sobie odpuszczasz. Z drugiej strony to niby wyjaśnia, czemu tyle nie pisałaś, a efekt jest powalający. A tak narzekasz na te kolory. Powinnaś częściej je robić!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.16 8:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ev napisał:Sam rysuj x/
$##&%@$#^*$&!! |||:

Te kolory... WOOO
Aż naszemu Wilczurowi zrzedła mina. |D
Dla mnie bomba.
Te cienie mnie kupiły i brud na trampkach. *kaszelek*
Więcej proszę! I:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.16 16:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję ;-; Serio miło, że kolorowanie się podoba, bo, jak wszyscy wiedzą, osobiście prawie nigdy nie jestem zadowolona z efektu mojego cieniowania Także jeszcze raz dziękuję!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.16 21:22  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A powinnaś >:I !!
I narysuj coś jeszcze. Tak na dokładkę.
*tryb oczekiwania został włączony*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.16 21:39  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 54 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Podobają mi się przede wszystkim żywe kolory i cieniowanie, bo sam rysunek już komplementowałem, więc nie będę ci tutaj dorzucać dodatkowego cukru, choć moje stanowisko w tej kwestii się nie zmieniło :3
Spróbuj kiedyś pobawić się z tłem. Coś czuję, że z nim będzie wyglądać to jeszcze lepiej, o ile to możliwie, bo już teraz jest dobrze. >D

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 54 z 76 Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 65 ... 76  Next
- Similar topics