Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 56 z 76 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 66 ... 76  Next

Go down

Pisanie 24.06.16 22:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Wiadomo, wszystko zależy od doboru kolorów. No ale. No. Nie umiem tutoriali.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.06.16 23:34  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Płynę ci wpierdolić.
Na wielki hot-dogu.

Za to gadanie, że nie umiesz. Chociaż mnogość „blur” mnie rozwaliło. It makes sense. Rysujmy razem. Ja muszę dziś machnąć jeszcze jeden art, żeby wyjść na prostą. Czy jesteś padnięta po pracy?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 0:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Zjadłabym hot-doga...
I w sumie mogę rysować. Nawet wcześniej coś zaczęłam, ale nie wychodziło.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 0:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Tumblr_inline_n0b4t3RQnS1r03dsk

*rzuci obrazkiem, by było wiadomo, że stalkuje i czeka na efekty* P.S. też bym zjadł hot doga, ale w żabce mieli jedynie zimne .__.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 0:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
... Ten moment kiedy przeglądasz tutorial i czujesz się jak ostatni ignorant, bo tak nie ogarniasz SAIa.
Ev, jesteś mistrz. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 0:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja tu wciąż czekam na jakieś twoje kolejne rysunki, bo ten nawet w minimalnym stopniu mnie nie zadowolił, bo pomimo bycia ładnym, jest przede wszystkim niedokończony.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.06.16 0:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A tak narzekała, że nie umie w tutoriale. Sam spróbuję z tego skorzystać. *parsk*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.16 20:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bell, ty stalkerze |D

Tyrell, dziękuję ;-; Ale to nie ja tutaj jestem mistrzem |:

Yurek, czuję presję! D: Ale postaram się coś więcej za jakiś tydzień wstawiać. Tak. Zobaczycie >:C

Zero, no bo nie umiem :v I skorzystaj, chociaż twój sposób kolorowania jest już super.

A tymczasem...

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.16 20:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jaki uroczy >w< Uwielbiam jak rysujesz, ale chibi już przebijają wszystko. Jest cudowny~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.16 20:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A widzisz. To miała być motywacja, a nie presja. Nie wyszło, noale trzymam za słowo ;3

Nie wiem kim jest Rajanowski, ale chibi jest totalnie kjut. Gdzie jest ten pieprzony przycisk "like it"? ;o

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.06.16 21:31  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 56 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Skorzystałem już i w sumie dobrze się tak koloruje, więc pewnie wykorzystam też na swoim chibi. I ja nie mam sposobu kolorowania. *parsk* A co do chibi... już mówiłem, że jest cholernie uroczy. I chwalę kolorowanie bardzo. Jeszcze raz dzięki, chociaż nie musiałaś, khem, khem. Ale pewnie sam ci coś machnę w jakiś dzień challengu.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 56 z 76 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 66 ... 76  Next
- Similar topics