Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 65 z 76 Previous  1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 70 ... 76  Next

Go down

Pisanie 25.02.17 22:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jak dla mnie jest rewelacyjna. Damn. I nie wiem jak można tak szybko rysować. *sam nadal męczy się z lineartem, kaszelek* Jestem pod cholernym wrażeniem. *gapi się nadal* Kolory cudownie się zgrały pomimo iż mogło się wydawać, że nic nie da się z nich zrobić. Jest zajebiście. D:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 22:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Uważam, że fajnie zgrałaś ze sobą kolory~ Mam nadzieję, że już czaisz się na następne wyzwania, bo mam ochotę zobaczyć więcej. W ogóle w kwestii tego pierwszego artu, to zazdroszczę Ci pomysłów na ubrania D: U mnie zawsze każdy wygląda tak samo...-

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 23:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Omg I am fucking cute <3
Btw Ev, ja myślę, że to ten brąz. Też go miałam przy tym wyzwaniu i też totalnie nie szło nic połączyć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 19:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woo, dzięki~! *ten zapłon*

To ten... aktualnie cierpię na depresję widząc ary Growa i trochę mi wstyd wrzucać swoje, no ale dobra. Shion. v.v

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 19:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Weźcie się wypchajcie z tą swoja depresją. Ja mam problem z narysowaniem eleganckiej drukowanej litery A, więc co wy wiecie o beztalenciach...

Jakie to jest świetne *o* Czysty Shion, a te piegi i blizny... arcydzieło. Ja będę czekać, aż kiedyś narysujesz Chrisa. Zdecydowanie.
Ode mnie masz trzy razy tak, jedyne, czego mogę się doczepić to... właściwie do niczego. Talia wydaje się mic zasem trochę przydługa, ale to chyba przez kontrast czarnych linii i białego "tła". I tak jest cudnie.

Ostatnio zmieniony przez Skoczek dnia 03.04.17 22:02, w całości zmieniany 1 raz

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 21:57  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wowowo, Skoczek u mnie! Dziękuję bardzo ;-;/
I jasne, narysuję Chrisa. Chociaż wiem, że to będzie cholernie trudne... Ale dam radę. Jak nie, jak tak! Jak wyjdę z doła twórczego B|

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 21:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Shiona już komentowałem, więc nie będę się powtarzać, ale przylazłem, żeby powiedzieć, że czekam na Christophera w twojej wersji. >D Dzisiaj go machniesz, tak? Świetnie. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 22:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja już go chwaliłem i pochwalę jeszcze raz. Świetnie wyszedł. Ostatnio mało rysujesz, więc się tu podciągnij, a nie. :/

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 22:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie, nie dzisiaj B| Ale może jutro coś pomyślę...
I POWIEDZIAŁ TAKE, KTÓRY RYSUJE RAZ NA 6 LAT.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.04.17 22:26  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No ej, przecież rysowanie Chrisa wszystkim świetnie wychodzi.
I jesteś mi to winna. Za moje wczorajsze wierne czekanie zgodne z twoim poleceniem.

A tak serio, weź się Nath pozbądź tych kompleksów. Ja w dalszym ciągu ptaki rysuję jako położoną trójkę, so...
Poza tym, naprawdę fajnie ci to wychodzi. Chyba, bo generalnie rzadko w twórczości zaglądam (*zazdrość mode on*)

Skoczek
Pudel     Opętany
Skoczek
Pudel     Opętany

GODNOŚĆ :
Christopher Alexander Black (godność przybrana z powodu amnezji!)

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.05.17 18:08  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 65 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Zostawię to tutaj:

Cayenne.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 65 z 76 Previous  1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 70 ... 76  Next
- Similar topics