Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 29 z 76 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 52 ... 76  Next

Go down

Pisanie 24.05.15 23:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To samo pytanie; jak tak można? |: I weeź. SJkjsd.. nigdy nie umiałam rysować ubrań zawieszonych na biodrach D: Ucz.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.15 0:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ale... to nie jest takie trudne. Po prostu rzucam randomowo kreski i zagięcia no i jest. I pamiętam o zasadzie, że ubrania muszą odstawać nieco od ciała, żeby nie wyglądało zbyt płasko i to wsio ._.
I dziękuję bardzo, miło, że się podoba~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.15 19:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ta koszulka mnie urzekła, oww XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.05.15 20:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Owr, to fajnie~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 0:31  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
E: Ale chcę też Ryana w tym collabie, żeby porównać jego wzrost |:
T: To narysuj |:
E: ... |:

Szkic Ryana do collabu

Tak bardzo nienawidzę Ryana i jego poważnej oraz dorosłej twarzy. To co, że nie skończyłam Nathaira. Trzeba brać się za inne postacie, lel |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 0:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Moje zdanie już znasz. Wyszedł zajebiście, nawet mimo młodej twarzy. Uznajmy, że im starszy, tym młodziej wygląda. |: Ale nie no... wow. I te ubrania. I poza. No. Czekam na efekt końcowy, a przy okazji jutro trzeba Zero zacząć, a jak nie jutro, to chociaż w najbliższym czasie.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 2:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Znam, znam. I serio cieszę się, że podoba się. Tyle ile nawalczyłam się z jego włosami i twarzą jwhanhjS ._. mam tylko nadzieję, że mi się nie odechce kończenia go.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 2:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Coś mi ostatnio nie wychodzi bycie na bieżąco z tematami w twórczości. DDD:

Ale tak Ryan, jak i Nathair wyszli świetnie. Ubrania. BUTY. Buty wyglądają jak buty. Spodnie fajne. I ręce ci coraz lepiej rysujesz. Teraz tylko czekać na kolory i cały collab. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 3:22  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
I ręce ci coraz lepiej rysujesz

xDDDD

I dziękuję Gilbu~ Ty też weź udział w collabie!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 3:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
... damn. xD
Bo wpierw napisałem "i ręce ci coraz lepiej wychodzą", ale byłoby powtórzenie, ugodzenie dumy humana... i potem tak wyszło.

Rysuj więcej. Zdecydowanie. I też rób streamy. Poduczyłbym się rysowania ciuchów. I... butów...

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.05.15 3:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 29 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nathair napisał:I dziękuję Gilbu~ Ty też weź udział w collabie!
Popieram. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 29 z 76 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 52 ... 76  Next
- Similar topics