Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 28 z 76 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 52 ... 76  Next

Go down

Pisanie 21.05.15 14:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Mój bratanek jest taki cudowny. <3

On może gryźć Rhy. Zawsze. Będzie mu sama nadstawiać ramię... albo nosić go na plecach, żeby mógł ją gryźć nawet podczas ruchu. *wyobraziła to sobie* Tak.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 14:57  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak. Wyobraziłam sobie Limbo, który przymierza się do gryzienia i Rhy podstawiającą mu swoją metalową rękę. Limbo szczęśliwy, bo może gryźć i Rhy szczęśliwa, bo ma możliwość pogłaskania go |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 16:12  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*przywiało go z zachodu* wooo... aaa... uuuu... o:
Ładnie wyszli.
Kamikaze ma faktycznie taki... spokojny, łagodny wyraz twarzy. Dokładnie taki, jakiego nigdy nie umiałem uchwycić. Pozdrowienia od mojej ręki cierpiącej na Parkinsona, hueh. I Limbo. Tak. W sumie tu byłby jakiś konstruktywny komentarz, ale mam słabość do wszystkiego, co naturalnie urocze, więc się nie wypowiem, bo wyjdę na debila. :v

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.05.15 21:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
mdfk.*refleks*
Rany, Kami... jest super! Nie spodziewałam się, że zrobisz to tak szybko.
I ta doniczka <3
Jedyne, do czego bym się przyczepiła, to do kształtu twarzy. Jakaś taka zbyt okrągła mi się wydaje. Ale za to jej wyraz i te jakby przymknięte lekko oczy w zamyśleniu~ Medżik.
No i najbardziej mnie powaliła ta związana koszula.

A nogi? Wydaje mi się, że jakby je podsunąć bliżej pod tułów, to byłyby w porządku. Ale naprawdę, dziękuję!
No i oczywiście zapis obowiązkowy!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 16:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Cieszę się, że się podoba Kami~

I....

Znudzona Ev jest znudzona |:

Ale dzięki tym, którzy dali mi wenę i podpowiadali kogo rysować |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 18:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nathair napisał:Ale dzięki tym, którzy dali mi wenę i podpowiadali kogo rysować |:

Oh, stoop it, yoouu...

Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Tumblrinl_wspsnpw

Ale fajnie wyszli! Zresztą, komentowałem na bieżąco.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 20:15  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ten Gavran ₍₍◝(°꒳°*)◜₎₎

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 20:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wooo \*o*/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 22:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
╰(•̀ 3 •́)━☆゚.*・。゚

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 23:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

I generalnie padam, a jeszcze kolorowanie mnie czeka... ehehehe. |: Nope.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.05.15 23:26  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 28 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak bardzo zajebiście się prezentuje. Podobają mi się włosy, ręce, napis na koszulce. Weź wyjdź. Dobrze, że znowu tyle rysujesz. I jeszcze ta umiejętność rysowania ubrań, jak tak można. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 28 z 76 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 52 ... 76  Next
- Similar topics