Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 53 z 76 Previous  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 64 ... 76  Next

Go down

Pisanie 05.05.16 23:17  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Oczy to bym chętnie zobaczył, bo pewnie przesadzasz, ale i bez tego jest świetnie. Ten uśmieszek Ylv wygrywa wszystko xD

Z tym warsztatem powinnaś sobie sama avatary rysować.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 23:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie, serio nie przesadzam. Ylva wyglądała jakby miała downa a Ruu jak baba |: I owr, miłe słowa, dziękuję Yury, ale to jeszcze nie ten poziom na rysowanie sobie avatarów. Może za parę lat :v

Ylva
Studentka
Ylva
Studentka

GODNOŚĆ :
Ylva Isabelle Harakawa

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 23:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co za parę lat? Nie wykręcaj się. Wprawiaj się już teraz xD

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 06.05.16 13:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nathair napisał:Nie umiem tutków x/

To, że nie mają oczu to nie dlatego, że mi nie wyszły. Skąd |:

Ładne to. Zwłaszcza Ylva.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 1:57  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Owr, dzękuję Maddie.

Grow x Nathair
"A gdyby tak.... czyli totalna abstrakcja"

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 2:01  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woah, świetnie ci wyszli. I super wyglądają z zamienionymi dodatkami, nawet jeśli Grow niekoniecznie sprawdziłby się w roli anioła. Ale na dobrą sprawę, kto się w niej obecnie sprawdza. *parsk* Brawo, oby tak dalej!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 2:21  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Najlepsze jest to, że pokazywałaś mi progressy, a ja się tego nie spodziewałem. W życiu by mi do głowy nie przyszło, by tak ich zademonstrować *parsk*. I Grow idealnie pasowałby na anioła. Czystości. Odbiera innym niewinność, aby nie musieli się martwić, że zgubią ją w trakcie jakiegoś haniebnego gwałtu z tanim oblechem.

Co do artu - podoba mi się. Cholernie. I wielkie propsy za tworzenie różnych póz. Ja tak nadal nie potrafię. I coraz lepiej wychodzą ci włosy. I te szczegóły.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 8:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jak to się stało, że wcześniej nie skomentowałem twojej Ylvy i Ruuuki? I: Genialne. Jak dla mnie art zyskał charakterku przez te cenzury na ich oczach. Świetne. To nadałoby się na avatar. *potakuje i popiera resztę*

A co do Nathaira i Growa... D: Ja was podziwiam za te pozy. Autentycznie. Nie wiem jak, nie wiem skąd, ale... no to jest rewelacyjne. I ten uśmieszek na twarzy Growa. Taki czysty i nieskalany. |D
Chce jeszcze. |:
Ev.
Chce więcej.
Zrób coś z tym. I:

Ostatnio zmieniony przez Tyrell dnia 19.05.16 8:26, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 8:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki, Zero ~

... ta, anioł czystości xDD ale coś w tym jest. No i przecież mówiłam, że to czysta abstrakcja! Chociaż to i tak mniejsza abstrakcja, niż Nathair w DOGS |D

Tyrell, dziękuję =w= I nic z tym nie zrobię. Sam rysuj x/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 8:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ev...
Grow...
NAPISZCIE TO. JA CHCĘ TO PRZECZYTAĆ.

Plus - pokoloruj to, Ty ładnie kolorujesz, a ten lineart ma duży potencjał!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.05.16 9:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 53 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ayako.... xD
Ale weź, aż człowiekowi miło się zrobiło |: Dziękuję. I może dzisiaj będę kolorować jak mi się zachce. A jak nie... to dupka blada.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 53 z 76 Previous  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 64 ... 76  Next
- Similar topics