Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 64 z 76 Previous  1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 70 ... 76  Next

Go down

Pisanie 23.01.17 10:14  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*parsk* Fajnie wyszedł! Rzeczywiście go wstawiłaś, a ja to jakoś wyminąłem. Co te forum takie kapryśne. Zdecydowanie powinnaś
a) więcej rysować
b) więcej kolorować
c) więcej wstawiać
Podpowiem, że punkty a), b) i c) są poprawnymi odpowiedziami.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.01.17 12:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ojej, dziękuję wam bardzo ;0; Fajnie, że pyszczek się podoba a włosy wyprane w Perwollu aż tak nie straszą xD Yuu, wiem, ale mam plan zakrycia tej łapki ogniem... xDD
Grow, ty też koloruj. Wszyscy wiemy, że chcemy twoich kolorowych artów B|

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.02.17 22:50  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
W końcu podjęłam się wyzwań i wypadł mi Hiroki + woda. Generalnie nie wiedziałam z której strony to ugryźć, ostatecznie zanurzyłam go w wodzie B| I szukam jakiś dobrych tutków do włosów/kolorowania włosów. Bo płaczę, jak do nich przysiadam i nigdy nie jestem z efektu zadowolona. Halp ;-;

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 23.02.17 21:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co prawda ja już się zachwycałem, ale kurde. TO JEST TAK DOBRE. Hiro wyszedł bezbłędnie. A te wycieniowane stopy. Mam do nich jakąś słabość. .A. *Damn.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.17 0:18  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wowowo, dzięki jeszcze raz ~o~
I widzę, że nowe fetysze nam się tutaj ujawniają~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.02.17 0:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Hej, ja nie wiem co ty chcesz do tych włosów, są super! D: Tak samo jak jego ubranie
i w ogóle d'aaawwwwww jak on uroczo wyszedł! Nic tylko schrupać ♥ i te bąbelki

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 11:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Owr, dzięki wielkie. Fajnie, że się podoba =w= Chociaż nadal uważam, że włosy wyszły paskudnie. Tak naprawdę chyba jeszcze ani razu nie byłam zadowolona z włosów.... :/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 22:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wyzwanie #2
- Wybierz postać: Echotale
- Wylosowane kolory: Raz, Dwa,, Trzy

No cóż, kiedy ujrzałam wylosowane kolory stwierdziłam, że jestem w głębokiej dupie. Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że.... nadal jestem w głębokiej dupie C: Plus postać jaką wylosowałam... STARAŁAM SIĘ ZROBIĆ JĄ POWAŻNĄ. SERIO. Nie chciałam, by wyszła... tak mangowo i słodko v.v

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 22:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ej no, nawet Ci wyszła mniej mangowa niż inne prace. Ma w sobie coś uroczego, ale nie ocieka cukrem. Mi się podoba, bardzo. Ta praca jest nieco inna niż Twoje pozostałe, albo tylko ja odnoszę takie wrażenie.
Podołałaś, czekam na więcej. c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 22:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woah, dzięki! Fajnie, że się podoba, bo NAPRAWDĘ CIĘŻKO BYŁO OPEROWAĆ TYMI KOLORAMI.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.02.17 22:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 64 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Domyślam się, że było ciężko. Ale kurde, efekt serio jest świetny. Obyś tworzyła więcej takich prac!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 64 z 76 Previous  1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 70 ... 76  Next
- Similar topics