Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 52 z 76 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 64 ... 76  Next

Go down

Pisanie 03.05.16 12:39  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Mówiłem o ubraniach to samo. Too perfect.
W ogóle jak teraz patrzę... to od kiedy ty używasz linii pomocniczych? |:
I jak ich używasz?

Powaga, nigdy tego nie rozumiałem.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 12:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki ._.

I w sumie często używam linii pomocniczych przy czymś trudniejszym niż postać stojąca prosto albo sama głowa. Generalnie rysuję nagą postać, czasami zaznaczam kreski na barki czy kolana, żeby jedna ręka nie była wyżej niż druga i potem rysuje na to kolejny szkic. Czasami z ubraniami a czasami nie

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 12:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Też tak robię I dlatego każda postać, jeżeli już powstaje, ma najpierw wersję nagą. Chociaż nadal ciężko mi uwierzyć, że ubrania da się zrobić aż tak dobrze.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 12:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo ja to wszystko na chama jak pojebany, więc jak widzę ludzi, którzy używają linii pomocniczych to mi się włącza automatyczny podziw. Od zawsze chodzi za mną wrażenie, że jakbym potrafi ich używać, to machnąłbym każdą pozę. A ty to umiesz. Naumiej mnie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 13:18  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Szto ty do mnie. Mistrza się nie uczy, Gilb x/ To ty mnie nauczaj rysować. Ale w tym nie ma wielkiej filozofii. Machasz "pustą" postać i ją ustawiasz wedle uznania... |: Na początku rysowałam kółko jako głowę, prostokąt jako ciało, trójkąt jako miednicę i kreski jako kończyny. Ale to ja... *kaszl*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.05.16 13:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tutorial plz.
Z różnych pozycji. |:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 22:55  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie umiem tutków x/

To, że nie mają oczu to nie dlatego, że mi nie wyszły. Skąd |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 23:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ooo!
Dopiero się zorientowałem, że oboje często mają związane włosy. Mogą pożyczać sobie gumki w trudnych chwilach.
Ale świetnie wyszli. W dodatku tak kontrastowo, hoh. Pasuje do nich. I do ich problemów hormonalnych.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 23:08  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woah, ale genialnie ci wyszli. I w ogóle ten styl. Świetny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 23:09  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję .,,,. I Ylva nie ma swoich gumek. Wszystkie gumki, które ma należą do Ruuki.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.05.16 23:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 52 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
... w sumie mogłem się tego spodziewać. v:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 52 z 76 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 64 ... 76  Next
- Similar topics