Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 38 z 76 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 57 ... 76  Next

Go down

Pisanie 01.08.15 10:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ja już się rozczulałam nad tym, jak ślicznie zrobiłaś tęczówki. I Nathairowi pasuje ten odcień na włosach, tak. |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 12:16  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Giphy

Dziękuję .-. Gilb, takie poświęcenie!
Myo, no. Ten kolor mu chyba zostawię |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 13:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Widziałam już na dA. Wielki plus za użycie gradientu na koszulce. Daje to ciekawy efekt i dodaje życia do obrazka. Nie ma sensu chyba wgłębiać się w anatomię, skoro to taki rodzaj rysunku, ale i tak chcę wspomnieć, że przy tym wszystkim prezentuje się bardzo zgrabnie jako całość :3

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 20:38  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję, Yuu! I dziękuję za fava, hue~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.15 18:32  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
W sumie też wrzucę swój linearto-szkic. KLIK
Chciałabym go pokolorować ale nie mogę się przymusić do saia i jest w takim smutnym stanie. I w ogole tło poprawić. Umieram. Bardzo. |: I tak, to jest sokół xD

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.15 18:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Bo karny jeżyk... :c - Page 38 HYgnPCJ

Nie no. Nadal jestem pod wielkim wrażeniem, szczególnie tych ubrań i ptaka...

#wyczuwajzazdrość

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.15 19:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Niepotrzebna ta zazdrość. Ja ją czuję za każdym razem, jak spoglądam na jakiś twój art |:

Shion
Ratler     Poziom E
Shion
Ratler     Poziom E

GODNOŚĆ :
Shion.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.15 19:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
W czasie, kiedy ja nadal mordowałem się z ramieniem Growlithe'a, ty miałaś już całą pozę; gdy mnie udało się cudem wydukać jego twarz, brałaś się za lineart. Rysuję pi razy drzwi dłużej niż ty, a przynajmniej tak mi się wydaje, a i tak robisz to o wiele lepiej, szybciej i z większą wprawą, więc zazdrość jest tu w pełni uzasadniona. Widać, że ćwiczysz i poświęcasz dużo czasu. Wystarczy spojrzeć na ubranie, a już szczęka zmienia swoje położenie na niższe. Cała masa dodatków i szczegółów. Serio. Ja tylu nie byłbym w stanie nawet wymyślić, co dopiero narysować. |: Zresztą, bezpośrednio na GG już komentowałem chociażby zagięcia na ciuchach i to, że serio wyglądają... no, jak ubrania. Mają jakąś tam wyznaczoną objętość... trójwymiar... jakkolwiek to nazwać. Tła nawet rysujesz.

I podoba mi się też to, w jaki sposób robisz linearty. Wydają się czyste i dokładne. Jakbyś to opchnęła komuś i kazała pokolorować, to od razu by się połapał, że to jest rękawem tego ubrania, a to jest elementem tamtego. Niby nic, a jednak nie u wszystkich coś takiego występuje. Wiem, bo sam mam problemy przy wyłapaniu o co mi chodziło. v: Gadka szmatka rysuj więcej.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.08.15 23:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
... Nie widziałam Twojego komentarza |: Geez. Jak miło się człowiekowi na sercu robi jak coś takiego czyta. Aż motywuje do dalszego rysowania... A skoro o rysowaniu mowa:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 25.08.15 23:59  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woah, świetnie wyszedł. A pozę już wcześniej chwaliłem, więc dobrze, że wreszcie ją skończyłaś. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.08.15 0:34  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 38 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Oowowowowowo, to jest świetne! <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 38 z 76 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 57 ... 76  Next
- Similar topics