Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 37 z 76 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 56 ... 76  Next

Go down

Pisanie 27.07.15 20:57  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Podziwiałam ten obrazek, aż nagle mi wpadło do głowy, że czerwone na nożu to keczup i już nie mogłam dalej podziwiać, bo zaczęłam się śmiać :C Przepraszam.
To jest na prawdę dobre, anatomicznie i technicznie, ale... ale keczup.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 21:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No i masz. Wydało się. Nathair ma fetysz mazania się keczupem, żeby potem zlizywać go z niego |: No, ale dzięki xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 21:04  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Rany, ale genialne. Jak ty to robisz, że ciągle próbujesz narysować nowe pozy i jeszcze daje to taki efekt. Co.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 21:13  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak, efekt, zwłaszcza z tą piękną stopą. |: W każdym razie dzięki.~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 21:16  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Oj tam, jebać stopy. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 22:03  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Podofil. /x

A Nathair świetnie wyszedł! Też podziwiam, że robisz różne pozy i nie wygląda to, jakby był połamany albo unosił się połową ciała nad ziemią, drugą wbijając się w glebę. Ja tak mam. |: I podoba mi się jego brzuch.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 22:09  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ohohoho, footjob |:

Dziękuję Gilbu~ Brzuch Nathaira taki ładny |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 0:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Rany, tak dawno niczego nie kolorowałam... |: No ale tak. Mam postanowienie, że przynajmniej jeden na 4 szkice będę starała się kolorować. Te postanowienia.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 0:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Moje zdanie już znasz. Jest świetny i zdecydowanie częściej powinnaś kolorować. Obyś trzymała się tego postanowienia. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 3:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To ja podziękuję jeszcze raz! I też mam nadzieję, że będę się tego trzymała |: W sumie narysowałabym coś ambitniejszego, ale chyba najpierw ogarnę aktualizację spisów i posty. Oraz tokeny. Miałam to dzisiaj zrobić.... no cóż |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.15 4:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 37 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Kursor na forum mi się wyłączył, ale uznałem, że dobiję się bez niego. #dzielny_ołowiany_Gilbert
Genialne kolorowanie.
Oczy. I w ogóle.
Wszystko.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 37 z 76 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 56 ... 76  Next