Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 20 z 76 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 48 ... 76  Next

Go down

Pisanie 21.03.15 18:22  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
JAKI SŁODKI >D

Też czekam na ikonkę Zero! I:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.03.15 18:25  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No, na dodatek jeszcze papla na lewo i prawo prawdziwe imię Growa! |:

I nie ma rysowania. Nie umiem. Mam abstynencję rysunkową.

Wiem, wiem. Zrobię tę ikonkę.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.03.15 18:26  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A mnie tu zmuszają do rysowania. Pomóż.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.03.15 18:28  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Idź rysować! Bo ikonki nie będzie |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.03.15 19:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ta. Ale to i tak wina Nathaniela, bo gada o nim "Jace"...

Nie ma takiej abstynencji. Nawet Take rysuje. .-.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 21.03.15 19:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No, wypaplał się przed najgorszą z możliwych osób >D
I yup, jest. No, niech Take rysuje, bo od niego nic dawno nie było.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.15 10:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
O BORZE, OBORZEOBORZE, AWWW, TYLE SŁODYCZY, ROZPŁYWAM SIĘ <3
^ Nath reakcja prawdziwa XD

EDIT: Co wina Nathaniela? |:
...
No dobra, może i wina Nathaniela. Wszystko jest jego winą, oprócz tego że istnieje >D

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.03.15 12:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ładnie ci wyszli. ^.^
Nie no, Grow wygląda całkiem poważnie.. trochę na wkurzonego. Odrobinę za młodo, ale ogólnie rysunek bardzo mi pasuje do postaci.
Zero chyba faktycznie wyszedł młody, bo powinien być chyba większy od Growa, ale co tam. Młoda,z nudzona wersja anioła te\z jest świetna. ^.^
A co do późniejszego rysunku... KAWAII~. Niestety, takie dzieła raczej nie wspierają wizerunku męskiego Nathaira. Ale nie przestawaj! @.@

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.04.15 20:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki Natalie i Nath~

*odkurza temat* No. Ostatnio dopadł mnie wirus i bezproduktywnie gniłam, od czasu do czasu coś podkolorowując (dawno też nie rysowałam, a tu trzeba dla Yuu art skończyć) i spróbowałam cokolwiek maznąć. Oczywiście nie jestem zadowolona z kolorowania (Niech mnie ktoś nauczy ;A;) i takie tam, ale ręka musi się wprawić, tak. W każdym razie przedstawiam wam przerażające TRIO, które kiedyś trzęsło Desperacja |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.04.15 20:14  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
W KOŃCU. Wiesz ile czekałam na jakąś twoją pracę? |:

I jest super. Strasznie mi się podobają ich pozy, bo nawet jeśli ktoś by nie był z virusa i nie znał fabuły, to już one same jak dla mnie w dużym stopniu mówią, że wszystkie trzy postaci przynależą do jakiegoś gangu.

A co do kolorowania... weź się. ._.
Blizny tak bardzo. Tak bardzoo. Faktycznie wyglądają jak blizny, a nie zwykle kreski. Ucz mnie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.04.15 20:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 20 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No, trzech badassów, tak.
I co... toż to zwykłe kreski ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 20 z 76 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 48 ... 76  Next
- Similar topics