Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 57 z 76 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 66 ... 76  Next

Go down

Pisanie 26.06.16 23:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*ociera spływającą ślinę z podbródka* Uwielbiam Chibi w twoim wykonaniu. Są takie dopracowane... Fuck. Dopiero odkleiłem się od monitora, wiec tego... Evv, rysuj ich więcej. ~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.06.16 0:23  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Lilo, jejku, dziękuję ;-; Miłe, weź.

Yurek, słońce moje, muszę wreszcie kogoś od ciebie machnąć. Kogo chcesz?

Take, wiem, wiem. Ale chciałam >:c I fajnie, że się spodobał >w<

Tyrell, no weź xD Nie śliń mi tematu xD Sam rysuj. Widziałam dzisiaj co potrafisz >:c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.06.16 3:21  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nathair napisał:Yurek, słońce moje, muszę wreszcie kogoś od ciebie machnąć. Kogo chcesz?

Serio? Że ci się chce, wow ;o Nie wiem kogo chcę. Trudne pytania zadajesz, wiesz? Rysuj. Po prostu rysuj. Kogo tylko chcesz. >D

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.06.16 2:07  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Gdy myślisz, że nic tu się nie działo, ale uświadamiasz sobie, że gdyby tak było, to nie byłoby nowych postów, więc wchodzisz sceptycznie, a tu CHIBI RYAN.

I jednak nawet takie kurewstwo może okazać się urocze, gdy wyjdzie spod twojego pióra rysika.
I.Te.Kolory.Damn.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.06.16 20:11  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
O.o
Też chcę poślinić temat. Niesamowity *.*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.07.16 0:14  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję Growie ;-; I woooo, Kami! Dzięki <3 *wyciera temat*

W ogóle... ten moment, kiedy po raz pierwszy jest się zadowolonym z artu. Kiedy po raz pierwszy wszystko ci się podoba na nim, a wiesz, że zjebiesz lineart kolorami i już nie będzie fajny |D

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.16 23:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
A ja pochwalę się TŁEM jakie ostatnie zrobiłam i z którego jestem w miarę zadowolona.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.16 23:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Moje zdanie już znasz. Nadal nie rozumiem, jak to możliwe, ale z drugiej strony zrobiłaś już tyle teł, że nie dziwię się efektowi. Jest świetne.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.16 23:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
>D Podoba mi się. Bardzo. I liczę, że ktoś pojawi się na pierwszym planie tego tła.

Yury
Windykator     Opętany
Yury
Windykator     Opętany

GODNOŚĆ :
Wcześniej Kido Arata, teraz Yury. Czasem Wujek Menel (c)Chyży.

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.07.16 0:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Woah. Te kolory są genialne. Nie no, ostatnio wszyscy robią takie zarąbiste tła. Poducz mnie koniecznie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 10.07.16 0:25  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 57 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki, Take~ I serio to proste.

Yuuurek <3 Dziękuję! I w sumie już jest tam postać.

Growie, dziękuję. I chętnie ci pokażę co i jak. Zobaczysz, wbrew pozorom to jest bardzo banalne. Z 30 minut roboty i gotowe.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 57 z 76 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 66 ... 76  Next
- Similar topics