Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 39 z 76 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 57 ... 76  Next

Go down

Pisanie 26.08.15 0:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Aww, dziękuję!

To jeszcze na szybko machnęłam Pijanego Nathaira, lel.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.08.15 3:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Po ciężkich próbach dobiłem się wreszcie do tematu i... no. Moje zdanie i tak już znasz. Na temat Growa to już nawet nie będę pisać, bo niestety moją rolą nie jest piszczenie z zachwytu, ale gdyby jednak tak było, sąsiedzi pięć domów dalej spoglądaliby teraz na siebie w zdziwieniu, tak. B|

Trzeba upić Nathaira. >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.08.15 10:26  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nie przesadzajmy ale jeszcze raz dziękuję A Nathaira się upije, choć przy Growie jego reakcja bedzie nieco inna |: Brutalna.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.08.15 12:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co to pozy, ja nie wiem |: Naucz mnie, Ev.
A jak będziecie upijać Nathaira, to dzwońcie, wezmę kamerę c:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.08.15 13:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Abi, ja też nie wiem Ty mnie naucz kolorować. Nie, nie. Żadnego kamerowania bo będzie wstyd na dzielni |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 1:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 1:09  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
"Narysuję samą głowę". Mówiła. "Samą"... Jak to jest sama głowa, to ja nie wiem, jak u ciebie wygląda więcej ciała... I wyszedł tak uroczo, że chyba jednak nic go nie uchroni przed Growem na fabule. *kaszl* Ktoś coś mówił?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 1:29  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No bo... sama głowa byłaby przykra, to dorzuciłam parasol, żeby zatuszować niedoskonałości ciała |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 9:57  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Przyjemną na tą główką, ale kurde, ten parasol jest tak fajnie naszkicowany, wow~

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 12:29  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Parasole mają tę moc. I rzeczywiście, jest uroczy c: Nie idzie się skupić, jak spojrzy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.08.15 13:43  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 39 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Parasol-chan się zarumienił |: I dziękuję ( ˘ ³˘)♥

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 39 z 76 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 57 ... 76  Next
- Similar topics