Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 36 z 76 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 56 ... 76  Next

Go down

Pisanie 09.07.15 22:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Take
21:56:34
Whoa...
21:56:54
Ale zajebiście ci wyszedł. Ogólnie ostatnio widać taką poprawę, że ja nie mogę.
21:57:32
I znowu to cieniowanie oczu, damn. I ubrania. I włosy takie miękkie.
Do publicznego wglądu. Moje zdanie już znasz. Widzę, ze ostatnio masz wenę. Tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.15 22:16  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*zabiera jej pomysły. I ręce* |: Gonna use it.
A tak poważnie - borze, te włosy. TE WŁOSY.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.07.15 22:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jeszcze raz dziękuję, Take~
Lion, żeby jeszcze było co zabierać.... niemniej dzięki~

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.07.15 0:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Już też się wypowiadałem. Serio jestem pod wrażeniem postępów, bo wydaje się, jakbyś jeszcze wczoraj rysowała patyczaki, a dzisiaj muszę zakładać okulary, żeby nie poraziła mnie twoja zajebistość. B| Te ręce są po prostu... ja osobiście w ciężkiej depresji leżę przez nie pod kocem, w tle zawodzenie skrzypiec, na wycieraczce nieodpakowane listy, paczki i zdechła żaba, wokół kłębi się syf... Kurde, jakbym umiał tak rysować dłonie, to z radości byłbym w stanie oświadczyć się Growem Matyldzie. |: I te włosy. I.język. Nigdy nie umiałem rysować języków, a już w ogóle tak, żeby to wyglądało naturalnie... a tu proszę. Kelner, antydepresanty razy dwa do biurka z piętrzącymi się papierami, prosz. Powinnaś go pokolorować.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 11.07.15 2:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Weź, bo zaraz rumieńca strzelę |: Ja z kolei bardzo lubię jak ty rysujesz dłonie. Są takie delikatne i wjfasnjs. Ale.. no. Miło, że się podoba, dziękuję ._. I już druga osoba chce, żebym go pokolorowała, ush. Problem w tym, że... zamknęłam saia bez zapisania lineartu. |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 12:54  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dla cioci Sher od Nathaira lat 5. KLIK

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 20:53  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Wiem, anatomia siedzi i płacze, ale to mój pierwszy rysunek z nagimi tyłami D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 22:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*zabiera ręcznik, żeby było wszystko widać*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 22:02  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
*ubiera go ponownie* Nie rozbieraj go tak publicznie |: I tak wystarczająco dużo pokazał |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.07.15 22:05  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Huehue. |:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 27.07.15 20:52  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 36 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 36 z 76 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 56 ... 76  Next
- Similar topics