Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 13 z 76 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 44 ... 76  Next

Go down

Pisanie 26.02.15 18:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
ʱªʱªʱª (ᕑᗢूᓫ∗) *emotka wyśmiania*

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.02.15 18:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To fiolet! Plus to tylko takie chibi wydanie! ヽ༼ ಠ益ಠ ༽ノ

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.02.15 21:24  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Hue, po co pisać posty, jak można marnować czas w inny sposób. A dzisiaj natchnęło mnie na naskrobanie mojego dziecka jak aktualnie wygląda. Tak bardzo. Swoja drogą te krechy na ustach to będą blade blizny jak się człowiek przyjrzy, tak. To nie jest brud ani nic |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.02.15 21:25  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Moje zdanie już znasz. Super wyszedł i masz go pokolorować. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.02.15 21:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki, Take ._. Pokoloruję. Tak. Jak mi się kiedyś zachce D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 1:04  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
I dziecko zostało pokolorowane. Mogę umrzeć |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 1:07  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
I słusznie, a tyle marudzenia było. Dobrze wyszedł, tak. <3

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 1:37  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dziękuję ._. Chociaż i tak położyłam cieniowanie. A zrobiłam sobie nawet wizualnie jak pada światlo!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 4:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak bardzo świetneeee! <3 I w ogóle jego mina, uwielbiam. >D Zarówno lineart, jak i wersja już pokolorowana mi się strasznie podobają!
*nie, nie mam co robić z życiem, więc po powrocie z nocnej przejażdżki oglądam rysunki Nath i dobrze mi z tym :I*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 10:41  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ekscytacja tymi włosami nie ma końca. *patrzy na swoje trzęsące się łapy* Aż mnie nosi, żeby poskakać na ich widok. Well, nadal wygląda, jakby chciał komuś wpierdolić, ale wykonanie jest tak perfekcyjne, że nawet dałabym mu złamać sobie drugą rękę na swojej głowie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 11:30  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 13 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Rhy jej, dziękuję bardzo <3 Chciałam zrobić mu minę wyraźnie znudzonego czy coś, bo wciąż jest rysowany rumieniący się, a przecież Nathair to nie tylko rumieńce i wyraża o wiele więcej ekspresji.

Mio woah, dzięki! Nawet nie wiesz jak bardzo motywujące są takie słowa ;A; Aż chce się rysować dalej.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 13 z 76 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 44 ... 76  Next
- Similar topics