Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 44 z 76 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 60 ... 76  Next

Go down

Pisanie 22.11.15 19:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
To nie ja robię taki PROGRESS, Ev. :V

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 19:58  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
NIE WCALE. A JA NAZYWAM SIĘ HILDEGARDA ZIELONA. >|

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 20:29  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Witaj Hildegardo Zielona, tu Roman Czerwony. Odbiór.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.11.15 20:46  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Romanie Czerwony, naucz mnie kolorować, odbiór.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 1:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c

Linearto-szkic. Mam w planach kolorować. Ja to zrobię, tak *kaszl* Kiedyś |: Tyle godzin rysowania. Odpadam. i wciąż jestem niezadowolona z dłoni, zwłaszcza prawej Growa x/ Ręko, ja cię ogarnę x/

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 2:16  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Czego ty chcesz nadal od tych dłoni - przecież są świetne! |"
I komentowałem wszystko jeszcze w trakcie tworzenia, hye. Zdecydowanie powinnaś częściej rysować... i kolorować. >D

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 2:20  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No bo są brzydkie |: I jak tak teraz patrzę to nadgarstek i dłoń Nathaira wyszła jak taki patyk... taka cieniutka xD No i wiem, że muszę zacząć kolorować, ale.... uczmniebojanieumiemsmutek. |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 9:14  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
No, trzymana dłoń faktycznie wyszła ci trochę za cienka. Ale te palce wystające z rękawa, co. Jak. *tyka każdy palec osobno* No i fajnie ci wyszli. Podpisuję się pod Gilbem co do rysowania i kolorowania. Dawno nie kolorowałaś. |:

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 9:25  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Uoo, ale świetne. Kolejny art na którego napatrzeć się nie mogę, bez kitu. Rysuj więcej i tez zajmij się kolorowaniem, o.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 9:45  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Kocham te palce. Nadal nie pojmuje. JAK >//< *nie umie się napatrzeć*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 24.11.15 11:51  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 44 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki~ A co do kolorowania to już mi chęci opadły, i pewnie nie wrócę już do tego szkicu, ale kiedyś pokoloruję. Tak. Kiedyś. |: I aww, Tyrr taki słodki ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 44 z 76 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 60 ... 76  Next
- Similar topics