Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 14 z 76 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 45 ... 76  Next

Go down

Pisanie 01.03.15 12:35  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Motywuje Cię łamanie drugiej ręki Nathaira? XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 12:40  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Tak, oczywiście. No patrz, przejrzałaś mnie i moje zapędy masochistyczne |:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 12:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wiedziałam, że coś jest z Tobą nie tak. :c

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 13:19  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ładny colouring c:
(ale mam wrażenie, że dłonie są trochę za małe)

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 15:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Nah, Luka. Po wymierzeniu dłoni wraz z palcami, jej wielkość sięga idealnie od podbródka nieco ponad brwi, co jest jak najbardziej w porządku, a nawet świadczy o dość długich palcach. Gdyby Nathair miał większą dłoń, to wyglądałoby, jakby miał raka. Po prostu przez to, że widoczny jest i przedziałek, i twarz jest bez skrótów, wydaje się, jakby głowa była taka duża~. *Mio - master of proporcje*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 16:07  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki, Luka~ Może przez to, że ma je zgięte...? Chociaż nie wiem, ja tam dłoni nie umiem rysować. Albo za małe, albo za duże XDD

I....
Mio. Wut xD Jakie skróty twarzy.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 16:27  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Skróty perspektywiczne. Jak widać taką część czubka głowy od góry, to stosuje się skrót perspektywiczny na twarzy, zmniejszając odległość jej dolnych partii między sobą~. Wtedy wygląda na pochyloną.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 16:33  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co. Naszkicuj to.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 16:36  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
...jak będę rysować. :I Od razu wtedy to zrobię i wyślę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 23:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jinx.

W sumie podoba mi się jego fryz, tak.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.03.15 23:08  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 14 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wooo, mi też się podoba jego fryzura! Ma krótsze/wygolone włosy z boku? ~ I wydaje się tu młodszy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 14 z 76 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 45 ... 76  Next
- Similar topics