Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 8 z 76 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 42 ... 76  Next

Go down

Pisanie 16.02.15 16:39  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Abigail., meh.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 16:44  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
TE.KOLORY. D:<

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 16:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jaki ma uroczy gradient na włosach. To znaczy OMBRE. Ukochuję.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 16:48  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Są straszne. Nigdy więcej wielu kolorów na włosach. Nope ._.
Weźcie, te kolorowanie kłaków to była istna groza ._.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 16:49  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Abigail naprawdę potrafi robić na złość swoimi włosami (bo nawet ja ich do dzisiaj nie mogę ogarnąć, ale ja to jeszcze naprawię!), ale Tobie naprawdę udało się pokonać ją w walce. Nie narzekaj na kolory, naprawdę wyszło Ci całkiem nieźle. :c
I jeszcze ta mordka *.* Nie ma się co po niej spodziewać, że jest okropnym stalkerem i naprawdę uciążliwym aniołkiem. Trzy razy na tak, przechodzicie dalej, towarzyszu. No i dziękuję za zajęcie się nią :3

I kurde, chyba tylko naprawdę ja lubię kolorowanie, o ironio - szczególnie włosów. ;-;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 18:06  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Jakie cudne włosy! Szczególnie te dwa kosmyki z przodu mnie urzekły xD

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 18:31  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Dzięki xD I przestańcie, jak dla mnie te włosy to totalna porażka.

A tutaj na szybko szkic Lilo Dochodze do wniosku, że nie umiem dziewczyn D: No ale to szkic, więc... no. Ale w kolorach! Tsa... xD

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 18:42  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Ssszkic? Wygląda jak dobrej jakości skończony rysunek, a poza tym w ciekawym stylu.
I wygląda bardzo dziewczęco moim zdaniem. Hr.

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 18:47  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Yup, szkic. I to wszystko na jednej warstwie D: *Ev taki hardcore* Po prostu to szkic z kolorami nooo xD I Dzięki Yuu~ W sumie z dziewczyn została mi tylko Luka i można wrócić do rysowania samców, tak. Chyba, że o kimś zapomniałam D:

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 18:56  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Co. To na jednej warstwie?...
Wstań.
Wyjdź.
Przemyśl swoje postępowanie.
Wróć.
Opowiedz, jak to zrobiłaś, mentorze.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.02.15 19:00  •  Bo karny jeżyk... :c - Page 8 Empty Re: Bo karny jeżyk... :c
Wowow, kolorowy szkic, i to na jednej warstwie XD
Ładnie, bardzo ładnie. Jeśli to szkic, to będzie jakaś wersja końcowa? Bo moim zdaniem nie trzeba XD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 8 z 76 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 42 ... 76  Next
- Similar topics