Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Czy uważasz, że na forum powinna zostać zniesiona tzw. "zgoda na zabicie postaci"?

"E-e-e. Wyciągaj mi ten sztylet z gardła. No już, durniu. Nie widzisz, że nie jestem w nastroju?" - czyli nietykalność naszych postaci [ANKIETA] - Page 3 Empty58%"E-e-e. Wyciągaj mi ten sztylet z gardła. No już, durniu. Nie widzisz, że nie jestem w nastroju?" - czyli nietykalność naszych postaci [ANKIETA] - Page 3 Empty 58% 
[ 11 ]
"E-e-e. Wyciągaj mi ten sztylet z gardła. No już, durniu. Nie widzisz, że nie jestem w nastroju?" - czyli nietykalność naszych postaci [ANKIETA] - Page 3 Empty42%"E-e-e. Wyciągaj mi ten sztylet z gardła. No już, durniu. Nie widzisz, że nie jestem w nastroju?" - czyli nietykalność naszych postaci [ANKIETA] - Page 3 Empty 42% 
[ 8 ]
"E-e-e. Wyciągaj mi ten sztylet z gardła. No już, durniu. Nie widzisz, że nie jestem w nastroju?" - czyli nietykalność naszych postaci [ANKIETA] - Page 3 Empty0%"E-e-e. Wyciągaj mi ten sztylet z gardła. No już, durniu. Nie widzisz, że nie jestem w nastroju?" - czyli nietykalność naszych postaci [ANKIETA] - Page 3 Empty 0% 
[ 0 ]

Wszystkich Głosów : 19

Poll closed
U mnie jest w tej sprawie po prostu jakiś instynktowny lęk. A może obawiam się ponownej akcji, jaka przytrafiłam mi się na innym forum... (Tam, gdzie inny gracz stwierdził, że skatował mi postać, a ja nie miałam jak zareagować, bo wszystko było w jednym poście i olał nawet moją odpowiedź, w której udało mi się z tego sensownie wybrnąć.)
Jeśli sytuacja będzie pod kontrolą i nikt nie wbije mi do tematu robiąc bez powodu krzywdę, to chyba jakoś przeżyję zniesienie "całkowitej nietykalności".

Ponawiam jednak pytanie. Co w innych kwestiach?
Całkowicie znikają informacje dla MG, czy będą one obowiązywać, gdy postać nie robi głupot?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Wtrącę trzy grosze.
Nat: w takich sytuacjach zwracasz się do MG. Jego zdanie jest ważniejsze, niż zdanie usera, który nie dałby ci nawet czasu na obronę (tym bardziej, że każdy musi mieć czas na defensywę). Nie może zaistnieć sytuacja, w której ktoś skatuje ci bohaterkę i uzna, że wszystko się udało. Już pomijam, że takie czynności muszą być opisywane w trybie niedokonanym.

Dwa; informacje lepiej zostawić, bo można tam sporo zamieścić (nie tylko tego, co dotyczy postaci, ale też chociażby bestii/zwierząt).

Shirōyate
Opętany
Shirōyate
Opętany

GODNOŚĆ :
Shirōyate Hiroki.

Powrót do góry Go down

Hm... Wszystkie moje postaci mają przyzwolenie na śmierć, okaleczenie...
Więc chyba będę konsekwentny i powiem tak. Amen.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Na nie:
x Lilo

Na tak:
x Kara
x Grow
x Ai
x Taihen (ale zgadza się z "wyjątkiem")
x Nathaniel
x Hex

Na nie z wyjątkiem:
x Grow
x Luka
x Nathair
x Zero
x Natalie
x Ailen
x Chiyo
x Blizz
x Bli

Co się dzieje, to zależy!
x Vasto

Z powyższych wyników... widać wszystko czarno na białym. Blight, wywalaj temat, a ja podwijam kiecę i lecę zaktualizować regulamin.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Growlithe napisał:Ja nadal jestem na tak lub za dodaniem "wyjątku" do tej reguły, który obejmowałby możliwość zabicia postaci (mimo braku zgody ze strony usera), jeśli użytkownik kierowałby nią idiotycznie (w stylu wskakiwanie z założenia słabym chuchrem prosto do jamy babilońskich niedźwiedzi, drażnienie ich i wkładanie głowy do paszczy, z myślą, że "i tak nic się nie stanie, skoro nie wyraziłem zgody").
Zgadzam się z tym co napisał Grow.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Zamykam

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3
- Similar topics