Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 7 z 37 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Next

Go down

Pisanie 04.06.15 22:34  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Jakie piękne <3

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.06.15 22:43  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ale świetne! *^*
Nie. Serio. Szkic czy nie, jest genialny.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 04.06.15 23:00  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Ale zajebistyyy.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.06.15 0:02  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Szczerze mówiąc, nic nie powala mnie tak mocno, jak Twoje szkice.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.06.15 0:36  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Owr *^*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 05.06.15 13:05  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Aż sobie musiałam do początku wrócić, żeby wszystko pooglądać ~~a przecie trzeba się jeszcze przez komentarze fanów przebić~~. Baardzo mi się Twoje prace podobają, zdecydowanie masz talent i charakterystyczną kreskę, która od razu się rzuca w oczy Szalenie podoba mi się sposób w jaki narysowałaś oczy i owe serducho...ja bym zasugerowała jeszcze, dodać kolory do tego . Nie zmienia to jednak faktu, że całość jest śliczna!
Good job my dear!

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.15 22:46  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Tak bardzo zapomniałam odpowiedzieć na te wszystkie miłe posty *n* Przede wszystkim podziękować, czytałam je zaraz po ich wstawieniu, ale jakoś wypadło mi z głowy, żeby napisać cokolwiek. Tak więc... aw, jesteście tacy mili, dziękuję!
Szkice mają czystość intencji, uczucie że przy dalszej pracy nad nimi wszystko zaczyna być gorsze jest jak najbardziej prawidłowa... więc 97% moich rysunków kończy na etapie szkiców.

A tymczasem, żeby zachować wiarygodność Futrzastej twórczości i do tego pokazać coś nieco odmiennego: Czapka, którą uszyłam dzisiaj i która jest puchata i futrzasta.
To jest czapa tego pana: Link

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.07.15 22:52  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
ZAJEBISTA. CHCĘ JĄ. BARDZO. CZAPA LAWA ;A;

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.07.15 19:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Wiedzialem, ze to jego. |:<
I specjalnie dobijalm sie z tabletu do tego tematu, by porobic pelno bledow w poscie (nie dajac polskich znskow), ale nie odpuszcze. Komentarz musi buc. Swietnie wyszla. Moze bym nie nosil, bo stracilbym reputacje wandala na dzielni, ale i tak propsy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.15 20:40  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
Też jej nie noszę na co dzień, to jeden z etapów przygotowania do cosplayu żeńskiej wersji postaci. Powoli tworzą się jeszcze spodnie (walka z maszyną do szycia) a także jego nodachi, które z braku czasu i doświadczenia z 180cm zostało skrócone do około metra. Aczkolwiek sama satysfakcja z tworzenia czegoś od podstaw jest nieziemska. W przypadku broni wszystko tworzę od zwykłej deski. Efekt końcowy mam nadzieję przestawić w przyszłym tygodniu :3

A dodatkowo kilka szkiców wygrzebałam. Prawdopodobnie ich już nie ruszę z wielu powodów. A więc:
X
H
I
Y
F
Z
Q

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 08.07.15 20:51  •  Moja futrzasta twórczość. - Page 7 Empty Re: Moja futrzasta twórczość.
BUIREDFKELD. Jak można nie ruszać takich szkiców. Rany. Są genialne. Serio zazdroszczę umiejętności rysowania wilków.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 7 z 37 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Next
- Similar topics