Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 9 z 30 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Next

Go down

Pisanie 18.06.17 14:49  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Gra ktoś? Albo grał? Taka platformówka, ale mnie za dzieciaka wciągnęła strasznie. Wróciłam po tych dobrych kilku jak nie kilkunastu latach i nie wiem co tu się stało, ale tak uprościli tę grę, że jeszcze kilka dni i dobiję maksymalny poziom. Wcześniej moim wielkim sukcesem było dobicie do 30, ha, w ogromnych męczarniach zresztą, ale może to też dlatego, że miałam wtedy z 9 lat. *kaszl*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 28.06.17 15:11  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Gra ktoś w Paragon może?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.17 22:17  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Nie gram w nic z powyższych.
Przychodzę za to z innym pytaniem — znacie może jakieś niezłe MMORPG?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.17 22:25  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
World of Warcraft (aczkolwiek polecam serwery prywatne. niby są bugi, ale przynajmniej gra nie wymaga płacenia stówy co 2 miesiące). Ogólnie do WoWa mogę polecić serwer Freakz (postawili najnowszy dodatek i są tylko patch niżej niż serwer globalny - płatny). Do prywatnego serwera nie trzeba kupować gry, można ją ściągnąć. Chyba, że hardcore, bo jednak są hajsy - wtedy global. Obecnie WoW kosztuje około 150 złotych i w pakiecie startowym jest miesiąc grania.
Elder Scrolls Online - nie trzeba płacić miesięcznie, wystarczy podstawowa wersja gry (aczkolwiek dodatki sporo wnoszą. sama ich nie mam, jak na razie nie są mi potrzebne). Można go znaleźć w różnych cenach, 50-70 złotych. Dodatki niestety są płatne oddzielnie, ale nie wymagane.
Oprócz tego taki Aion czy Skyforge - w nie też całkiem przyjemnie się gra (i są darmowe). Warframe, jeśli lubisz się napierniczać, albo Vindictus - podobny trochę do Warframe (chodzisz i zabijasz co popadnie), ale w świecie bardziej fantasy niż sci-fi.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.17 22:27  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Lineage 2 i Aion. L2 kocham, mogę wprowadzić w świat.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.07.17 23:55  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
L2 też całkiem fajne.
A ogólnie to mogę jeszcze dodać Guild Wars 2. Trzeba kupić tylko podstawową wersję gry (chociaż teraz to sprzedają ją pewnie tylko z dodatkiem... którego i tak nie można kupić oddzielnie, lol). Wypuścili nawet możliwość zagrania sobie za free, co prawda masz tam tylko 1 czy 2 miejsce na postać i chyba nie możesz rozmawiać na czacie. Nie wiem też czy jest ograniczenie poziomu, ale można ściągnąć grę od nich ze strony i grać. Ogólnie WoW na serwerze globalnym też ma free to play (konto starter) do 20 poziomu. I też można ściągnąć grę z ich strony (przez aplikację battle.net, czy jak to teraz nazwali - blizzard app).

W GW2, WoW i ESO obecnie sama gram, więc w razie czego mogę pomóc. W pozostałe, które wymieniłam, nie grałam już jakiś czas, ale też trudne nie są.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.17 20:48  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Dodatkowe pytanie: znacie jakieś dobre gry z serii point and click? Jestem poważny. Szukam gier dla siostry, dlatego ważne, by były po polsku (z napisami chociażby).

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.17 20:55  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ogólnie gry od Telltale. Polecam The Walking Dead, The Wolf Among Us i Life is Strange.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.08.17 21:19  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Life is Strange by się jej spodobało, bo dziewczynom zwykle się podoba. A tłumaczenie można ściągnąć.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.17 18:26  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
W sumie ostatnio mam fazę na Guild Wars 2, więc jeśli ktoś ma i chciałby pograć, to chętnie zapraszam.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 16.08.17 20:19  •  Ogólnie o grach. - Page 9 Empty Re: Ogólnie o grach.
Raven napisał:W sumie ostatnio mam fazę na Guild Wars 2, więc jeśli ktoś ma i chciałby pograć, to chętnie zapraszam.

Dawno temu siekałam ostro w GW2 :I gdybyś zgłosił się tak z dwa lata wcześniej Rejłen.....

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 9 z 30 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Next
- Similar topics