Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 27 z 30 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

Go down

Pisanie 01.06.19 9:32  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Nie wygraliśmy, ale przynajmniej było zabawnie. Zwłaszcza kiedy to na mnie na koniec spadło uratowanie całej drużyny i ostatecznie wybiegłem na mordę wkurzonej creepy dziewczynce. Hehe.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.06.19 11:11  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ale kurde. Skill do skakania miałem przez całą grę! I starałem się szukać Wam lalek, ej. Ale notatki to bym czytał *kiw głową *

Venceslaus
Dezerter
Venceslaus
Dezerter

GODNOŚĆ :
Venceslaus Patterson.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.06.19 22:59  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Na Steamie do końca weekendu jest Devil May Cry 5 przeceniony z 250 do 160. Więc jakby ktoś chciał... Ja już instaluję. |:

Nier
Opętany
Nier
Opętany

GODNOŚĆ :
Dla Ciebie tylko i wyłącznie Nier.

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.06.19 23:06  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Yy, jest też Kangurek Kao 2 za free.

... jakby co. XD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.06.19 23:10  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Właśnie też widziałem. W ogóle u mnie coś się zbugowało, bo gdy widziałem te -100%, to gdy wykreślili cenę i podali nową, dali dokładnie tę samą, którą przekreślili... xD

Nier
Opętany
Nier
Opętany

GODNOŚĆ :
Dla Ciebie tylko i wyłącznie Nier.

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.06.19 10:50  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
A ja właśnie kupiłam Watch_Dogs 2, bo w przecenie -85% - z 250 na 37,50 wersja podstawowa / z 400 na 60 wersja z season passem.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.06.19 12:52  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Byłem ciekaw Watch Dogs 2, ale jakoś nie mogłem się przemóc, żeby zakupić. I: To chyba widmo 80 gier, które mam na kompie, z czego ruszyłem może ze 4. Ale daj znać czy fajne, to może w przyszłości się przemogę.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.06.19 20:34  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
10/10, można głaskać pieski xD Póki co jest bardzo przyjemnie i czasami może ci się odpalić misja... z innym graczem (no u mnie biedak został zastrzelony 3 ostrzegawczymi w czoło, bo próbował mnie hakować). Zadziwia mnie też, że to pierwsza gra, której nie mogę puścić na full ustawieniach graficznych - mam wtedy poniżej 20 fps (na szczęście ustawienie cieni i detali na odrobinę mniejsze wystarczają). Jeszcze trochę nie ogarniam kierowania samochodem (niektórymi okrutnie zarzuca), ale motocyklem śmiga się super.
Też mam mnóstwo gier, które tknęłam kijkiem i tak egzystują. "A, bo promocja była." ;-;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.09.19 0:13  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Chce ktoś w ogóle Overwatch za darmo, bo jakimś cudem jeszcze nie ma tej gry? Mam klucz ważny jeszcze sporo czasu, a jest tak tani, że nie opłaca mi się go nawet sprzedawać xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.09.19 22:45  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Gra za miksturę, Arth? :C

W ogóle... Czemu Epic Games nie ma osiągnięć jak Steam. :C Przecież oni takie promocje robią...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.09.19 23:06  •  Ogólnie o grach. - Page 27 Empty Re: Ogólnie o grach.
Pozbędę się tego za darmo i jak najprędzej, bo mi wisi na humblu i denerwuje, że kod niezrealizowany.

Epic to w ogóle ujostwo jest. Zgarniają sobie nowe gry na wyłączność, co jest dziadostwem okrutnym, bo mam np. wszystkie Borderlandy na Steam i teraz musiałabym sobie specjalnie 3 kupować na oddzielną platformę. Albo takie Metro. Meh :\ Jedyne co to zgarniam darmówki, a w sumie i tak w nie nie gram.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 27 z 30 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next
- Similar topics