Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 24 z 30 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Next

Go down

Pisanie 26.05.19 21:34  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
(ノ-_-)ノ彡 ┻━┻
Liczyłem na konstruktywną zachętę!

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 21:37  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
... z naszej dwójki to ja ostatni się dowiedziałem o tym, że szukamy pozostałych osób. ∠( ᐛ 」∠)_ Pozwól mi wpierw wyjść z szoku i konsternacji, to wkleję jakiegoś motywacyjnego bita.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 21:41  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
Z naszej dwójki to ty zakomunikowałeś mi, że rozgrywki uwzględniają więcej osób. Do samego końca byłem przekonany, że można sobie spacerować w parze. Pomińmy to, że niczego o tej grze nie wiedziałem i po prostu przypomniałem sobie, że chciałeś kiedyś jakiś kooperacyjny horror. Horror się znalazł, moja wiedza na jego temat już nie. _(┐「ε:)_

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 21:46  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
*podnosi niepewnie rękę*

Ethienne
Desperat
Ethienne
Desperat

GODNOŚĆ :
Ethienne Theles

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 21:56  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
Hmm. Może bym i ja się skusił? Od jakiegoś czasu szukam jakieś spoko multiplayer, więc w sumie czemu by nie spróbować. Tylko jeśli na dzisiaj szukacie czwartej ofiary, to niestety będę odpadać.

Nier
Opętany
Nier
Opętany

GODNOŚĆ :
Dla Ciebie tylko i wyłącznie Nier.

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 21:58  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
Nie, na dzisiaj na pewno nie, bo ja mam słabego neta i sama gra (jeżeli bym ją faktycznie zakupił) ściągałaby mi się pewnie wieczność ze trzy doby. xD Myślę, że na spokojnie można ustalić nawet odleglejszy termin, żeby wszystkim tylko pasowało.

*pata Ev*

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 22:07  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
O, to w sumie spoko. W takim razie na dniach zakupię giereczkę i można tak zrobić, że dostosuje się jakiś wygodny termin dla wszystkich. Chociaż w tym tygodniu będę mało dostępny i za dnia i późnym wieczorem. Jedyną opcją wchodzi czas tak między 19.00 do 23.00 maksymalnie. |:

Nier
Opętany
Nier
Opętany

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 22:09  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ja z kolei o 22 zamykam zwykle gry (kooperacyjne), bo ściany w moim mieszkaniu są cienkie jak papirus i jak się drę to wszyscy się drą na mnie.  ¯\_(ツ)_/¯ Mi by pasowało w to grać koło 19, żeby jednak już było ciemno i klimat można było wyczuć.

Jeżeli jeszcze w tym tygodniu mielibyśmy się podjąć wyzwania, to ja mam akurat wolne od wtorku do końca maja. Grafik na czerwiec w trakcie generowania, jeszcze nic nie wiem.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 22:14  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
To w sumie mi taka 20 by odpowiadała, bo dopiero po 18 będę bywać w domu, a zanim coś się zje i ogarnie, to akurat taka 20 godzina byłaby w porządku i akurat takie półtorej godzinki, dwie poświęcić na giereczkę.

Nier
Opętany
Nier
Opętany

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 22:16  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
Szybko poszło.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 26.05.19 22:16  •  Ogólnie o grach. - Page 24 Empty Re: Ogólnie o grach.
Dobra. Czyli ci pasuje ten tydzień o 20? Dzień w dzień, czy któryś ci nie odpowiada?

Ev, Takeuszu?
Jak u was?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 24 z 30 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30  Next
- Similar topics