Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 22 z 30 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30  Next

Go down

Pisanie 02.11.18 23:52  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Całkiem niedawno wyszła ostatnia część jednej z moich ulubionych, indyjskich produkcji. Czyli Bendy and the Ink machine i powiem wam, że to niezły mindfuck jest na końcu. Tak tylko sobie wspomnę c:

Liam ♥
Chart     Poziom E
Liam ♥
Chart     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.18 0:05  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ja mam wrażenie, że ona się przypisuje jednak do konta, ale trzeba sobie odebrać gift do 18. Poza tym gra ma w uj GB. Jeśli już mi wyskoczył taki komunikat... to dzieją się rzeczy.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.18 0:09  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
...80 GB? O kurwa.

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 03.11.18 0:10  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Więc właśnie... Chociaż to by też wyjaśniało, dlaczego jest tak dużo dni na dorwanie tego. *kaszl* Obyśmy się mylili.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.18 16:45  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.

Last year the nightmare. Ktoś już słyszał o tej grze? Wydaje się całkiem spoko. >D Coś jak połączenie DBD z... trochę z Deceit?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 09.11.18 17:25  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ja słyszałem, nawet się trochę zainteresowałem i obejrzałem jakieś pierwsze let's playe z bety. Słyszałem, że normalna wersja ma się sporo różnić, ale na razie ostatecznie mnie to nie przekonało. Chyba mechanika po prostu niezbyt przypadła mi do gustu, choć wizja dzieciaków atakowanych w szkole jest spoko, ale jednocześnie brakuje tego takiego dreszczyku, gdy możesz trzaskać mordercę na śmierć metalową rurą i razić go paralizatorem, żeby go obezwładnić na jakiś czas.

Fucker
Rottweiler     Opętany
Fucker
Rottweiler     Opętany

Powrót do góry Go down

Pisanie 13.11.18 23:41  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Oby się różniła, bo jak w DBD uważam, że killer ma za łatwo, tak tutaj... póki co nie widzę, żeby to było szczególnie wyważone. Sama sceneria mi się mega podoba, tak samo jak nacisk na kooperację wśród uciekinierów. Ale z tego co widziałem, starczy trzymać się razem i morderca nie ma żadnych szans. Tu ktoś mu błyśnie fleszem, dwóch napierdala, trzeci kopnie prądem i po killerze.

Ale jeśli by to jakoś zbilansowali... E:

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.11.18 7:04  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Motyw z jednym killerem i survivorami jacy mogą się obronić przed nim jest już użyty w Friday the 13th. Z tego co wiem, survivorzy są w stanie trzymać w stun-locku Jasona tak długo jak im się podoba : |

To też jeśli już do czegoś chcecie porównywać to, to lepiej do tego czy jest lepsze niż Friday the 13th.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.11.18 7:33  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Z tego co kojarzę Jason zabija o wiele łatwiej. Starczy, że pochwyci ofiarę i będzie mieć blisko drzewo lub ognisko. Tutaj każdy ma paski życia, plus healerów. W Piątku chyba trudniej o te spraye lecznicze.

Ale się zobaczy jak wyjdzie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 14.11.18 11:17  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Friday the 13th + Left 4 Dead 2.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.02.19 11:05  •  Ogólnie o grach. - Page 22 Empty Re: Ogólnie o grach.
Czy ktokolwiek coś tutaj gierczy w Apex Legends? : >

Dla niewtajemniczonych - Battle Royal, coś ala połączenie Overwatch + Blackops 4.

Jakby ktoś coś chciał popykać to dodajta na Originie : MrTaxiTaxi

Ciro
Szpiegmistrz
Ciro
Szpiegmistrz

GODNOŚĆ :
Ciro "Zirro" Eltyar

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 22 z 30 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30  Next