Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 21 z 30 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Next

Go down

Pisanie 02.07.18 18:15  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Woow. Dobra, zanotowane! Sprawdzę koniecznie!

Czasem są niezłe promocje na PS4, zwłaszcza że jak na razie króluje PS4 Pro, choć i tak pewnie nie potrwa to długo, więc tym bardziej można dostać PS4 w przystępnej cenie.
Czaję się jeszcze na Life Is Strange: Before The Storm, bo jedynkę pokochałem. Ogólnie takie gry to dla mnie cud. Na mojej liście znajduje się jeszcze Dreamfall Chapters i mimo wszystko Syberia 3, bo mam ogromny sentyment (nawet jeśli obawiam się, tego co tam będzie).
Pewnie jakbym poszperał bardziej to znalazłoby się tego więcej.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 19.07.18 22:02  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Z cyklu życia smutnego, ziemniaczkowego Liamka:

Spadłem z G5 do S1. Pierwszy mecz po stracie (jakże bolesnej) wygrany, za to drugi... poczułem się jak w B5. MF z huraganem, masterujący master w jungli ze złodziejem esencji (rip) i teemo na topie.

Po prostu iks kurwa de.

Liam ♥
Chart     Poziom E
Liam ♥
Chart     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:11  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Info dla zbieraczy cebuli.

Osoby posiadające (nie wiem czy założenie konta w momencie obowiązywania tego się liczy, pewnie tak) konto na battle.net mogą za darmo zdobyć dla siebie Destiny 2, na stałe. Bierzcie, z tego co wiem nieograniczona ilość, ale limitowany czas (do 12 listopada? 18? Coś w tym stylu).

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:16  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Do 18. I trzeba włączyć ochronę konta poprzez sms, by to dostać >D

Yū ✿
Przywódczyni
Yū ✿
Przywódczyni

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:27  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
CO.
SZYBKO.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:33  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Gdzieś widziałem, że grę trzeba pobrać. Czy to znaczy, że nie można jej po prostu przypisać do konta?

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:35  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Ja w ogóle jestem jakimś derpem i nie mogę tego znaleźć na stronie. Samą grę owszem, ale nie widzę tutaj nigdzie darmowej wersji.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:36  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
W podarunkach jest lub w czymś takim.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:45  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Neel, z tego co widzę, nie trzeba tego od razu pobierać. Masz to na koncie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:52  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
'Bungie i Activision ogłosiły, że każdy nowy gracz otrzyma podstawową wersję Destiny 2 na PC na platformie Battle.net. Przez pierwsze dwa tygodnie listopada, każdy, kto nie posiada gry, może odebrać ją jako prezent na swoim koncie Battle.net.

Destiny 2 będzie można pobrać za darmo od 2 do 18 listopada 2018 r. Nowe konta Battle.net stworzone po 19:00 czasu polskiego w piątek 2 listopada, 2018 r. będą wymagać włączenia Alertów komórkowych Blizzarda przed odebraniem darmowej kopii gry. Destiny 2 na PC można odebrać na stronie podarunków Battle.net.'

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 02.11.18 22:54  •  Ogólnie o grach. - Page 21 Empty Re: Ogólnie o grach.
Czyli jednak trzeba pobierać?
Orientuje się ktoś ile to waży? Bo mój internet może mieć obiekcje.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 21 z 30 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Next
- Similar topics