Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 14 z 30 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Next

Go down

Pisanie 30.05.18 16:06  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Będę wtedy jeszcze przed pięćdziesiątką? xD To dość istotne.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 16:08  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
*zerk na posty powyżej* Tyle fajnych, różnorodnych gier... a ja nadal tylko Cywilizacja V, Open TTD, pasjans i układanie kanap |D

Verity
Studentka
Verity
Studentka

GODNOŚĆ :
Daisy Verity Greenwood

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 16:22  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Nie, spoko. Gry strategiczne takie są: niby godzinami budujesz farmę i stawiasz krowy, a i tak są to najszczęśliwsze i najszybciej mijające godziny twojego życia. Pamiętam Twierdzę (płaczę z jej braku, ale niech tylko dorwę pieniądz z wypłaty...), pamiętam Dragon Throne: bitwa o czerwone klify. Nie wspominając o Herosach i WOW-ie. Moje dzieciństwo.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 16:27  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Arcanine napisał:Będę wtedy jeszcze przed pięćdziesiątką? xD To dość istotne.

Myślę, że tak. xD

Jekyll
Bernardyn     Opętany
Jekyll
Bernardyn     Opętany

GODNOŚĆ :
Dr Jekyll, znany również jako Kyle.

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 16:29  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Cieszy mnie to niezmiernie. xD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 16:56  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Twierdza <3 Hirołsy <3 W sumie musze dokończyć przechodzenie kampanii w piątce po raz n-ty. Tag.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 17:56  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Pamiętam jak specjalnie kradłam bratu kompa tylko po to, by odpalić Diablo 2 albo Heroes 3 >D Choć przy tym pierwszym trzeba się było czaić, bo nie miało się 12 lat, a ten o dziwo pilnował, żebym nie grała w zbyt drastyczne gry. Co z tego, że drugi w zamian za to przemycił GTA jak nikt nie patrzył.
Teraz ogrywałam w chwilach wolnego Nier:Automatę (wciąż ukochuję całym serduszkiem, przeszłam ze dwa razy a teraz próbuję złapać też side questy na porządnie), a zaraz dojdą mi jeszcze Alice Madness Returns i trylogia Mass Effecta... Ponadto Dark Souls 3 również czeka, aż spróbuję cokolwiek zrobić. Na pocieszenie morduje mnie też Arcaea na telefonie, bo żyję dla rytmówek, które mnie gnoją i twierdzą, że wcale nie potrafię w nie grać, naprawdę. xD
I weź miej czas na pisanie.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 18:01  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
JA TYLKO OZNAJMIAM, ŻE SIĘ JARAM DIVINITY 2 W OPÓR I JEST MEGA GIERKĄ, PRAWDZIWY cRPG NA JAKI CZEKAŁEM PO PILLARS OF ETERNITY.

Pozdrawiam cieplutko.~

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 18:04  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Daisen Fuyuame napisał:JA TYLKO OZNAJMIAM, ŻE SIĘ JARAM DIVINITY 2 W OPÓR I JEST MEGA GIERKĄ, PRAWDZIWY cRPG NA JAKI CZEKAŁEM PO PILLARS OF ETERNITY.

Pozdrawiam cieplutko.~

^ Popieram mocno.
Grałem dużo, ale od jakiegoś czasu nie piracę gier i... teraz mam ich bardzo mało. Zbieram pieniążki, żeby wykupić prawdziwe, nieukradzione (serio!) tytuły i zagrać w nie legalnie. Między innymi w te.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 18:08  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Grow, podobnie. Swego czasu piraciłam co mi się podobało i mało co kupowałam... A teraz to praktycznie wszystkie gry na moim komputerze są w pełni legalne. Nie chce mi się kombinować, a i czasem warto sypnąć nieco złotówkami.
Inna sprawa, że już nie gra się tyle co kiedyś, swego czasu było się niezłym nerdem. o.o

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 30.05.18 18:10  •  Ogólnie o grach. - Page 14 Empty Re: Ogólnie o grach.
Szybko ich nazbierasz Grow, uwierz mi. Starsze gry są całkiem tanie, zwłaszcza kupowane bundlami.

A ja się jaram Wizards of Legends osobiście, ale ni za cholery nie mogę się przekonać do kupienia go. Czekam aż humble monthly odsłoni wszystkie swoje karty, bo kto wie, może dostanę tą grę za darmo? : 3

Co do samej gry, Wizards of Legends to w dużej mierze coś w stylu beat-em-up'a w połączeniu z rogue-like i magią. W kij dynamiczne i zwyczajnie dobrze wyglądające.

I dokładnie to, co mówi Nove. Za mało czasu na granie, więc backlog rośnie... I mój teraz ma około 250 gier i wciąż rośnie : | Hlep.

Ostatnio zmieniony przez Lentaros dnia 30.05.18 18:13, w całości zmieniany 1 raz

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 14 z 30 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Next
- Similar topics