Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 31 z 91 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 61 ... 91  Next

Go down

Wiedziałem, że spodobają wam się te profesjonalnie zaprojektowane budynki, ten nowy sposób kolorowania szyb w oknach/drzwiach, to błękitne niebo o poranku, ci przechodnie, park w tle i wieża z tyloma detalami! Dzięki, Draco! I w sumie skoro już tu jesteś... masz jakieś wymagania co do artu, jaki miałem dla ciebie stworzyć? Ogółem mam pomysł na szkic (vel pozę), ale jak masz jakieś wymarzone ubrania dla niego, to możesz powiedzieć - spróbuję podołać wyzwaniu i je narysować. |:<

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Hmm hmm. Wymagań to tam nie mam. Może być nawet w stroju seksi pokojówki xD Rysuj co chcesz ^,^

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Seksi pokojówka mnie zdobyła. Chyba się skuszę. XD

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Adsfjawopiefjaowe JAKIE TO JEST PIĘKNE.
Ta poza, ekspresja, przywieszka do torby z Webberem (!), ciuchy, chibi i utopijny plener, którego nie ma, ale który sobie wyobrażam, kocham to wszystko! <3 xD
*zapisuje na komputerze i ustawia jako tapetę* <333

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Rhy, cieszę się, ALE NIE ODPOWIEDZIAŁAŚ NA PYTANIA. D:<

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

... tak się podjarałam, że nawet do mnie nie dotarło że tam dalej jest jakiś tekst ._.' PRZEPRASZAM.

Ogólnie tak jak teraz mi się mega podoba. Właśnie krótkie spodenki i bluzka. Ewentualnie jeśli ci się chce to może być jakaś bluza z kocimi uszami na kapturze(nienowcaletakiejniemamijejniekocham D:), ale równie dobrze może zostać jak teraz! O i nie wiem czy będziesz kolorować ale na wszelki wypadek w ramach pomocy - kolory bardziej stonowane. Szczególnie lubi czernie i szarości, ewentualnie jakiś granat czy inny niebieski.

A części ciała: lewą rękę ma zmechanizowaną, metalową, tak jak typowa maszyna. Nogi wyglądają na ludzkie + żeby dodatkowo 'ukryć' syntetyczną skórę, która jednak trochę się pewnie różni, często nosi zakolanówki czy coś. Z butów trampki.
I w samej Rhy nic nie zmieniać jest piękna *^*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

O, czyli wygląda tak, jak ją sobie wyobrażałem. >D I podaj mi jakiś zespół, który lubisz. Plus może jakieś animu albo mangi, czy co to tam... Yep, mam zamiar pokolorować... ale wpierw lineart, tak. To potrwa, tym bardziej, że to będzie moja pierwsza narysowana metalowa część ciała. xD

edit: btw. nie ma dłuższych włosów? Bo na arcie swoim dałaś jej chyba bardzo długie (do pasa)?

Ostatnio zmieniony przez Growlithe dnia 05.03.15 19:25, w całości zmieniany 1 raz

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

ŁOJEŻU ktoś narysował Lil :O Aż się wzruszyłam, serio...
Ale może zacznę od tego, że teraz fangirluję nad szkicem Rhy (i tymi małymi chibi-Growkami komentującymi rysunek... to one chyba podobają mi się wszędzie najbardziej, bo są przeurocze. I zabawne. I w ogóle). Zdobywa mnie sposób narysowania ubrań, zdobywają mnie włosy i w sumie cała Rhy, która jest śliczna. Jak tego nie pokolorujesz to naprawdę Cię znajdę. I jeszcze nie wiem co wtedy bym zrobiła, ale to raczej nie byłoby pokojowe jedzenie wafli.
Brałabym ją, chociaż jestem w stu procentach hetero. Grow, psujesz mnie ._.

W tym momencie udowodniłeś, że umiesz rysować dziewczyny. Jeżeli wciąż twierdzisz, że nie umiesz, patrz wyżej (na zdanie zawierające wyraz "wafle" i cztery poprzednie wyrazy, tak). Jednym słowem:
Spoiler:
No, miało wyjść jedno i jest jedno
Lil nie musi mieć cycków. W sumie nie pamiętam, czy je ma czy nie ma (chyba jakieś ma, ale bez też wygląda pięknie). Jeżeli kiedyś dostanie raka i trzeba będzie przeprowadzić podwójną mastektomię to sprawa sama się rozwiąże. A póki co mi się tak bardzo podoba, że masakra. Może ma ciut krótsze włosy niż myślałam (co w niczym nie przeszkadza), ale jako całość... argh. Nie mogłam jej sobie ładniejszej wyobrazić. Jeżeli Ci się zachce to kolorować, poczuję się życiowo spełniona.
Ups, chyba się rozgadałam xD
EDIT: A moje jedno słowo, jedno (!) rozciągnęło całe forum i musiałam je wrzucić w spoiler :I

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Lilcia, przecież jeszcze Kot (Ailen) narysowała. I chyba Evendell? Tyle Lilo, hue.

Lilcia napisał:W sumie nie pamiętam, czy je ma czy nie ma (chyba jakieś ma, ale bez też wygląda pięknie). Jeżeli kiedyś dostanie raka i trzeba będzie przeprowadzić podwójną mastektomię to sprawa sama się rozwiąże.
... to pocieszenie. xDD Nie no. Ja to naprawię, serio. Nie mogę aż tak krzywdzić cudzych postaci, ush.  I tutaj też mam zamiar nałożyć kolory, ale to w swoim czasie, bo póki co nie mam czasu by żyć, co dopiero kolorować. Plus chciałem dorzucić tam jakieś zwierzątka z Edenu, ale może być pewien problem...

Fajnie, że się spodobała. Mogę przedłużyć jej włosy.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

.. kocham Cię. I widziałam tylko rysunek Ev (bo nie nadążam za tematami w Twórczości). I chyba wzrusze się jeszcze bardziej, bo wszyscy tak ładnie rysujecie, borze.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Hollywood Undead all the way. Ewentualnie Thousand Foot Krutch, Fall Out Boy, Linkin Park (<3) z takich których faktycznie znam praktycznie wszystkie teksty i w ogóle. Ale na HU ostatnio mi wróciła okrutna faza.

A z anime/mang... hm. Shingeki no Kyojin, Ao no Exorcist, Code Geass, Darker than Black (chociaż 2 sezonu nienawidzę... ale 1 był ekstra!), Devil Survivor 2 The Animation, Fullmetal Alchemist, Giniro no Kami no Agito, Guilty Crown, K, Kuroshitsuji, No Game No Life, Psycho-Pass, Tokyo Ghoul, Wolf's Rain, Pandora Hearts. I Ouran High School Host Club whee~. Tak z tych co mi teraz wpadają.

Growlithe napisał:btw. nie ma dłuższych włosów? Bo na arcie swoim dałaś jej chyba bardzo długie (do pasa)?

Szczerze? Nadal się zastanawiam nad tym jak ją rysować, więc tam z automatu zrobiłam takie długie. Ale ogólnie powiedzmy, że ma w przedziale od połowy pleców do bioder, więc takie jak są teraz na obrazku serio są ekstra.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 31 z 91 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 61 ... 91  Next
- Similar topics