Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 30 z 91 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 60 ... 91  Next

Go down

Rhy, szkic.
... dobra. To tego. Pytanie do Rhy: co z ubraniami? Nie wiem, jak Rhy się nosi. Jakie buty (oficerki, trampki, glany, inne, byle niezbyt trudne)? Jakiś nadruk na koszulkę? Dorzucić bluzę? Coś, tego? Zmienić? I najważniejsze: jak wyglądają jej zmechanizowane części ciała? Typowo metalowe, czy bardziej ludzko? Plus co ma zmechanizowane? xD Ręce..? Tak..?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

DJIFDMFKKD. Ale zajebiście ci wyszła. <3 I w ogóle weź wyjdź z tymi pomysłami na pozy i na wszystko. A chibi totalnie mnie zdobyło. xD

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Chciałem, żeby kucała, ale niezbyt mi to wychodziło, bo by się glebła w takiej pozie... więc się opiera o budynek, tak. xD I dzięki. Teraz spróbuję jeszcze machnąć szybki szkic Draco.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

I weź, ostatnio chciałem naszkicować kucającą postać. To sobie tak narysowałem, że nadal nie wiem jak te nogi ustawić. Co to są nogi w ogóle. *parsk* Okej. Próbuj, próbuj. Czekamy. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Nah. Ja od przodu też bym na bank nie narysował. Nie ma opcji, już nawet próbowałem. xD Chociaż rysowanie postaci kucającej w ogóle jest ciężkie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Moja postać, która miała kucać wyglądała tak, jakby robiła kupę. Dlatego dorysowałam kamień |:

A Rhy wyszła zajebiście. Jak zawsze zresztą. W sensie twoje szkice.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

O, to ja kiedyś nie mogłem narysować dłoni, dlatego dorzuciłem kurczaka tańczącego kankana. |:< Więc wiem jak to jest, gdy coś nie wyjdzie i trzeba dorzucić jakiś przedmiot, dom, skałę, człowieka...

Dzięki, Ev.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No, właśnie chciałem od frontu, ale chyba jutro spróbuję tak bardziej z boku. Zobaczymy. xD

Tak: Demyt, ręka mi nie wychodzi. *rysuje wieżowiec zastawiający rękę* A-ha!

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Tak. Albo jak stopy albo buty nie wychodzą: Ha, narysuję skarpetki *rysu rysu* Ha! >D I mamy klasę średnią. Za biedny na buty, ale za bogaty na bose stopy. Tak.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Taaa, znamy to. Nie wyszła ci postać? Zmaż, postaw kropkę i dodaj dopisek: "to X w skali 1:34934093073250. Jak widać na załączonym obrazku, X walczy z całą hordą wygłodniałych ghouli. Typ malarstwa niczym Bitwa pod Grunwaldem Matejki. Te kolory, ta ekspresja".

Ev, a to akurat nie. xDD Ja mam o tyle dziwnie, że skarpetki rysuję w sumie jak stopy, tylko dodaję kreseczkę pod kostką. Więc u mnie to nigdy nie pyknie.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

hehe. Przepiękny plener xD Genialny szkic *.*

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość