Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Twórczość

Strona 16 z 91 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 53 ... 91  Next

Go down

Rainbow (lineart)
SAI się zbuntował, zaciął i wyłączył, nim zdążyłem zapisać wersję roboczą... Ale chyba posłucham Kot i Take i pokoloruję to z funkcją multiply...

Tak czy inaczej rzuciłem w cholerę (jak się już wyłączył program), więc lineart tak czy siak nie jest skończony. W tle powinien być jeszcze Share, a na zdjęciu jakieś jego kompromitujące zdjęcie. Ja to ogarnę, jak mnie znów najdzie ochota.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Moje zdanie już znasz i faktycznie powinieneś zabrać się za kolorowanie! Jestem pewien, że dasz sobie radę z tą funkcją. Tym bardziej, że podoba mi się sposób, w jaki to wykombinowałeś i żądane przeze mnie bokserki się tam pojawiły. Tak. <3 To ja tu będę czekać na całość, a co. ~

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Yup. Są bokserki, które chciałeś, choć początkowo były na głowie pluszaka. Niestety, wyglądały jak powiewająca flaga Stanów Zjednoczonych Pandy, więc zrezygnowałem i wsunąłem je na tyłek micha. xD Ten profesjonalny wzór. I dzięki. Generalnie wreszcie wziąłem się za rysowanie innych postaci niż Grow... i innych fryzur... i płci... Podnoszenie poprzeczki takie męczące... Ale Ev mnie motywuje. Jak patrzę na ilość jej nowych prac, to od razu się chce nadrobić zaległości. ~

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No i słusznie. Ćwicz dalej, ale Growa czasem też chcemy! Z Lesliem. Nie no. Czyli to będzie pewnie weekend wrażeń, skoro przysiadasz do rysowania. ~ I tak, też poszedłbym za przykładem Ev i jej 50 prac na dzień, gdyby nie lenistwo...

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Panda wymiata ._. Yup, też czekam na kolory!

Ćwicz dalej, ale Growa czasem też chcemy! Z Lesliem.

No, też ich chcę ._. Narysuj ich razem. Tak. Narysuuuuj ._.

I dajcie mi spokój. Jakie 50 prac? ._. Mówicie o tych krzywych szkicach w pseudo kolorach, które gwałcą wszelakie prawa anatomii? Tego rysunkami się nie nazywa...

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

... a ja gdyby nie brak czasu. Byle do matury.

Ev: narysuję pewnie. Kiedyś. ~

I tak. 50 prac dziennie, rysowniczy potworze. >c

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Jestem zachłannym potworem i chcę to już. Teraz. Na wczoraj! Nie no... xD Ale chcę ich <3 W kolorze! W zawstydzających pozach <3 Lubię ich ._.

Nieprawda! Raz na tydzień! ._. Jedna, smutna praca się pojawi. I co mnie dzisiaj wszyscy wyzywają... Wymuszaczem, rysowniczym potworem... może powiecie jeszcze, że jestem CYGANEM?!

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

może powiecie jeszcze, że jestem CYGANEM?!
Tak.

Zero
Anioł Stróż
Zero
Anioł Stróż

Powrót do góry Go down

Leslie dopiero co był. POZA TYM ONI NIE CZUJĄ WSTYDU. |: Grow jest dziwkarski, a Zero... no, to postać Take, one z założenia się nigdy nie wstydzą. I jakie pozy zaliczają się do zawstydzających?

Raz na tydzień? Jak stalkerzę twojego deva to tam co rusz coś nowego. Jak nie Gavran i Shion, to Nathair i Ryan, to ten, tamten, tu, tam. Co się dzieje. Nie nadążam opowiadać rodzinie o waszych pracach, a wy już kolejne, następne i jeszcze parę... D:

Zero napisał:
może powiecie jeszcze, że jestem CYGANEM?!
Tak.
Tak.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

No to co, że był. Ale nie był z Growem. Odmówisz mi? MI?! >:c A zawstydzające... no wiesz... No takie, no... hue hue hue hue >DD Wywołujące rumieńce!

Nathair x Ryan (tak, Nathair z przodu >D) bo na konkurs z nimi szłam gdzie i tak nic nie wygram, ehehehe, a Gav i Shion, bo natchnęło. A dzisiejszy to praca na dwie godziny, więc się nie liczy. A tak to rzadko :< Ale liczę, że Twój dA zaroi się od rysunków niebawem. Też sobie ciebie będę stalkować, a co >:c

I wiecie co? CHAMY jesteście *wyciąga tamburyn i zaczyna grać, jak na cygana przystało*

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :

Powrót do góry Go down

Yyyyyyygh. *przekopuje się przez zaległości w temacie* ...ofuck. Ten Les... o fuck, ta Rain... o fuck.

ONII-CHAMA. PLEASE. STOP. BEING. SO. FUCKING. AWESOME.

Spoiler:

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Twórczość

Strona 16 z 91 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 53 ... 91  Next
- Similar topics