Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

:: Off :: Gry

Strona 1 z 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Pisanie 01.07.14 13:53  •  Ulubione gry. Empty Ulubione gry.
    Jakie są wasze ulubione gry?

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 15:12  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
S4 League! Nie, serio, ciągle gdzieś o tym wspominam, ale no dżiz. I mean:

No i to jest trailer tylko jednego z sezonów. Aktualnie gra w to dość mało osób, a jest tak odkąd była cała afera z zamykaniem europejskiego S4. Jak widać gry nie zamknięto i nawet z mniejszą ilością graczy ma się dobrze. Oczywiście nie jest jakaś wspaniała, a ja się jej trzymam prawdopodobnie przez sentyment, ale powiem wam, że po latach grania nadal mi się nie znudziła. I serio ma niskie wymagania. ._. U mnie zajmuje jakieś 2GB. I szczerze mówiąc bardzo lubię shootery, ale jednak grałem w wiele gier tego typu (np. MicroVolts, Ghost Recon, Loadout), a żadna nie przypadła mi tak bardzo do gustu jak ta.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 15:38  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
Zależy czy pytasz o rodzaje gier, czy ich pełne nazwy.
Z rodzajów to; bijatyki, mmorpg, zwykłe rpg, strategie. Tak naprawdę jedynymi gatunkami gier, których nie lubię są... strzelanki i gry wyścigowe, bo są dla mnie nudne. Nic w nich ciekawego nie ma, ciągle to samo. Tylko bieganie, strzelanie, wojna, niszczenie, śmierć. Albo włączanie gazu, jechanie przez ileś tam minut, zatrzymanie się, wygranie lub przegranie. I tyle. Kiedyś grałem w CS'a / COD, ale tak straszliwie mnie to nudziło, że po paru minutach wyłączałem. Wyjątkiem były te odmienne serwery w CS'ie. Diablo mod, pokemon mod. To było dla mnie fajnie. W to, to się grało i dniami, i nocami. A wyścigówek nawet nie dotykałem, nie chce mieć z tym nic wspólnego. Według mnie, jest to zwykły szajs i nie wiem, dlaczego tyle ludu lubi jeździć samochodami. Co to za super przyjemność. Następną strzelanką w którą grałem to... S4. Ah, te skoki. Te wybuchy, ta akcja. Chyba sobie znowu ściągnę i pogram, bo warto. Odszedłem przez fale hackerów i wyzywających gówien, ale może się coś zmieniło? Kto wie. Ściągnę, pogram, zobaczę. Tak samo było z GUNZ. O Boże, ta gra dla Koreańczyków. W to grałem całkiem długi okres czasu, bo prawie trzy lata. Kocham tą grę, chociaż jest fpsem. Ta gra jest jednym z niewielu wyjątków, które mogę przełknąć i grać non-stop.  
Dlaczego bijatyki? No nie wiem, jakoś zawsze lubiłem robić te kombosy, uczyć się ich na pamięć. Jakoś tak fajnie się czułem, a nawet dalej czuję te szczęście. Jak gram, na przykład w T6 u mojego brata, to tak mi się ryj szczerzy, że nie wiem. Albo teraz, pisząc tego posta, zatrzymałem sobie w MB. I się nie mogę już nawet doczekać, żeby skończyć pisanie i kontynuować walkę. Od Tekken'a trójki, przez SF i Ougona, aż do MB. Wszystkie bijatyki są zajebiste i nikt mi nie wmówi, że tak nie jest.
Dalej są mmo. To jest moje przekleństwo, ale i miłość. Tak mnie okropnie nudzą te mmo, że po paru godzinach gry, kasuję grę i tyle z mojej rozgrywki. Jedyne gry, które trzymają mnie w swoich kajdanach to-- Vindictus, DN i czasami wracam do Elsworda. I chociaż większość mówi, że te gry najbardziej nużą, dla mnie są wręcz kopalnią złota, szczęścia, miłości i innych wspaniałych rzeczy. Mógłbym grać w takiego Vindictusa przez cały dzień, całą noc i dalej by mi się chciało grać. Chyba naprawdę jestem inny.
Zwykłe RPG. Huh... to jest dopiero zabawa. Wspaniały gatunek, jeden z najlepszych jaki kiedykolwiek powstał na tej ziemi. Tyle można się dowiedzieć, tyle można się nauczyć. Jeszcze jak gra jest długa i ciekawa, o Jezus. Aż mi się ciepło w serduszku robi, a mokro w spodniach. Na przykład Gothic. Wszystkie części, oprócz czwartej, bo w nią nie grałem, były super, zajebiste i wszystko inne. Tak mnie wciągały, a nawet mógłbym powiedzieć, że tak mną manipulowały, że szok. Kocham po prostu. Uwielbiam, ubóstwiam.
Strategie... to jest moja miłość. Nie, to jest po prostu nie możliwe jak ja kocham strategie. Gdyby była taka osoba na świecie o imieniu 'Strategia' ożeniłbym się z nią. Bez wątpienia. Tak mi się strategie podobają, że słów nawet nie mam. Warcraft III, Heroes III-VI to były gry mojego życia. Uwielbiam je wszystkie. I ogólnie jestem nołjafem i zamiast przyjaciół mam gry.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 16:21  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
Miąższ napisał:Chyba sobie znowu ściągnę i pogram, bo warto. Odszedłem przez fale hackerów i wyzywających gówien, ale może się coś zmieniło?
Nie. xD A tak na poważnie to nadal są hackerzy, choć w ogóle nie przeszkadzają. Cóż, nie ma takich akcji jak kiedyś, że nie można było grać w ogóle, bo w każdym roomie był hacker. Ale ściągaj, graj ze mną.~

A także napisał:Mógłbym grać w takiego Vindictusa przez cały dzień, całą noc i dalej by mi się chciało grać. Chyba naprawdę jestem inny.
To obaj jesteśmy inni.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 17:37  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
Kocur napisał:Nie. xD A tak na poważnie to nadal są hackerzy, choć w ogóle nie przeszkadzają. Cóż, nie ma takich akcji jak kiedyś, że nie można było grać w ogóle, bo w każdym roomie był hacker. Ale ściągaj, graj ze mną.~
Jezus, poważnie? Kiedyś to było tak, że jak się tylko weszło do rooma to się błyskawicznie padało. Wchodzisz do gry, jeb. Nie ma cie. Mam nadzieje, że takiego czegoś już nie ma! Ale skoro mówisz, że hackerzy już tak bardzo nie przeszkadzają, to okej.
inny2 napisał:To obaj jesteśmy inni.
To będziesz inny2, bo ja pierwszy byłem inny..

Zagrałem sobie parę razy. Tak o sobie, randomowo z randomowymi ludźmi. Żadnego hackera nie spotkałem, łaska Bogom za to i uwaga-- wracam do gry, bo wygląda lepiej niż kiedyś. I ciekawie się zapowiada. I jak się nie mylę, to zmieniono ludzi, którzy pracują nad grą? A może jestem w błędzie? Wcześniej wydawała Aeria, ale teraz jakaś inna firma przejęła pałeczkę, prawda? Jak tak... to super. Nigdy nie lubiłem tej firmy. Zwłaszcza za to, że zamknęli mi fantasy tennis... .e. Nick - Miazdzyca, wiem. Oryginalny.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 18:13  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
Inny1 napisał:Wchodzisz do gry, jeb. Nie ma cie. Mam nadzieje, że takiego czegoś już nie ma
Wiem, pamiętam to. Pamiętam wszystkie dzieje tej gry odkąd pierwszy raz ją ściągnąłem w roku 2008 bodaj. xD No, ale teraz albo wyrzuca się takiego delikwenta z roomu, albo samemu wychodzi i idzie do innego, albo się z nim bawi. Osobiście lubię hackerów. Czasami są przyjaźni. |D
Również napisał:I jak się nie mylę, to zmieniono ludzi, którzy pracują nad grą?
Tak, było w ogóle kilka zmian. Szczególnie w tym okresie, gry losy europejskiej wersji wisiały na włosku. Nie ciesz się zbyt szybko. Aeria wraca z powrotem w szeregi twórców. W ogóle Fantasy Tennis też lubiłem. xD

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 18:35  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
inny2 inna wersja napisał:Wiem, pamiętam to. Pamiętam wszystkie dzieje tej gry odkąd pierwszy raz ją ściągnąłem w roku 2008 bodaj. xD No, ale teraz albo wyrzuca się takiego delikwenta z roomu, albo samemu wychodzi i idzie do innego, albo się z nim bawi. Osobiście lubię hackerów. Czasami są przyjaźni. |D
No... to nie były najlepsze czasy. Ja ściągnąłem S4 gdzieś... na samym początku? Gdzie była tylko ta super op rękawica i miecz. Jakieś komety się robiło... Jezus, czy to się jeszcze robi? Nie jestem pewien czy to nazywało się kometa, ale coś podobnego. Że jak się miało ten miecz, to napierdalałeś myszką o głowę i jakoś kurde leciałeś w powietrzu, wtf. JESTEM PEWIEN, ŻE COŚ TAKIEGO BYŁO. XDDD'
inny2 inna wersja napisał:Tak, było w ogóle kilka zmian. Szczególnie w tym okresie, gry losy europejskiej wersji wisiały na włosku. Nie ciesz się zbyt szybko. Aeria wraca z powrotem w szeregi twórców. W ogóle Fantasy Tennis też lubiłem. xD
Aa, ale słabo. Już myślałem, że nigdy nie wrócą! Tch, ale wtedy mnie perfidnie wkurzyli, gdy zamknęli FT... taka fajna gra, tak się fajnie mi w nią grało. A tu co? Serwery poszły się jebać, sram na tą firmę, są złymi ludźmi... ;z;

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 18:49  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
Inny1 wersja ta sama napisał:Że jak się miało ten miecz, to napierdalałeś myszką o głowę i jakoś kurde leciałeś w powietrzu, wtf.
What the fuck.
Nie wiem, Plasma Sword ma skill, który nazywa się dash i tylko to mi się kojarzy... xD
Też napisał:taka fajna gra, tak się fajnie mi w nią grało.
FT było wyjątkowo wciągające jak na przesłodzoną grę, w której odbija się piłkę.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 19:00  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
inny2 inna wersja napisał:
What the fuck.
Nie wiem, Plasma Sword ma skill, który nazywa się dash i tylko to mi się kojarzy... xD
No, poważnie Ci mówię! Jak teraz siedzę na TS z moimi kolegami, to mi opowiadają jak to napierdalali komety przez pół mapy, wtf... że niby się tego dasza używało, coś tam się machało, a potem zmieniało się na drugą broń i samo wychodziło.
Ale jestem prawie pewien, że już to naprawili/zlikwidowali.
to samo napisał:
FT było wyjątkowo wciągające jak na przesłodzoną grę, w której odbija się piłkę.
Zgadzam się. Tak mnie wciągało odbijanie tej żółtej piłeczki, że i przy takim czymś się nie nudziłem. A że osobą sportową nie jestem, to wielki wyczyn. Ogólnie miałem, a może dalej mam, ogromny szacunek do tej gry. Była zajebista.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 19:15  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
Inny numer jeden napisał:że niby się tego dasza używało, coś tam się machało, a potem zmieniało się na drugą broń i samo wychodziło.
A, takie bajery. Nie, to pewnie naprawili. Teraz można wyskoczyć z kosy, zmienić broń na Counter i odbić się jeszcze wyżej. I w ogóle jest dużo trików. Których nie umiem noobalert
Jeszcze Audition lubiłem, ale wyodrębniło się od alaplayi.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 01.07.14 19:26  •  Ulubione gry. Empty Re: Ulubione gry.
inny2 inna wersja napisał:A, takie bajery. Nie, to pewnie naprawili. Teraz można wyskoczyć z kosy, zmienić broń na Counter i odbić się jeszcze wyżej. I w ogóle jest dużo trików. Których nie umiem noobalert
Jeszcze Audition lubiłem, ale wyodrębniło się od alaplayi.
Ano, właśnie takie bajery. Moi koledzy tacy pro. Mówią, że to jeszcze jest, ale co oni wiedzą, jak już od paru lat nie grają w S4. A kosa tak fajnie wygląda, podoba mi się. ~
Ah, Audition... kiedyś chciałem w to grać, ale jakoś mi się nie spodobało. Zawsze, gdy to instalowałem to nudziło mi się po paru minutach gry. Nie wiem, jakoś mi się tak nie przyjęło.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Sponsored content

Powrót do góry Go down

:: Off :: Gry

Strona 1 z 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
- Similar topics