Ogłoszenia podręczne » KLIKNIJ WAĆPAN «

Strona 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Pisanie 22.06.14 15:01  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Wprowadzanie rasy, bo ktoś chce taką postać? #smartasfck

Jak mam być szczera to wolałabym udoskonalić androidy, by one ruszyły, bo aktualnie jest ich zero. Lewiatanki mogą poczekać, podczas, gdy wypadałoby zająć się czymś, co jest na forum od początku i bardziej tu pasuje.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 15:16  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Zgadzam się z Take i Shet. .3. Myślę, że androidy są zaniedbane i niewarto tworzyć kolejną rasę, kiedy niektóre grupy i rasy nie są wciąż liczne.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 17:18  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Nox Terroris napisał:Wprowadzanie rasy, bo ktoś chce taką postać? #smartasfck

Tak podam do powszechnej informacji że rasy nie robię tylko pod potrzeby swojego multi. Więc komentarz Nox jest idiotyczny. Lepiej nie wypowiadać się na temat o którym nie ma się pojęcia. Chciałem zrobić nową rasę żeby było ciekawiej, wprowadzić coś nowego na forum. Ale widzę że nikomu ten pomysł się nie podoba, więc chyba sobie odpuszczę. A takie głupie stwierdzenia że robię ją tylko pod swoją postać są...przykre. Sam widzę że Androidy są zaniedbaną rasą. Ale może w takim razie ktoś zabrałby się za ich ulepszenie zamiast ciągle marudzić o tym w tym temacie? Najbardziej rozwala mnie Fucker. Skoro tak cię to boli to weź zepnij poślady i coś z tym zrób. Krytyka z tego co wiem powinna być konstruktywna, a nie na zasadzie "nie podoba mi się bo tak'. Temat powstał po to, żeby doszlifować pomysł. Wszelkie sugestie mile widziane, tak samo jak krytyka. Skoro coś się nie podoba to można to napisać i pomyśleć jak to zmienić.

Co do Androidów - jako rasa są dosyć mocni. Problem tkwi raczej w tym, że mało kto chce grać kupą żelastwa niezdolną do głębszych uczuć. Nieco wyżej  Grow rzucił argument że mało kto będzie chciał grać zamuloną postacią na jakiej pożywia się Lewiatan. Jak dla mnie to i tu i tu sprawa jest nieco podobna. Androidy też nie mają jakichś poważniejszych uczuć z tego co wynika z ich opisu. Pewnie i parę innych wad by się znalazło ale to nie jest temat dotyczący Androidów, więc dyskusję lepiej przenieść gdzie indziej.

Co do postu Growa... Wszystkie nieścisłości można załatać zanim wprowadzi się rasę. Ich cel, relacje z innymi rasami, moce itp. Po to powstał ten temat... W którym i tak wypowiadają się raptem ze 3-4 osoby co jest raczej słabym wynikiem patrząc na liczbę userów odwiedzających forum. Wychodzi na to że reszta leje na to ciepłym moczem, bo jak inaczej to nazwać? No, nie licząc tych którzy są na nie "bo tak". Skoro już się wypowiadają to niech napiszą co im się nie podoba.

Tsaaa... Patrząc na post... Dziękuję za ewentualne oferty odnośnie zaopatrzenia w maść na ból dupy. Skoro i tak nikomu ta rasa się nie podoba to proszę o zamknięcie tematu i niepowracanie do niego. Heh...w końcu i tak robię rasę tylko dla siebie co? Dziękuję za uwagę, oklasków nie trzeba.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 17:29  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
~Spectres~ - Page 5 Pol_pl_Masc-na-bol-dupy-1341_1
Nie ma za co.
Nie podoba mi się, bo tak. Po prostu. Lewiatany mi nie pasują do tego forum, biorąc pod uwagę, że mamy z ras 'magicznych' tylko anioły i one mają wytłumaczenie. A zamiast cisnąć po innych [płaczliwym tonem] to może sam byś się wziął za androidy, skoro widzisz, że są zaniedbane, zamiast tworzyć coś nowego bo fajnie i w ogóle?

Chyba nie widzisz różnicy między graniem wypranym z emocji pół robocopem, a pijawką, która wysysa z innych żywot, że powiem kolokwialnie. Android nie żeruje na żywych, więc inni userzy nie muszą się obawiać, że przez fabułę ich postać popadnie w deprechę, anemię etc. A o ile zrozumiałam Gilba to chodzi mu o to, że mało kto będzie chciał podjąć 'ryzyko' pisania z pijawką, skoro to się może źle skończyć dla jego postaci.

Zdecyduj się - marudzisz, że nikt się nie wypowiada, a jak zaczynamy coś komentować, to ściskasz poślady i się czepiasz każdego szczegółu. Przestań strzelać fochy jak dziewczyna, której nikt nie polubił fotki na fejsie i zaakceptuj fakt, że nie każdemu to pasuje.
I tak - ta rasa miała być pod Twoje multi, więc między innymi po to chciałeś ich stworzyć.

Dalej podtrzymuję opinię, że póki androidy nie ruszą, nie ma co wprowadzać lewiatanów, które pasują tu równie dobrze co ja do gotowania.

EDIT:

#nokurwawcalepodsiebie  #takbardzonieteges

Ostatnio zmieniony przez Nox Terroris dnia 22.06.14 17:46, w całości zmieniany 2 razy

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 17:33  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Spokojnie, bro. Nikt cię nie dźga siekierą, więc spasuj. Shet, odłóż nóż. Zwyczajnie rasa ma sporo niedociągnięć. Zadałem też parę pytań lub nawiązałem do elementów, które mi nie pasują/nie rozumiem ich, a wciąż nie zostało to wyjaśnione. Jeśli jednak rezygnujesz z pomysłu, to nie ma sensu ciągnąć dyskusji. Yuno, zamknij temat.

Arcanine
Wilczur     Poziom E
Arcanine
Wilczur     Poziom E

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 17:37  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Eee wiesz Ash, z tego co widzę to w tym momencie jedyną osobą, która ma ból dupy jesteś Ty. Wyluzuj poślady. Nie każdemu przecież może przypaść Twój pomysł do gustu. Nie obrażaj się ani też nie rób wycieczek osobistych na Nox czy Fuckera, bo to źle świadczy tylko o Tobie. Zamiast tego możesz odpisać na pytanie Dedala: Co ta nowa rasa wniesie na forum? Po co ona? Cały czas trzeba pamiętać o realiach panujących na forum. To nie pbfa magiczny z demonami, diabłami i innymi fajerwerkami w tle. Są tego typu postacie, ale kwalifikowane jako postać specjalna, a nie nowa rasa.

Nathair
Anioł Stróż
Nathair
Anioł Stróż

GODNOŚĆ :
Nathair Colin Heather, pierwszy tego imienia, zrodzony z burzy, król Edenu i Desperacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 17:52  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Każdy ma prawo do własnego zdania i ja tego nie neguję Nath. Komuś się nie podoba pomysł rasy bo nie przystaje mu do świata forum? Ok, rozumiem. Ale można o tym napisać normalnie, a nie rzucać stwierdzenia o robieniu rasy pod siebie. Kontynuując ten tok myślenia - zamiast jeździć po innych stwierdzeniami o płaczliwym tonie w chwili gdy próbuję zrobić coś dla forum to można samemu się wykazać i zabrać się do pracy? Krytykować każdemu łatwo, tak samo jak zwalać robotę na innych. Nie widziałem jakoś żeby ktoś poruszył temat Androidów. Dopiero teraz nagle wszycy o nim mówią i każda moja propozycja odnośnie nowej rasy jest zła.

Widzę różnicę. Tylko że wcześniej wspominane było że istnieją też NPC na których przecież rasa mogłaby się też pożywiać. Fabuła z jednym z nich wcale nie musiałaby się skończyć tym że będzie się pożywiać na twojej postaci. Nie strzelam fochów tylko piszę co mnie boli. Między innymi postawa taka jaką opisałem. Bronię swojego pomysłu więc od razu jestem "be", rzucam fochy i mam ból dupy?

To że moje multi miało być jednym z nich to fakt. Ale w takim razie po prostu zrobiłbym PS i nie zawracał sobie głowy pisaniem w tym temacie.

Nath skoro inni robią sobie wycieczki pod moim adresem to jest wszystko dobrze? Bo Nox się jakoś nikt nie czepia...

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 17:56  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
A co do twojego postu Grow - nie widzę sensu rozpisywania tego i tłumaczenia w sytuacji gdy i tak większość jest na nie. Pomysł się nie spodobał, ok akceptuję to. Ale jak pisałem - krytyka powinna coś wnosić. A co wniósł post Nox poza obrażeniem mnie? Jak dla mnie nic. Chciałem dobrze - zakrzyczano mnie. Więc się już nie wychylam, bo jak widać odstające gwoździe się dobija.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie 22.06.14 18:24  •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~
Zapobiegam shitstormowi i zamykam. Niepotrzebnie się pieklicie, ludzie~ W razie co jeszcze wrócimy do tematu.

Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie   •  ~Spectres~ - Page 5 Empty Re: ~Spectres~

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5